Sloopbedrijven in Ruurlo

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Ruurlo. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Ruurlo

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Ruurlo

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
  Kom in contact
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
  Kom in contact
 • Jaco Jacobs
  Jaco Jacobs
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Jaco Jacobs kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Lochem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Jaco Jacobs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Jaco had een aanhangwagen bij zich en tools voor als het mogelijk aangepast moest worden voor transport. Jaco kwam optijd en kreeg netjes een factuur. Was wat onduidelijkheden mbt brengen naar stort. Klus was geklaard binnen een uur.
  Kom in contact
 • MtB-Klusdienst
  MtB-Klusdienst
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Allround en ervaren klusser. Geschikt voor allerlei kleine klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De afspraak was snel gemaakt en de klus perfect en voor een goede prijs uitgevoerd. Vakkundig en makkelijk in het bedenken van oplossingen voor een niet-standaard klus. Wij zullen zeker nog in de toekomst gebruik willen maken van je diensten. Bedankt, Martijn.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Hukker
  Bouwbedrijf Hukker
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Bouwbedrijf Hukker al 53 jaar kunt u met ons bouwen. Wij bouwen met de zekerheid van Bouwgarant. Wij Bouwbedrijf Hukker; kunnen U een totaal pakket aanbieden voor de gehele bouw. Niet zoals een klussenbedrijf of zzpers die met verschillende partijen en verantwoordelijken werken en U uiteindelijk bij calamiteiten de eind verantwoordelijk blijkt te zijn en voor u de schade niet te overzien is. Wij hebben eigen schilders, loodgieters , elektriciciëns en stukadoors en een afdeling sloop en container vervoer. Ook kunnen wij uw tekeningen en bouwaanvraag verzorgen. Wij zijn een allround bouwbedrijf en verwijzen. Wij zijn lid van Bouwend nederland en bouwen met de zekerheid van Bouwgarant. Voor eventueel meer referenties neem gerust contact met ons op. Wij hebben een doorlopende CAR en aansprakelijkheids verzekering in tegenstelling tot de meeste klussenbedrijven. Wij staan wel Garant voor de door ons gerealiseerde bouwwerken. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op nemen, wij adviseren en helpen u mee denken om uw wensen te realiseren. Vraag naar onze verrassend concurerende prijzen. Niet voor niets is onze slogan VAN PLAN TOT WERKELIJKHEID.

  Laatste review:
  Aanbouw en opbouw overige-
  Ze hebben het hele project van begin tot einde perfect uitgevoerd, geen vraag was teveel. Goede vakmensen en de beste kwaliteit
  Kom in contact
 • Loon- en verhuurbedrijf H.J. v.d. Berg
  Loon- en verhuurbedrijf H.J. v.d. Berg

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Sterk in particulier werk. Voor complete tuin renovatie of oprit. Ook voor hand en spandiensten.

  Kom in contact
 • Jack Horn

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Ruurlo

  1

  Kom in contact
 • Woestenenk Hovenier
  Woestenenk Hovenier

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Martijn Woestenenk uit Barchem is sinds 2015 zelfstandig hovenier. Alle onderdelen van het vak staan hem aan; of het nu gaat om struiken, planten, straatwerk of verlichting, hij wil er altijd meer van weten. “Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en trends en sta open voor verandering, nieuwe uitdagingen en input van de klant. Ik wil heel graag mijn inspiratie en ideeën kwijt in een nieuwe tuin.” Woestenenk heeft het diploma van vakbekwaam hovenier, is jong en gedreven en werkt voor grote projecten samen met vakbekwame collega-hoveniers. Geen idee is hem te gek, alles kan besproken worden. Daarvoor neemt hij graag de tijd.

  Kom in contact
 • Bas Ubbink Agrarische Dienstverlening
  Bas Ubbink Agrarische Dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  Ik stel mij graag aan u voor , Ik ben Bas ubbink een jonge ondernemer uit Ruurlo. In 2017 ben ik voor mezelf begonnen als zzper. Agrarische werkzaamheden maar pak ook veel tuinen aan. U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in de tuin. Zoals straatwerk grondwerk of een complete tuin renovatie.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  correct uitgevoerd volgens afspraak. Blijft bij mij aan het werk.
  Kom in contact
 • Klus- en montagebedrijf Ap Roelofsen
  Klus- en montagebedrijf Ap Roelofsen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45234 reviews
  Sloopbedrijf in Ruurlo

  montage bedrijf , werk met garantie (2jaar) badkamers cv, dakramen , toilet enz enz. Wij zijn gespecialiseerd in alle gebreken van onderdelen van alle merken inbouw toiletten En voor alle onderdelen van uw oli inbouw toilet Wij geven uw toilet een 2de leven waar anderen het opgeven 24 uurs service en kom afspraken na lid van de vlok

  Laatste review:
  Overige CV, water en gas diensten-
  Prima werk geleverd.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Ruurlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Ruurlo

Welke diensten bieden lokale sloopbedrijven aan in Ruurlo?

Lokale sloopbedrijven bieden meestal een groot aantal verschillende sloop- en ontruimingsdiensten aan.

Voorbeelden zijn:

 • Sloop van gebouwen
 • Ontruimingswerkzaamheden
 • Asbestsanering
 • Strippen van gebouwen
 • Beton vergruizen
 • Grondsanering
 • Uitgraving
 • Ontmanteling
 • Afvalbeheer
 • Adviesdiensten m.b.t. recyclen en duurzaamheid

De specifieke diensten van lokale sloopbedrijven in Ruurlo zullen waarschijnlijk verschillen. Neem via Werkspot contact op met vakmensen en bedrijven om hun capaciteiten en expertise in verband met je specifieke projectbehoeften te bespreken. Controleer altijd of de aannemers of bedrijven waarmee je in zee gaat zich aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften houden en de vereiste vergunningen hebben.

Tarieven van sloopbedrijven in Ruurlo

De kosten van een sloopbedrijf of -aannemer kunnen sterk verschillen afhankelijk van factoren zoals:

 • De omvang en complexiteit van het project
 • De locatie
 • De materialen in kwestie
 • Of er aanvullende diensten nodig zijn, zoals asbestsanering of ontruimingswerkzaamheden

Gemiddeld kosten kleine projecten zoals de sloop van een woning in Ruurlo [een paar duizend euro], terwijl grotere commerciële of industriële sloopprojecten tot [tien- of honderdduizenden euro's] kunnen oplopen. De gemiddelde sloopkosten van een woning zijn bijvoorbeeld € 9.000,-. Zorg dat je meerdere offertes aanvraagt bij gerenommeerde sloopaannemers. Bespreek de specifieke details van je project om een nauwkeurige schatting te krijgen, vooral voor grote projecten.

Zoek een ervaren sloopspecialist in Ruurlo

Klaar om een ervaren, betrouwbare sloopspecialist te vinden? Dat kan snel, eenvoudig en gratis met Werkspot. We vormen de link tussen klanten en deskundige vakmensen, of het nu gaat om een ontruiming of de sloop van een hele muur.

Plaats de details van je project, en als iemand met de juiste capaciteiten interesse heeft en beschikbaar is, kunnen zij contact met je opnemen. Vergelijk offertes en lees reviews over sloopbedrijven van andere Werkspot-klanten. En maak je geen zorgen: je hebt altijd genoeg tijd om een beslissing te nemen. Wie je kiest en wanneer je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Werkspot controleert zorgvuldig alle vakmensen en bedrijven die zich bij de site aanmelden. We weigeren meer dan een derde van alle aanvragen omdat ze onder onze hoge normen liggen. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbare sloopspecialist vindt die goed werk levert.

Andere vakmensen in Ruurlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt