Vind sloopbedrijven in Barchem

Op zoek naar sloopbedrijven in Barchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Barchem

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Sloopbedrijf in Barchem

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Twee heel gezellige stukadoors hebben prima werk geleverd. Ook Laura van Budget Sloop verzorgde de afspraken prettig en adequaat.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Sloopbedrijf in Barchem

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft heel netjes werk afgeleverd! We wilden een muur doorbreken en netjes afwerken. Dat is zeker gebeurd. Hij had heel snel plek, was niet te duur en was bovendien heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen:)
 • Jaco Jacobs
  Jaco Jacobs
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Barchem

  Jaco Jacobs kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Lochem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Jaco Jacobs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Jaco had een aanhangwagen bij zich en tools voor als het mogelijk aangepast moest worden voor transport. Jaco kwam optijd en kreeg netjes een factuur. Was wat onduidelijkheden mbt brengen naar stort. Klus was geklaard binnen een uur.
 • Woestenenk Hovenier
  Woestenenk Hovenier

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Barchem

  Martijn Woestenenk uit Barchem is sinds 2015 zelfstandig hovenier. Alle onderdelen van het vak staan hem aan; of het nu gaat om struiken, planten, straatwerk of verlichting, hij wil er altijd meer van weten. “Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en trends en sta open voor verandering, nieuwe uitdagingen en input van de klant. Ik wil heel graag mijn inspiratie en ideeën kwijt in een nieuwe tuin.” Woestenenk heeft het diploma van vakbekwaam hovenier, is jong en gedreven en werkt voor grote projecten samen met vakbekwame collega-hoveniers. Geen idee is hem te gek, alles kan besproken worden. Daarvoor neemt hij graag de tijd.

 • Klusbedrijf All-Ray

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Barchem

  Klusbedrijf All-Ray is je ideale partner als je een Schilder, Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig hebt in Barchem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Jack Horn

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Barchem

  1

 • Loon- en verhuurbedrijf H.J. v.d. Berg
  Loon- en verhuurbedrijf H.J. v.d. Berg

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Barchem

  Sterk in particulier werk. Voor complete tuin renovatie of oprit. Ook voor hand en spandiensten.

 • Bouwbedrijf Hukker
  Bouwbedrijf Hukker
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Sloopbedrijf in Barchem

  Bouwbedrijf Hukker al 53 jaar kunt u met ons bouwen. Wij bouwen met de zekerheid van Bouwgarant. Wij Bouwbedrijf Hukker; kunnen U een totaal pakket aanbieden voor de gehele bouw. Niet zoals een klussenbedrijf of zzpers die met verschillende partijen en verantwoordelijken werken en U uiteindelijk bij calamiteiten de eind verantwoordelijk blijkt te zijn en voor u de schade niet te overzien is. Wij hebben eigen schilders, loodgieters , elektriciciëns en stukadoors en een afdeling sloop en container vervoer. Ook kunnen wij uw tekeningen en bouwaanvraag verzorgen. Wij zijn een allround bouwbedrijf en verwijzen. Wij zijn lid van Bouwend nederland en bouwen met de zekerheid van Bouwgarant. Voor eventueel meer referenties neem gerust contact met ons op. Wij hebben een doorlopende CAR en aansprakelijkheids verzekering in tegenstelling tot de meeste klussenbedrijven. Wij staan wel Garant voor de door ons gerealiseerde bouwwerken. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op nemen, wij adviseren en helpen u mee denken om uw wensen te realiseren. Vraag naar onze verrassend concurerende prijzen. Niet voor niets is onze slogan VAN PLAN TOT WERKELIJKHEID.

  Laatste review:
  Aanbouw en opbouw overige-
  Ze hebben het hele project van begin tot einde perfect uitgevoerd, geen vraag was teveel. Goede vakmensen en de beste kwaliteit
 • Jan Holkamp

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Barchem

  Renovatie en onderhoud vastgoed Lochem eo. Voorkeur voor oude bouwmaterialen. Voorkeur voor oudere huizen.

 • MtB-Klusdienst
  MtB-Klusdienst
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Barchem

  Allround en ervaren klusser. Geschikt voor allerlei kleine klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De afspraak was snel gemaakt en de klus perfect en voor een goede prijs uitgevoerd. Vakkundig en makkelijk in het bedenken van oplossingen voor een niet-standaard klus. Wij zullen zeker nog in de toekomst gebruik willen maken van je diensten. Bedankt, Martijn.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Barchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 89 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Barchem

Andere vakmensen in Barchem

Vind vakmensen bij jou in de buurt