Vind loodgieters in Tolkamer

Op zoek naar loodgieters in Tolkamer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Tolkamer

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95310 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed en professionele klus. Alles werkt zoals het moet
 • J&J Riooltechniek
  J&J Riooltechniek
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Met bijna 20 jaar ervaring in de rioleringsbranche is geen rioolprobleem ons nog vreemd. Van het oplossen van verstoppingen, lekkages of het inspecteren en repareren van rioleringen bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn werkzaam in geheel Gelderland en eventueel hier buiten. Wij zijn gevestigd in Lobith ( Gelderland ) Ons motto: J&JRiooltechniek ' voor al uw rioolproblematiek '

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Mijn verstopping in toilet is door Peter nog dezelfde dag opgelost. Peter is vriendelijk, rustig en communiceert op een prettige en duidelijke manier. Tijdens de klus gaf Peter uitleg over zijn werkzaamheden en daarnaast tips om herhaling te voorkomen. Nog een extra pluspunt; aangezien ik door drukte op de weg niet op het afgesproken tijdstip thuis was, stond Peter rustig voor mijn deur te wachten. Top !
 • Rob Vermeulen Service en Montage
  Rob Vermeulen Service en Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Riool ontstoppen.

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Snelle service!
 • Ferfers Totaalbouw
  Ferfers Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Wij Ferfers Totaalbouw werken door heel het land . Wij hebben veel ervaring in het onderhouden en het renoveren van woningen en bedrijfspanden , maar u kunt bij ons ook terecht voor een verbouwing . U kunt voor 24 uur calamiteiten service bij ons terecht . Veders beschikken wij over de nodige verzekeringen en diploma's.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goede ervaring opgedaan. Snelle reactie op de aanvraag. Wat erg fijn was dat ik snel geholpen kon worden. Probleem is verholpen en flexibel in de uitvoering
 • Allround Airconditioning
  Allround Airconditioning
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Allround Airconditioning is een bedrijf wat zich al enige tijd bezig houd met alles op het gebied van airco's. Klanttevredenheid en meedenken met de klant staat bij ons bovenaan. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven, doordat wij gespecialiseerd zijn in het wegwerken van leidingen en o.a betonboringen en Elektra in eigen beheer doen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Goed advies, netjes gewerkt en tevreden met het resultaat
 • Diekema montage
  Diekema montage
  Beoordeling: 4 van 545242 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Diekema montage, voor al uw klussen aan uw pijpleidingen in en rondom uw huis, uw sanitaire voorzieningen en radiatoren. Naar 16 jaar ervaring opgedaan te hebben, heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan opereren. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij grote spelers in de markt. Met name Liander, Vitens, van Gelder, van Vulpen, Hak en meerdere kleine bedrijven. Hier heb ik de benodigde opleidingen afgerond en een aantal bijbehorende certificaten behaald. Deze hou ik up to date. Onder mijn werkgebied vallen alle werkzaamheden wat te maken heeft met gas, water, centrale verwarming en riolering. Over de werkzaamheden die ik verricht geef ik garantie. Aangezien ik nu vrij van grote bedrijven opereer, bied ik een scherpe prijs aan die lager ligt dan gemiddeld. Ik hoef immers geen lasten aan kantoorfuncties e.d. af te dragen. De werkwijze waaraan ik vast hou is als volgt: ik kom vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen en geef u gratis advies over wat de mogelijkheden zijn met een doelgerichte ( klantgerichte) oplossing. Dit gepaard met een prijs die ik, in de meeste gevallen, gelijk kan aanbieden. Mocht de situatie te beoordelen zijn via foto's of video's dan gaat daar mijn voorkeur naar uit. Scheelt mij aanzienlijk veel tijd. Met name de kleinere klussen kan dit vaak via foto's. Toch indien dit niet mogelijk is of u aangeeft dit niet fijn te vinden kom ik uiteraard gewoon langs om te kijken. Blijf niet langer met uw uitdaging 'rondmalen' en twijfel niet om een telefoontje uit te wisselen om samen tot goede oplossing te komen! Ik ben volledig gecertificeerd voor alles, gas papieren zelfs voor de hoge druk dus en heb mijn zaken goed geregeld. Goed verzekerd. Zoals u kunt lezen in mijn reviews ziet u dat ik er niet op uit ben om u uit te kleden. Klant staat centraal, u krijg een eerlijk advies zoals ik dat ook graag zou willen. Tot u dienst! Vriendelijke groet, Jelle Diekema Diekema montage

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De vader van colega van mij heeft de klus geklaard. Maar de monteur kwam alsnog en heeft nog extra advies gegeven over aandere elektrische onderwerp.
 • ND Dienstverlening
  ND Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  NDdienstverlening is een eenmans klusbedrijf met een uitgebreide kennis als het gaat om klussen in en om huis. We helpen u graag verder, Groeten Nick

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel reactie, beleefd en werk netjes uitgevoerd
 • ARRO Bouw
  ARRO Bouw
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Arro Bouw is het bedrijf van vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van bouw en renovatie. Wij verrichten renovatiewerkzaamheden in de ruimste zin van het woord – van kleine verbouwingen tot grote restauratie- en renovatie projecten. De werkzaamheden worden verricht zowel voor particulieren als bedrijven tot woningbouwverenigingen. Wij beschikken over gemotiveerd personeel met vele jaren ervaring in o.a. • Tegelzetten (badkamer en wc incl. loodgietwerk) • Marmer look, Betoon look, Natuursteen look (zie foto's), Stuco (ook voor in de badkamer) • Installatietechniek • Elektrotechniek • Stukwerk • Timmerwerk • Plafonds • Schilderen • Ornamenten en lijstwerk Met onze ervaringen kunnen wij u op al deze vakgebieden vakwerk leveren van hoogwaardig niveau. Vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijk zaken doen zijn de bouwstenen van onze bedrijfsvoering. Ons devies – Kwaliteit Is Geen Toeval Graag maken wij vrijblijvend en gratis een offerte voor uw bouw of verbouwplannen. Indien u ons mailt reageren wij altijd binnen een dag. Mits nodig komen wij graag langs om verdere details te bespreken en een beter voorstel te doen. Bezoek ook onze facebookpagina @arrobouw

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vriendelijke man, super hard doorgewerkt, alles volgens afpraak gedaan en super netjes en strak resultaat. Denkt goed mee, laat iedere keer alles netjes achter.
 • K.N. Vloerverwarming
  K.N. Vloerverwarming
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Tolkamer

  Wij van K.N. Vloerverwarming bieden hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijkheid aan. Met bijna 4 jaar aan ervaring in het gebied van vloerverwarming montage. - Vlechten op staalmatten - Tackeren op isolatieplaten - Inlopen op noppenplaten - Infrezen in zand/cement, anhydriet en tegels (Beton is mogelijk in overleg)

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Van het aannemen tot oplevering goed contact. Werk ziet er keurig en strak uit! Goede kwaliteit tegen een nette prijs.
 • Arsen Avetisov
  Arsen Avetisov
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Loodgieter in Tolkamer

  Mijn naam is Arsen Avetisov en ik heb meer dan 25 jaar ervaring met het uitvoeren van verschillende klussen zoals laminaat leggen, sanitaire reparaties, kit werk, elektrotechniek en loodgieter werk. Op werkdagen ben ik inzetbaar tussen 18:00 en 20:00 uur. Op zaterdagen tussen 09:30 en 16:00. Zondagen tussen 09:30 en 15:00. Uurtarief €60,- Voorrijkosten bedragen €30,- Ik ben altijd bereid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Arsen kwam netjes op tijd en had weinig tijd nodig de klus te klaren. Een zeer vriendelijke vakman!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Tolkamer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 965 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Tolkamer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Tolkamer

Vind vakmensen bij jou in de buurt