Vind Installatiebedrijven in Tolkamer

Op zoek naar Installatiebedrijven in Tolkamer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Tolkamer

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95275 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dhr. Beets heeft duidelijk offerte gestuurd, beste en reële prijs van meerdere die een offerte stuurde. heldere en snelle communicatie. De kraan van de wasmachine was snel vervangen en zeker in om even een praatje te maken. altijd gezellig! Een aanrader voor een klus.
 • J&J Riooltechniek
  J&J Riooltechniek
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Met bijna 20 jaar ervaring in de rioleringsbranche is geen rioolprobleem ons nog vreemd. Van het oplossen van verstoppingen, lekkages of het inspecteren en repareren van rioleringen bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn werkzaam in geheel Gelderland en eventueel hier buiten. Wij zijn gevestigd in Lobith ( Gelderland ) Ons motto: J&JRiooltechniek ' voor al uw rioolproblematiek '

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Mijn verstopping in toilet is door Peter nog dezelfde dag opgelost. Peter is vriendelijk, rustig en communiceert op een prettige en duidelijke manier. Tijdens de klus gaf Peter uitleg over zijn werkzaamheden en daarnaast tips om herhaling te voorkomen. Nog een extra pluspunt; aangezien ik door drukte op de weg niet op het afgesproken tijdstip thuis was, stond Peter rustig voor mijn deur te wachten. Top !
 • Thermae
  Thermae
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Thermae is expert op het gebied van exclusieve badkamers. Met onze expertise kunnen wij snel en vakkundig uw droombadkamer realiseren. Ons doel is dat u optimaal kunt genieten en kunt ontspannen in een badkamer die helemaal op basis van uw wensen en smaak is opgebouwd. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of industriële stijl. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Werk werd in goed overleg en met duidelijke adviezen volledig naar wens uitgevoerd.
 • Diekema montage
  Diekema montage
  Beoordeling: 4 van 545236 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Diekema montage, voor al uw klussen aan uw pijpleidingen in en rondom uw huis, uw sanitaire voorzieningen en radiatoren. Naar 16 jaar ervaring opgedaan te hebben, heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan opereren. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij grote spelers in de markt. Met name Liander, Vitens, van Gelder, van Vulpen, Hak en meerdere kleine bedrijven. Hier heb ik de benodigde opleidingen afgerond en een aantal bijbehorende certificaten behaald. Deze hou ik up to date. Onder mijn werkgebied vallen alle werkzaamheden wat te maken heeft met gas, water, centrale verwarming en riolering. Over de werkzaamheden die ik verricht geef ik garantie. Aangezien ik nu vrij van grote bedrijven opereer, bied ik een scherpe prijs aan die lager ligt dan gemiddeld. Ik hoef immers geen lasten aan kantoorfuncties e.d. af te dragen. De werkwijze waaraan ik vast hou is als volgt: ik kom vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen en geef u gratis advies over wat de mogelijkheden zijn met een doelgerichte ( klantgerichte) oplossing. Dit gepaard met een prijs die ik, in de meeste gevallen, gelijk kan aanbieden. Mocht de situatie te beoordelen zijn via foto's of video's dan gaat daar mijn voorkeur naar uit. Scheelt mij aanzienlijk veel tijd. Met name de kleinere klussen kan dit vaak via foto's. Toch indien dit niet mogelijk is of u aangeeft dit niet fijn te vinden kom ik uiteraard gewoon langs om te kijken. Blijf niet langer met uw uitdaging 'rondmalen' en twijfel niet om een telefoontje uit te wisselen om samen tot goede oplossing te komen! Ik ben volledig gecertificeerd voor alles, gas papieren zelfs voor de hoge druk dus en heb mijn zaken goed geregeld. Goed verzekerd. Zoals u kunt lezen in mijn reviews ziet u dat ik er niet op uit ben om u uit te kleden. Klant staat centraal, u krijg een eerlijk advies zoals ik dat ook graag zou willen. Tot u dienst! Vriendelijke groet, Jelle Diekema Diekema montage

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vrijdag contact gehad, maandag is al mijn gehele riool vervangen in de kruipruimte. Super! Kan Diekema Montage iedereen aanraden.
 • Allround Airconditioning
  Allround Airconditioning
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Allround Airconditioning is een bedrijf wat zich al enige tijd bezig houd met alles op het gebied van airco's. Klanttevredenheid en meedenken met de klant staat bij ons bovenaan. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven, doordat wij gespecialiseerd zijn in het wegwerken van leidingen en o.a betonboringen en Elektra in eigen beheer doen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Goed advies, netjes gewerkt en tevreden met het resultaat
 • ND Dienstverlening
  ND Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  NDdienstverlening is een eenmans klusbedrijf met een uitgebreide kennis als het gaat om klussen in en om huis. We helpen u graag verder, Groeten Nick

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel reactie, beleefd en werk netjes uitgevoerd
 • ARRO Bouw
  ARRO Bouw
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Arro Bouw is het bedrijf van vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van bouw en renovatie. Wij verrichten renovatiewerkzaamheden in de ruimste zin van het woord – van kleine verbouwingen tot grote restauratie- en renovatie projecten. De werkzaamheden worden verricht zowel voor particulieren als bedrijven tot woningbouwverenigingen. Wij beschikken over gemotiveerd personeel met vele jaren ervaring in o.a. • Tegelzetten (badkamer en wc incl. loodgietwerk) • Marmer look, Betoon look, Natuursteen look (zie foto's), Stuco (ook voor in de badkamer) • Installatietechniek • Elektrotechniek • Stukwerk • Timmerwerk • Plafonds • Schilderen • Ornamenten en lijstwerk Met onze ervaringen kunnen wij u op al deze vakgebieden vakwerk leveren van hoogwaardig niveau. Vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijk zaken doen zijn de bouwstenen van onze bedrijfsvoering. Ons devies – Kwaliteit Is Geen Toeval Graag maken wij vrijblijvend en gratis een offerte voor uw bouw of verbouwplannen. Indien u ons mailt reageren wij altijd binnen een dag. Mits nodig komen wij graag langs om verdere details te bespreken en een beter voorstel te doen. Bezoek ook onze facebookpagina @arrobouw

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vriendelijke man, super hard doorgewerkt, alles volgens afpraak gedaan en super netjes en strak resultaat. Denkt goed mee, laat iedere keer alles netjes achter.
 • ShamX
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Heb je een Vloerspecialist, Sloopbedrijf nodig in Zevenaar of omgeving? ShamX kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle reactie, kon dezelfde dag nog langskomen. Werkzaamheden netjes uitgevoerd
 • Ferfers Totaalbouw
  Ferfers Totaalbouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Wij Ferfers Totaalbouw werken door heel het land . Wij hebben veel ervaring in het onderhouden en het renoveren van woningen en bedrijfspanden , maar u kunt bij ons ook terecht voor een verbouwing . U kunt voor 24 uur calamiteiten service bij ons terecht . Veders beschikken wij over de nodige verzekeringen en diploma's.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  In een record tijd netjes en zorgvuldig de klus uitgevoerd voor een mooie prijs. Nog bedankt!! Eén belangrijk ding om te weten, hij heeft blijkbaar slechte ervaringen met betalen van de facturen door zijn klanten en doet dus erg zenuwachtig rondom de betaaldatum. Afgesproken woensdag te betalen en om 7 uur dezelfde dag al 2 appjes??? Maak duidelijke afspraken. Factuur is al binnen voordat er wat gedaan is met een vervaltermijn van één dag????
 • K.N. Vloerverwarming
  K.N. Vloerverwarming
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Tolkamer

  Wij van K.N. Vloerverwarming bieden hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijkheid aan. Met bijna 4 jaar aan ervaring in het gebied van vloerverwarming montage. - Vlechten op staalmatten - Tackeren op isolatieplaten - Inlopen op noppenplaten - Infrezen in zand/cement, anhydriet en tegels (Beton is mogelijk in overleg)

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Van het aannemen tot oplevering goed contact. Werk ziet er keurig en strak uit! Goede kwaliteit tegen een nette prijs.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Tolkamer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 990 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Tolkamer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Tolkamer

Vind vakmensen bij jou in de buurt