Vind loodgieters in Meteren

Op zoek naar loodgieters in Meteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Meteren

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95275 reviews
  Loodgieter in Meteren

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dhr. Beets heeft duidelijk offerte gestuurd, beste en reële prijs van meerdere die een offerte stuurde. heldere en snelle communicatie. De kraan van de wasmachine was snel vervangen en zeker in om even een praatje te maken. altijd gezellig! Een aanrader voor een klus.
 • Paulmat
  Paulmat
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Loodgieter in Meteren

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Geldermalsen bij Paulmat terecht voor echt vakwerk. Ik bied een uitstekende service aan al mijn klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen. Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat mij weten welke klus je voor ogen hebt en ik zoek de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en kundig
 • Rivadel installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Meteren

  Rivadel Installatietechniek verzorgt CV installaties, koper-, lood- & zink-werk, sanitair en ventilatie. Werkzaam in de regio West Betuwe

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Aardige en vaardige vakman
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95152 reviews
  Loodgieter in Meteren

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle, vakkundige en vriendelijke afhandeling.
 • HV Klimaattechniek
  HV Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Loodgieter in Meteren

  HV Klimaattechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Varik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met HV Klimaattechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Facebook account HV Klimaattechniek. BRL100 gecertificeerd.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Henri en z'n collega waren zeer secuur en werkten alles netjes af. Geen haast klus maar rustig aan en beter netjes dan alles af te raffelen.
 • viks bouw
  viks bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Loodgieter in Meteren

  17 jaar ervaring in de renovatie en particuliere bouw. Van volledige renovaties tot op-en- aanbouw. Sinds onze verhuizing naar de Bommelerwaard zijn wij op zoek naar een nieuwe klantenkring.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  ramen vervangen en dubbelglas geplaatst vlotte planning, goed bereikbaar en communicatief netjes gewerkt
 • EA loodgieters
  EA loodgieters
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Loodgieter in Meteren

  EA Loodgieters is je ideale partner als je een loodgieter nodig hebt in Nederland . We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, badkamer plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen, riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Ook zijn wij werkzaam als lekdetectie, hierin sporen wij lekkages op met onze ledetectie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Snelle service
 • Gvr klussenbedrijf
  Gvr klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Loodgieter in Meteren

  Verbouwing onderhoud en renovatie

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Gerard kon snel tijd maken om onze lekkage bij de schoorsteen te verhelpen. De communicatie verliep fijn en Gerard heeft het snel en kundig opgelost!
 • Handelsonderneming Ozcars
  Handelsonderneming Ozcars
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Loodgieter in Meteren

  Ozcarsbouw is een onderdeel van Handelsonderneming Ozcars welk sinds 2003 bestaat en per 2019 actief in de bouwsector. Bij ons wordt u als opdrachtgever erbij betrokken zodat u in verschillende stadia mee kan denken en eventuele aanpassingen nog kan laten veranderen tijdens de verbouwing. We werken uitsluitend met kwalitatief en gecertificeerd materiaal zodat ons werk garantie bevat. U kunt ons inzetten voor vele werkzaamheden om uw verbouwing en of renovatie goed te laten verlopen. We bespreken de begroting van uw planningen van te voren en niet achteraf. Ons motto is wij realiseren wat u wenst en denken graag met u mee. Met ons kunt u bouwen….

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Vakmensen die verstand hebben van zaken. Los van het werk heel aardig en denken mee in oplossingen. Mijn zolder is eindelijk netjes afgewerkt. Absolute aanrader!
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Loodgieter in Meteren

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Waardeloos contact. Komen kijken en laten vervolgens niks meer horen zelfs na twee berichten erachteraan sturen niet. Asociaal en onbetrouwbaar.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Meteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2147 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Meteren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Meteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt