Vind loodgieters in Bleskensgraaf

Op zoek naar loodgieters in Bleskensgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Bleskensgraaf

 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 5 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Neat job done well in under 15mins. Thank you!
 • MEM Installatietechniek
  MEM Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Van loodgieterswerk tot ketelstoring/vervangen kunt u bij ons altijd terecht met u wensen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar 24/7 en wij gaan niet weg voordat de klant tevreden is!

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Komt zijn afspraken na en wist meteen wat er vervangen moest worden. Snelle service en werkt netjes. Zeker aan te raden met dit bedrijf te werken. Bedankt voor de goede service!
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Great worker. Fast, reliable and available to come in short terms. He also helped us with other plumbing problems. Will sure contact him again
 • Artision
  Artision
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Hallo en welkom op mijn profiel. Mijn naam is Arash en ik ben de trotse eigenaar van Artision. Na ruim zes jaar ervaring in het loodgieterswerk ben ik voor mijzelf begonnen. Ik ben gespecialiseerd in legionellapreventie en waarborging van de kwaliteit van het water in uw huis of bedrijf. Ik ben beschikbaar voor al het loodgieterswerk in en rondom het huis of uw bedrijf. Werkzaamheden die ik oppak: Lekkage, riolering, verstoppingen, badkamers, toilets, kranen vervangen, waterleidingen, radiatoren, cv installaties, verschillende soorten keer (terugslag) kleppen , renovatie. Graag kom ik bij u langs in de avonduren om de klus te bekijken en eventueel uit te voeren. In de namiddag is ook een optie indien gewenst en uiteraard zorg ik voor een gepaste afstand met betrekking op Covid-19. Graag kom ik met u in contact om samen de mogelijkheden door te nemen. Met vriendelijke groet, Arash Valavi Artision

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Zorgvuldig gewerkt, snelle communicatie en snel beschikbaar.
 • MB Pijpfitting
  MB Pijpfitting
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Mb pijpfitting & installatie voor al uw leiding werk ,cv montages en reparaties,montage werkzaamheden, en diverse klusjes

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Erg hoede service konden snel langs komen en waren erg flexibel. Hebben heel netjes en hard gewerkt. Zou ze zeker aanbevelen!
 • A.A.V. Service & Trading
  A.A.V. Service & Trading
  Beoordeling: 4.5 van 54.55197 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  AAV Service & Trading is een installatiebedrijf op het gebied van W-installaties, welke levert, installeert en service verricht aan: Split-airconditioningsystemen, VRF- Systemen, Chillers, Computerairconditioningsystemen, Luchtbehandeling, Warmtepompsystemen en Luchtgordijnen. Het leveren en installeren van Koel- en Vriescellen, en Kleinkoeling. Levering en service aan Luchtbevochtigers, Luchtontvochtigers en Luchtdrogers. Wij verzorgen een 24 uurs service door geheel Nederland. We hebben onderhoudscontracten voor airconditioningsystemen.

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Henk heeft het aircosysteem dat ik zelf aangelegd heb, in bedrijf gesteld. Werkzaamheden waren het afpersen van de installatie met stikstof, vacumeren van de koelleidingen, vullen van het systeem met koudemiddel uit de buitenunit en het bijvullen met extra koudemiddel. Henk communiceert snel en duidelijk, doet zijn werk weldoordacht en rustig en geeft uitleg bij wat hij doet. Ik heb er geen spijt van dat ik deze klus aan hem heb gegund en klop voor een volgende klus graag weer bij hem aan!
 • RBA Technics
  RBA Technics
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  RBA-Technics, Uw totaalleverancier in de techniek. Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over diverse kennis, zoek dan niet verder. RBA-technics beschikt over de volgende kennis: - Renovatie werken - Project realisatie - CV en boilers - Installatie - Elektra - Data en communicatie - verven - Sausen - Stucen - Tegelen

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Excellent service and very helpful.
 • A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf
  A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.35188 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Welkom by A.D.O Onderhoudsbedrijf, We werken voor zowel particulier als zakelijke relaties,ben 20 jaar actief in Renovatie Onderhoudswerkzaamheden Allerlei soorten stucwerk,en sierpleisters,schilderwerken Nu ook betonstuc voor in badkamers Stucco-mat in 48 verschillende kleuren! renovatie badkamers, bestaand danwel nieuwbouw casco complete installatie, incl afmonteren sanitair timmerwerkzaamheden Nu ook voor al uw schilderwerk zijn wij u graag van dienst!! Wij zijn aangeloten bij het Vlok,en geven op al onze werkzaamheden schriftelijke garantie! Ook voor kleine werkzaamheden sta ik voor u klaar,bijv lekkage en verstoppingen. A.D.O Onderhoudsbedrijf Alblasserdam Kwaliteit dat staat!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  We hebben onlangs een huis gekocht waar alle water- en afvoerleidingen opnieuw getrokken moesten worden. Nou deze jongens hebben dit in no time geweldig gedaan. Alle leidingen werden opnieuw getrokken en netjes geperst. Ook moesten er wat werkzaamheden gedaan worden zoals het plaatsen van een inbouwkraan, nieuw toilet op de eerste verdieping en ook de aanvoer- en retourleidingen van de vloerverwarming naar de centrale verwarming. Echt een aanrader voor mensen die een aannemer zoeken zonder hoofdpijn. Pluspunt: ze denken ook graag mee zodat je er niet alleen voor staat.
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.4 van 54.45116 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Netjes gedaan en communicatie was helder.
 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Loodgieter in Bleskensgraaf

  Website: zekerensnel .nl namens ons bedrijf loodgieters zeker en snel bieden wij altijd een goede en snelle service aan ons klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn. Wij streven om één van de goedkoopste loodgieter bedrijf te worden, aangezien de loodgieters van deze tijd bijna niet te betalen zijn. Daarom zijn wij een hele goeie partner voor u. We geven altijd een goeie en snelle maar ook een betaalbaar service. Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. We zijn gespecialiseerd in het vinden van lekkages en/of oplossen van verstoppingen tot aan stankoverlast in u pand en/of in u huis. Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al u riool stelsels, ook al u water/gas leidingen leggen en/of trekken. Ook zijn we inzetbaar voor al u sanitaire werkzaamheden en verwarmingstoestellen. En ook alle Sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! We werken voor bedrijfspanden en/of particulieren sectoren, voor al het onderhoud, gehele renovaties en uitleveren van projecten. Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is) en als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden! ons klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend. Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Prima jongens en bedrijf!!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Bleskensgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1343 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Bleskensgraaf

Andere vakmensen in Bleskensgraaf

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur