Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Zwartemeer

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Dakdekker in Zwartemeer

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Uitstekende vakman . Het bleek dat de zonnepanelen leggers een groot aantal pannen niet correct hadden teruggelegd . Dat heeft lekkages opgeleverd . Keurig hersteld.
 • Voeg en renovatie bedrijf C.wassing
  Voeg en renovatie bedrijf C.wassing
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Dakdekker in Zwartemeer

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Klazienaveen bij Voeg en renovatie bedrijf C.wassing terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Is snel en doet zijn werk goed
 • Kaiser Montage

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Zwartemeer

  hallo wij zijn een montage/timmerbedrijf en werken door het hele land voor diverse opdrachtgevers alle werkzaamheden door ons uitgevoerd komen uiteraard met garantie

 • Vovv
  Vovv
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Dakdekker in Zwartemeer

  15 jaar ervaring. "VastgoedOnderhoud VanValkenburg, uw toonaangevende partner voor complete vastgoedoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningen vanaf de grond, met een specifieke focus op Lekkage oplossen en alle andere Dakwerkzaamheden. Daarnaast of het nu gaat om gedetailleerd tegelwerk, nauwkeurig kit werkzaamheden ,Of nauwkeurig gelegd laminaat of een uitgebreide dakrenovatie, wij streven naar perfectie in elk project. Ons ervaren team staat garant voor hoogwaardige resultaten, van het kleinste detail tot de grootste constructieve uitdaging. Met VastgoedOnderhoud VanValkenburg bent u verzekerd van een betrouwbare partner die niet alleen bouwt, maar ook transformeert en onderhoudt met passie en precisie." Prijslijst van 2024 te vinden op de website.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  De mannen van vovv zijn transparant en dachten met ons mee naar de beste oplossing en aanpak voor het vervangen van ons pannendak. Erg vriendelijk en plezierig en hebben na afloop alles netjes achtergelaten. Ik zou vovv iedereen aanbevelen.
 • Voegbedrijf Doek B.V.
  Voegbedrijf Doek B.V.
  Beoordeling: 3.6 van 53.655 reviews
  Dakdekker in Zwartemeer

  Ik ben Herman Doek van Voegbedrijf Doek B.V Wat wij doen, *Steigerbouw *voegwerken van glad,borstel tot de knip en snij voeg *voeg -renovatie voegen worden vakkundig uitgehaald *gevel reiniging *impregneren *nieuw lood aanbrengen *schoorsteen renovatie Wij zijn een voegbedrijf gespecialiseerd in renovatie met ervaren vakmensen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Heel erg tevreden !! De schoorsteen is weer picobello en de steiger werd op afgesproken dagen neergezet en weer opgehaald. Ik kan Herman Doek en zijn mannen absoluut aanraden !!!!
 • Vos Metsel en Lijmwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Zwartemeer

  Vos Metsel en Lijmwerken is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Klazienaveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Mh bouw
  Mh bouw
  Beoordeling: 2.5 van 52.558 reviews
  Dakdekker in Zwartemeer

  Jonge onderneming nog steeds leergierig voor nieuwe dingen om te kunnen gaan ondernemen werkervaring is in het algemeen allround. Ik bied u naar aflevering van het werk jaren lang plezier.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prima beoordeling gemaakt van de situatie, meegedacht over het hoe en wat, eerlijke offerte en aangename heren die netjes en secuur werken. Bij een volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen!
 • Jarogeveltechniek bv

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Zwartemeer

  Jarogeveltechniek bv kan je helpen met je Kozijnspecialist, Timmerman, Dakdekker klus in Klazienaveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Jarogeveltechniek bv om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schulte Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakdekker in Zwartemeer

  Schulte Bouw voor al uw lijm en metselwerken groot en klein. Ook voor renovaties

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer correct, netjes, reageerde snel, normale prijs. Erg tevreden, een prima vakman.
 • Fibre Solutions Nederland
  Fibre Solutions Nederland

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Zwartemeer

  Fibre Solutions Nederland is een allround installatie bedrijf dat zorg draagt voor het correct plaatsen van groepenkasten, cv ketels, maar ook zeker een betrouwbaar adresis voor de algehele gas/water/licht aansluiting in uw huis

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Zwartemeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Zwartemeer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zwartemeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt