Vind schilders in Vorden

Op zoek naar schilders in Vorden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Vorden

 • De behangman jacobs
  De behangman jacobs
  Beoordeling: 4.6 van 54.6545 reviews
  Schilder in Vorden

  Onze diensten  wandvoorbewerking: Stucen, dit doe je om grote oneffenheden weg te werken, je brengt een laag stucwerk aan om lelijke grote oneffenheden weg te werken en de wand strak te krijgen voor het behangen machinaal opschuren, dit gebeurt vaak wanneer nieuwbouw woningen ''behangklaar wordt opgeleverd, op de wanden zit vaak nog geknoeid gips van het dichtsmeren van de betonnen muren. ook vers stucwerk wordt opgeschuurd om een nog strakkere wand te krijgen om zo het gewenste eindresultaat te krijgen. Impegneren en primeren, afhankelijk van de status van de wand wordt bekeken of het noodzakelijk is om de muur te impregneren of eventueel te impregneren en te primeren. dit wordt besproken omdat dit zeer noodzakelijk is om de zuiging van de wand tegen te gaan zodat de lijm optimaal  zijn werking kan doen.  Bij nieuwbouw woningen en gestucte wanden is impregneren noodzakelijk. kitten van hoeken en plafonds, dit doen wij omdat de hoeken nooit 100% strak zijn. door dit te kitten wordt het optisch net wat strakkerdan als je het niet doet. Weg werken lichte oneffenheden, vaak bij nieuwbouw woningen die ''behangklaar'' worden opgeleverd zijn er vaak nog vele gaten en oneffenheden in de wanden die na het behangen nog zichtbaak zijn. ook bij bestaande woningen dienen de wanden strak te zijn voor een gewenst eindresultaat.. in overleg met u werken wij dat vakkundig weg met proffesioneel materiaal. alle bovengenoemde stappen zijn eigenlijk noodzakelijk om gewenst eindresultaat te krijgen! wandafwerking: Behangen, elk behangsoort, denk hierbij aan glasweefsel, renovatievlies, vinyl, papier,  non-woven, vlies, en naadloos fotobehang(airtex). wij werken met hoogwaardige kwaliteit lijm(A+). wij zijn bekend met merken zoals Arte, Elitis, Rebel walls, Eijffinger, Hookedonwalls en nog vele meer! afwerken met latex, renovlies projecten worden vaak afgewerkt met een kleur na keuze, wij bieden tijdens deze projecten dus ook aan om uw wanden af te werken met latex. dit kunnen meerdere kleuren zijn. Ook werken wij wanden af die geen renovlies op de muren hebben! Spuiten, ook uw plafonds zijn bij ons in goede handen. wij garanderen dat uw plafond weer perfect wit( of uiteraard een andere kleur) wordt! ook spuiten wij wanden. Naadloos fotobehang, een product dat niet heel erg bekend is bij de particulier. Een PVC doek geprint met een foto na keus op de maat van u wand. het geeft een ongelofelijk realistisch resultaat doordat het geheel naadloos is. ook voor uw bedrijfkantine, restourant of uiteraard particulier is het te verkrijgen. tot wel 30 meter lang en 5 meter hoog. bent u gerintresseerd in de bovenstaande diensten? neem dan snel contact met ons op en wie weet staan wij binnekort in uw woning of bedrijf! wij gebruiken alleen proffesionele producten van hoge kwaliteit. Volg ons werk op onze sociale media kanalen. IG: debehangman E:info@debehangman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ze hebben vak werk geleverd waar we heel blij mee zijn Prijs en kwaliteit perfect Ze zijn netjes en bekwaam
 • Nima schildersbedrijf
  Nima schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7592 reviews
  Schilder in Vorden

  Bedankt voor het bezoeken van mijn profiel! Met veel ervaring en passie zorg ik voor een optimaal tussen de opdracht en de consument binnen de schildersbranche. Nima schildersbedrijf gebruikt hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs en kwaliteitsverhouding. Tevens kom ik graag langs voor een vrijblijvende offerte! Mijn vakmanschap staat klaar voor al uw wensen en behoeften. Met vriendelijke groet, Nima schildersbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Nima heeft prima werk geleverd. Mijn dakkapel heeft na 1 dag een metamorfose ondergaan. Hij is vriendelijk en komt zijn afspraken na.
 • E.H.M. Ruiter Schilderwerk
  E.H.M. Ruiter Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Vorden

  E.H.M. Ruiter Schilderwerk kan je helpen met je schilderklus in Eefde en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over binnen- en buitenschilderwerk, te beantwoorden. Neem direct contact op met E.H.M. Ruiter Schilderwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een wat trage opstart, ( ook door de regen )maar na duidelijke afspraken een fijne werksfeer en een prachtig resultaat. Vakmanschap! Héél mooi buitenschilderwerk. Vriendelijk, ook meedenkend bij andere klussen in en om huis. En bereid zijn kennis te delen.
 • VLN Klussenbedrijf
  VLN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.7 van 53.7531 reviews
  Schilder in Vorden

  Wat wij doen is. Schilderen, Badkamer renovatie, toilet renovatie, behangen, stuken, tegelen, Dakreiniging, dakcoating. Schilderwerk zowel binnen als buiten, reinigen, impregneren, coaten en onderhoud. Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd door licht, temperatuur en vocht. En je wilt jouw woning of kantoor er graag verzorgd uit laten zien. Ook voor het wegwerken van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Hiervoor zijn wij als schildersbedrijf in het leven geroepen . Ons kan je voor alle schilderwerkzaamheden inzetten en we doen het nog graag ook!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Leuke jongens! Mooie resultaat, heel erg blij met mijn huis. Alles kan geregeld worden in goed overleg. Ze konden snel schakelen waardoor ik mijn huis snel af heb gekregen.
 • Gelders Schilder
  Gelders Schilder
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schilder in Vorden

  Ik ben een schilder uit regio Gelderland vandaar de naam Gelders Schilder, ‘nauwkeurig’ ‘netjes’ en ‘strakke’ werk zijn mijn grootste eigenschappen. Een tevreden klant is erg belangrijk voor mij! ‘Garantie voor mijn werk en garantie dat ik niet de duurste ben’

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Via Werkspot een klus geplaatst waar Ibrahim op reageerde. Hij is fijn en duidelijk in de communicatie. Hij kon vrij snel bij ons langskomen om te schilderen . Hij was ruim op tijd en samen met een collega. Ook deze schilder was erg vriendelijk en kundig. Ze werkten beiden erg netjes en snel. De voorbereidingen zoals schoonmaken schuren en plamuren namen ze echt hun tijd voor. Het gronden en aflakken deden ze heel netjes. Het schilderwerk ziet er weer als nieuw uit!! Echt een aanrader om in te huren. Prijs kwaliteit verhouding is echt top!! Blij met deze mannen.
 • Schilder en klusbedrijf F. Hessing
  Schilder en klusbedrijf F. Hessing
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Schilder in Vorden

  Mijn naam is Fabian Hessing. Ik heb 16 jaar ervaring als schilder en behanger voor particulier en bedrijven. Ruim 7 jaar geleden ben ik Schilder en klusbedrijf F. Hessing begonnen. Ik ga met mijn bedrijf voor pure kwaliteit! Ik geef dan ook op mijn werkzaamheden garantie. Mijn vakgebieden zijn: • Binnen en buiten schilderwerk • Spuitwerk • Lakken • Behangen • Stucwerk • houtrot reparaties • Timmerwerk Waarom nog meer kiezen voor Schilder en klusbedrijf F. Hessing? • Altijd eerlijk advies • Vrijblijvende offertes • Flexibele werktijden (weekenden zijn altijd bespreekbaar) • Werk altijd met Sikkens • Gaan pas weg als het werk af is. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Fabian Hessing Schilder en klusbedrijf F. Hessing

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mooi schilderwerk afgeleverd. Zowel onze muren als houten kozijnen zien er stralend uit. Geen verfsporen achtergelaten. Helder in de communicatie en kwam zijn afspraken na.
 • Ronnie’s Schilderwerken
  Ronnie’s Schilderwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Schilder in Vorden

  Wij bij Ronnie’s Schilderwerken kunnen jou helpen om jou huis weer zo goed als nieuw er uit te laten zien! We kunnen je adviseren over kleuren en afwerkingen en zorgen ervoor dat het schilderwerk strak en op professionele manier wordt uitgevoerd. Wij voeren dit vak dan ook al met meer dan 5+ jaar ervaring uit! Wij vinden het uitvoeren van schilderwerk dan ook steeds opnieuw een geweldige manier om jou huist weer op te frissen en het een nieuwe uitstraling te geven. Van af jongs af aan wist Ronnie al dat hij iets met het schilderwerk wou doen. Begonnen met vol trots als leerling-schilder bij een klein bedrijf en werkte hard om veel ervaring en vaardigheden te verkrijgen. Na jaren lang hard werken besloot Ronnie om zijn eigen schildersbedrijf op te richten. Ronnie’s doel is dan ook zijn klanten een persoonlijke aanpak te bieden en hun helpen om hun visie op hun eigen huis te verwezenlijken. Met zijn toewijding, creativiteit en oog voor detail groeide zijn bedrijf uit tot een succesvolle lopend schildersbedrijf. Wij bieden u twee jaar garantie op al uw schilderwerken en bij ons ben je verzekerd van het gebruik van topkwaliteit schildersmaterialen. Zo weten wij zeker dat we jouw huis de aandacht en zorg geven die het verdient!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hebben bij mij de daklijsten geverfd. Super snel klaar en absoluut prachtig resultaat. Heel erg tevreden en wanneer het weer moet gebeuren zou ik zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Gaan zeer grondig en in goed overleg te werk. Kan ze aan iedereen aanraden!
 • Leti’s schilders en onderhoud
  Leti’s schilders en onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Schilder in Vorden

  Hallo! Ik ben Imre, ben al 4 jaar zelfstandig aan het werk since ik mijn schilder diploma heb gehaald. Ik vraag 45€ per uur excl btw, Als het veel werk is dan reken ik minder. Ik behandel alles tot 100% en zorg dat alle linen strak zijn. Al mij klanten zijn zeer tevreden met hun huis, ik ben graag u Picasso.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Imre en zijn compagnon hebben uitstekend werk geleverd. Er werd goed meegedacht voorafgaand aan de klus om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Afspraken werden nagekomen en het resultaat is prachtig. Zeer tevreden dus.
 • van der Veen
  van der Veen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Schilder in Vorden

  Hallo wij zijn schilders&afwerkingsbedrijf van der Veen Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoudswerk renovatie en restauratie voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in plafondafwerking,wandafwerking en wandbekleding ( behang en glasvlies ) Airless latex spuitwerk maar ook stucadoorswerkzaamheden etc. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van alle soorten glas. Wij garanderen zeer goede kwaliteid voor een betaalbare prijs Daarnaast werken wij samen met meerdere bedrijven dus ook voor andere klussen bent u bij ons aan het juiste adres Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via Werkspot.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Eerlijke prijs voor netjes werk. Duidelijke communicatie en snelle service. Geen gedoe of gekke extra bedragen achteraf.
 • Deco schilders- en klussenbedrijf
  Deco schilders- en klussenbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schilder in Vorden

  'Het oog van de meester'. Zowel vaardig in bedrijfsonderhoud als particulier werk. Een duidelijke offerte vooraf en afspraken over het eindresultaat. We kunnen u adviseren over kleurgebruik als ook het gebruik van onderhoudsverven en kitten voor de lange duur. Houtrotvervanging, herstel, schilderen, plamuren, beitsen, behangen, buiten- en binnenschilderwerk. Sigma, Histor, Alabastine, Draiflex, Sikkens zijn materialen waar we mee werken voor kwaliteitswerk en langdurig plezier.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Auke heeft de klus binnen één dag geklaard. Wij zijn tevreden met het resultaat.

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Vorden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 145 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Vorden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vorden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt