Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Broekhuizenvorst

 • De Dakvensterspecialist
  De Dakvensterspecialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Mijn naam is Derkjan Eefting. Oprichter van de Dakvensterspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. Na een x aantal jaren ervaring te hebben opgebouwd en trainingen gevolgd te hebben is nu het moment aangebroken om voor mijzelf te beginnen. Wij zijn gemotiveerd en gedreven om het doel voor de klant te behalen in welke vorm dan ook. Tevens zijn wij gemotiveerd en gedreven om vakmanschap hoog in te zetten en in het vaandel te houden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Een aantal zaken hebben elkaar gekruist maar dat is nu goedgekomen. Wordt vervolgd:
 • Duran Dak renovatie & onderhoud
  Duran Dak renovatie & onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Dakdekker

 • M4 Montage
  M4 Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  M4 Montage is een annemeersbedrijf specialiseerd in verschilende klussen, van renovatie tot nieuwbouwmaken. Heb jij vakmannen van tegels, laminatvloeren, g-k wanden/plafonen, leiding installaties, stuc, metsel of andere verbouwing nodig. Wij zijn voor jij bereikbaar, bel ons en vraag over beschikbaarheid.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  We zijn meer als tevreden met M4 Montage! Werken netjes Snel Beleeft Zijn gezellige heren! En ze werken vooral snel. Wij zijn bijna klaar met de aanbouw! Maar tot nu toe meer als tevreden ! Aanrader !!!
 • Klus Sitaniapessy
  Klus Sitaniapessy

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Ik doe veel in sloopwerkzaamheden bestraten grondwerk renovatie in en rond om huizen. Voor verder info kunt u ook kijken op mijn facebook pagina klussitaniapessy.

 • Bartels Timmerwerken
  Bartels Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  timmerwerken/aannemer. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in timmerwerken. We komen vrijblijvend kijken voor een opname en zullen meedenken in oplossingen en afwerking. Wij nemen ook grote renovaties en verbouwingen aan. Denk hierbij aan dakkapellen/zolderverbouwing, totale renovaties, aanbouw, overkapping aanleggen, verlaagde gipsplafonds, scheidingswanden, stompe deuren met kozijnen vervangen en maatwerk kasten/meubels. Onderaanneming zal via ons lopen zodat u een vast aanspreekpunt heeft. Wij horen graag van u!

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  We hebben Mike ingehuurd om ons te helpen bij het vervangen van een deurkozijn en twee deuren en zijn zeer tevreden over zijn werk. Niet alleen heeft hij dit op een uitstekende manier uitgevoerd, hij is ook een erg vriendelijke en prettige persoon om mee om te gaan. Kortom, we zijn zeer tevreden over zijn vakmanschap en persoonlijkheid.
 • Floresta Tuin en Kluscombi
  Floresta Tuin en Kluscombi
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Floresta tuin en klus combi is een jong bedrijf dat zich richt op alle klussen in en om het huis of bedrijfspand. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld tuinontwerp, aanleg en onderhoud, bestratingen, metselwerk, timmerwerk, dakkapellen of badkamers. Tevens importeren wij kunstof kozijnen tegen zeer scherpe prijzen. Met ons team van zes enthousiaste vakmensen staan wij klaar om elke klus van a tot z voor u te realiseren. Met Floresta haalt u een bedrijf binnen waar u op kunt bouwen. Wij staan voor vakwerk voor een eerlijke prijs! Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Strak werk tegen eerlijk tarief. Goede ideeën. In het werk is er voldoende mogelijkheid tot overleg/meedenken. Kwalitatief materiaalgebruik en kennis van zaken. Aanrader!
 • Fabrio klus

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Fabrio klus kan je helpen met je Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf klus in Tienray en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Fabrio klus om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jaap Klus

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Alle timmerwerken. Nieuw bouw en renovatie bouw Omgeving werkzaamheden horst aan de Maas

 • SIMA kozijnen B.V.
  SIMA kozijnen B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  SIMA Kozijnen is de partner voor nieuwe ramen en deuren. Voor renovaties, nieuwbouw of levering van kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en geven u snel inzicht in de kosten en termijn van uitvoeren. Voor ons is duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en leveren vakwerk vanzelfsprekend. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Voor onze verbouwing hebben we nieuwe aluminium kozijnen besteld bij SIMA Kozijnen. Door het juiste advies en de goede communicatie is alles erg soepel verlopen. We hadden een strakke planning, dit was voor hen geen enkel probleem.
 • Bos Dakonderhoud
  Bos Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Dakdekker in Broekhuizenvorst

  Bos Dakonderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Heesch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bos Dakonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dakkapel was enorm gedateerd en daardoor lek aan alle kanten. Bos Dakonderhoud ingehuurd om het dakkapel in zijn geheel te slopen en het dak weer te herstellen naar de originele staat. De heren hebben dit binnen 1 dag bewerkstelligt. Het dak is weer dicht en de dakpannen liggen er weer op. Communicatie is helemaal top, ze zijn zeer vakkundig, hebben de klus heel goed afgerond, werken keihard en zijn vooral heel aardig. Bedankt mannen voor het mooie resultaat en de fijne communicatie. Tot wellicht in de toekomst weer🤝.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Broekhuizenvorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 183 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Broekhuizenvorst

Populaire diensten

Andere vakmensen in Broekhuizenvorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt