Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Weiteveen

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4564 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Mariusz is n aardige rustige goede vakman. Ik ben erg tevreden over hoe hij zijn werk uitvoert en afleverd. Zeker een aanrader Mariusz te nemen voor passende klus!
 • Voeg en renovatie bedrijf C.wassing
  Voeg en renovatie bedrijf C.wassing
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Klazienaveen bij Voeg en renovatie bedrijf C.wassing terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Is snel en doet zijn werk goed
 • Klussen & Timmerwerk Cani

  Nieuw op Werkspot

  Dakdekker in Weiteveen

  Schilder en onderhoud deure, ramen kozijnen

 • Bouwservice Emmen
  Bouwservice Emmen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  Wij zijn een allround bouwbedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Wij hebben met name in de omgeving van Schiphol gewerkt, sinds 2017 zijn wij gevestigd in Drenthe. Onze werkzaamheden bestaan met name uit aanbouw, opbouw, dakkapellen en het plaatsen van (kunststof) kozijnen. Maar u kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor EPDM dakbedekking, kunststof gevelbekleding, tegel en metselwerk, horren en raambekleding.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Super snelle reactie, duidelijke communicatie. André is een echte vakman. Denkt mee en werkt netjes en snel. Zeker een aanrader en bij een volgende klus zal ik André direct weer vragen.
 • Menke Weiteveen
  Menke Weiteveen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  Heeft u twee linkerhanden of komt u niet toe aan die waslijst met klusjes? Kunt u geen zin maken of heeft u door uw leeftijd of beperking hulp nodig bij het verrichten van klussen in en om uw woning of kantoor? Meneer Menke neemt u deze klussen graag uit handen. Meneer Menke verzorgt allerlei klussen. Vaak zijn dit klussen waar u een aannemer niet voor kunt inhuren. Of juist klussen waar meer inzicht of creativiteit voor nodig is. Mijn doel is het verbeteren van het comfort en de veiligheid voor mijn klanten door het uitvoeren van klussen in huis, tuin of kantoorpand of door het maken of in elkaar zetten van meubels.

  Laatste review:
  Pelletkachel repareren of onderhouden-
  Vakkundig en heel vriendelijk
 • van Wieren Bouw
  van Wieren Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  ..

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Prima vakman, harde werker. Komt zijn afspraken na. Scherpe prijsstelling. Vriendelijke persoonlijkheid. We kunnen Peter bij iedereen van harte aanbevelen. Henri de Leeuw en Mieke Kuilder
 • Klusbedrijf Kleiboer
  Klusbedrijf Kleiboer
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Weiteveen

  Aan de foto's te zien, ziet u het totale plaatje van alle werkzaamheden die ik op die klus verricht heb. Van de beginfase tot het eind. Daarnaast realiseer ik ook aanbouwen en zolder verbouwingen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Gerrit is een gemotiveerde en sociale harde werker. Heeft verstand van zaken en zelfs de de nieuwsgierige kinderen die om hem heen dartelden, brachten niets dan een glimlach op z’n gezicht. Volgende project zal ik hem zeker weer benaderen.
 • Voegbedrijf Bloemberg
  Voegbedrijf Bloemberg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Weiteveen

  Als zzp'er voeger doe ik naast het voegen ook hakken impregneren. Schoorstenen doe ik ook. Daarnaast regelt de klant een steiger. Renovatie is een specialiteit. Daarnaast ook nieuwbouw werken.

  Laatste review:
  Altijd behulpzaam, levert goede kwaliteit en staat open voor suggesties. Zeker een aanrader!
 • Isolar B.V.

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Weiteveen

  Bij Isolar BV uit Nieuw Schoonebeek zijn we toegewijd aan het verhogen van de energie-efficiëntie van uw woning. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder isolatie, airconditioning, zonnepanelen en warmtepompen. Ons professionele team zorgt voor een naadloze uitvoering van projecten, met resultaten die nauw aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Wat ons onderscheidt, is dat wij een totaalaanbieder zijn in de duurzame techniek. Wij geloven in het belang van een grondige inspectie vooraf en het meedenken met u als klant om de optimale oplossing voor uw situatie te identificeren. Dit resulteert in een comfortabele, energiezuinige woning met lagere energiekosten. Vertrouw op Isolar BV voor een duurzame toekomst van uw woning, waarbij kwaliteit, klanttevredenheid en milieu centraal staan. Ontdek hoe onze geïntegreerde aanpak u kan helpen besparen en tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu

 • Mdr timmerwerken
  Mdr timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Weiteveen

  MDR timmerwerken is een sinds kort opgericht timmerbedrijf. Het werk waar wij het meest gespecialiseerd in zijn, zijn dakkapellen kunststof kozijnen, uitbouwen, houtbouw, schuren, afdaken, carports en renovatie van o.a. kunststof boeidelen/goten! Reageer en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen!

  Laatste review:
  Vakman! Perfect werk afgeleverd, klasse.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Weiteveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Weiteveen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Weiteveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt