Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Hoge Hexel

 • Kevin Leungen
  Kevin Leungen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  klussenbedrijf, We zijn een goed georganiseerd bedrijf die zijn werkzaamheden professioneel en netjes uitvoert We hebben 4 ervaren dakdekkers aan het werk met 80 jaar ervaring bij elkaar,we zijn hier nieuw op Werkspot,en kunnen vrijwel elke klus aan Ps spoedreparatie lekkage €250 met Garantie

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Alles vlot verlopen
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.1 van 54.1529 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mariusz kwam snel met een reactie en ondanks taalprobleem werden we het eens over de klus. Maar toe het erop aankwam, had hij telkens weer een "smoes" om niet op het afgesproken tijdstip te komen. Toch nog een kans gegeven, doch op de dag zelf, een kwartier voor onze afspraak, kwam hij met het telefonisch bericht, dat hij met spoed naar Polen moest, om zijn dochter bij te staan. Toen ik hem antwoordde, dat hij reeds eerder, vlgs de reviews, deze boodschap had gebruikt, gooide hij de hoorn op de haak. Derhalve teruggebeld om aan te geven, dat ik op deze manier niet wil worden benaderd. Hij daarop aangegeven z.s.m. weer iets van zich te laten horen. Maar, helaas, het bleef stil. Daarom Mariusz bericht, dat ik afzie van verdere diensten van zijn kant en zeer teleurgesteld te zijn.
 • DakwerkRaalte
  DakwerkRaalte
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Ben je op zoek naar een totaal oplossing? Dan kunt u bij DakwerkRaalte terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met bitumen daken en nog veel meer klussen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Roy en Tom reageren snel, konden vlot een gaatje vinden om de klus te komen bekijken en communiceerden duidelijk over wat ze vonden dat moest gebeuren. De klus zelf was binnen een dag gefixt en alles ziet er weer netjes uit. Het zijn nette mannen en ze denken goed mee. Aanrader dus!
 • Klus Support
  Klus Support
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf? Dan kun je in Assen bij Klus Support terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnen schilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en adequaat gereageerd. Soepele planning, heldere communicatie. Goed meedenken met de klant. Redelijke offerte. Kwalitatief goede uitvoering van de klus.
 • A28 dakonderhoud
  A28 dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  A28 dakonderhoud is je ideale partner als je een Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zwolle en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De klus was niet groot maar is meteen uitgevoerd toen de monteur langskwam. Ontzettende sympathieke monteur, heel vakkundig probleem opgelost. Een aanrader
 • all in dakwerken
  all in dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Mijn naam is W Vlierhuis ben 30 jaar dakdekker waarvan 25 jaar als zelfstandige onder de naam All-in dakwerken te Raalte. Wij werken voornamelijk in onderaanneming voor diverse vooraanstaande dakbedekkingsbedrijven o.a Elro dakwerken te Apeldoorn en Consolidated te Raalte. Voornamelijk grote projecten.Ben sinds 2018 aangesloten bij Werkspot om zodoende ook de particulier te bereiken. Wij werken met 10jaar garantie op al door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij komen kosteloos langs voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  In twee dagen een oppervlakte van 100m² op eerste dag regen gehad maar dak was dicht genoeg met onderlaag. Tweede dag geheel afgemaakt en naar tevredenheid. Nu mooi strak gelegd bitumen dakbedekking laat de regen maar komen. En voor een nette prijs.
 • de Tukker
  de Tukker
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Wij zijn een allround bedrijf sinds 2003. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en om de woning. Badkamer tegelen, muurtje metselen, stucken of voegen. Ook bij ons Keuken renovatie Gevel renovatie -- Gevel reiniging -- Dak reiniging De woning verven, sausen en lakken zowel binnen als ook buiten. Laminaat leggen -- trap bekleden Schoon opleveren van woningen en bedrijfsruimten. *ook dagelijkse of wekelijkse schoonmaak* Ook in de tuin laten wij ons graag zien. Tuin zomer of winter klaar maken, oprit bestraten, schutting plaatsen of een mooie overkapping bouwen, wij doen het.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Klus prima verlopen. Klus had ook door 1 man gedaan kunnen worden ipv 2. Eigen gereedschap was niet altijd aanwezig. Tot nu toe nog geen factuur ontvangen.
 • Piekartz Timmerwerken
  Piekartz Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Piekartz Timmerwerken is een eenmanszaak. Ik heb al 25 jaar ervaring in het timmermansvak. Goed vakwerk afleveren vind ik het belangrijkste! Ik heb ruim 24 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt. In 2019 heb ik besloten als zelfstandige verder te gaan, om zo zelf meer invloed te hebben welke werken mijn voorkeur hebben om uit te voeren. Afhankelijk van de klus voer ik deze alleen uit of samen met een collega. Als ik voor u een klus mag uitvoeren zal ik duidelijke afspraken met u maken, waar u vervolgens op kunt Rekenen. U ontvangt mijn algemene voorwaarden en naderhand een duidelijke factuur.

  Laatste review:
  Vakwerk voor een eerlijke prijs. Prettige communicatie en komt afspraken na. Kortom een echte aanrader.
 • S.J. Rietberg
  S.J. Rietberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Mijn naam is Sibor Rietberg, 49jaar en woonachtig in het prachtige Enter. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 5 jaar in een timmerwerkplaats en 25 jaar in de bouw. In de timmerwerkplaats heb ik ramen, kozijnen, deuren gemaakt , afgemonteerd en afgehangen. In de bouw heb ik jaren woningen van binnen compleet afgetimmerd, badkamers gemaakt, trappen geplaatst, plaatsen van dakramen en dakkapellen, carpots gebouwd, buitenbekleding aangebracht, enz, enz. Kortom niks is mij vreemd in de bouw. Ik werk snel, maar accuraat en heb oog voor detail. Ik zie het iedere keer als een mooie uitdaging om goed werk af te leveren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een tevreden opdrachtgever, daar werk ik voor! Werkwijze: wanneer u een opdracht heeft, kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken. Wij kunnen dan samen ter plekke de opdracht bespreken en ik kan u nog aanvullend advies geven, indien wenselijk. Met vriendelijke groet, Sibor Rietberg Rietberg Timmerwerken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Dakramen snel en netjes vervangen. Betrouwbare vakmensen
 • Klomp dakbedekkingen
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Dakdekker in Hoge Hexel

  Klomp dakbedekkingen is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Almelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Hadden een afspraak gemaakt dat hij op 22 november langs zou komen. Toen gevraagd hoe laat hij zou komen. Geen antwoord. Volgende dag een mail gestuurd, geen antwoord. Op de dag zelf met hem gebeld, Kreeg de voicemail, ingesproken of hij me even wilde bellen om te vertellen hoe laat hij komt, niets meer gehoord. Nog even een SMS gestuurd, niets meer van hem vernomen. Dit is m.i. niet iemand die op werkspot thuis hoort.

4.5

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Hoge Hexel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 85 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Hoge Hexel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoge Hexel

Vind vakmensen bij jou in de buurt