Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in 1e Exloërmond

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4561 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel gekomen en werk goed verricht. Zeer tevreden
 • B&K Netwerken
  B&K Netwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  B&K Netwerken is een technisch bedrijf dat zich vooral richt op de particuliere markt en het MKB. U kunt ons bellen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden voor uw woning of pand. Wij bieden totaaloplossingen voor onder andere datatechniek, elektrotechniek, ICT werkzaamheden en glasvezelnetwerken. ook voor de beveiliging van uw pand hebben aanvullende diensten ter beschikking. een bedrijf volop in ontwikkeling waar service en kwaliteit voorop staan.

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Goed en net werk geleverd!
 • Kachelinstallatie Qvuur
  Kachelinstallatie Qvuur
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Na jaren in loondienst bij een kachelbedrijf ben ik in 2016 als zelfstandige begonnen. Werkzaamheden bestaan uit het installeren van gashaarden en houtkachels. Het leveren van afvoermateriaal en het aanleggen van het rookkanaal. Enkele betonboor diameters voor door de gevel in eigen beheer. Onderhoud aan de gashaarden en houtkachels. (Geen cv installaties)

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Ingeschakeld voor het installeren van mijn nieuwe kachel. Zeer tevreden over de omgang en communicatie. Kwam z'n afspraken na.
 • Raven bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Raven bouwservice is je ideale partner als je een Hovenier, Timmerman nodig hebt in Gasselternijveenschemond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Schipper dakwerken
  Schipper dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Schipper Dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Gewoon - zo als het hoort - goed werk. Geeft tevens goede adviezen.
 • Muter Montage
  Muter Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Wij van Muter Montage streven naar een snelle afwikkeling van uw klus of verbouwing. tevens zijn wij ook in te schakelen voor al uw installatie werk en elektra, levering en montage kunstof kozijnen en dak kappelen op maat Graag horen we van u, Mike Muter Montage

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Bijzonder prettig contact, advies en goede beeldvorming over het beoogde eindresultaat. Goede afspraken die ook exact nagekomen zijn. Belangrijkste: mooi eindresultaat geheel volgens plan. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
 • Mayke Tuinwerken
  Mayke Tuinwerken
  Beoordeling: 3.8 van 53.853 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Wij zij Mayke Tuinwerken uit Tweede Exloermond, wij hebben veel ervaring in het aanleggen van uw tuin, het plaatsen van veranda,s zowel hout als aluminium, het plaatsen van diverse schuttingen tuinhuizen, het aanbrengen van (sier)bestrating en noem het maar op. Dus voor een totaal plaatje bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Onbetrouwbaar ,komt afspraken niet na
 • Bouw- & Timmerbedrijf Bronikowski

  Nog geen reviews

  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Bouw- & Timmerbedrijf Bronikowski is een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk. Met andere woorden ieder meubel wordt gemaakt precies volgens de wensen van de klant. Dit doen wij van ontwerp tot realisatie. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij samen met toeleveranciers die de beste zijn in hun vakgebied. Zo bent u verzekerd van een mooi meubel. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij vinden wij meubelmaken een prachtig vak en dit ziet u terug in het eindproduct.

 • Bouwservice Krops
  Bouwservice Krops
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Welkom op het profiel van Bouwservice Krops. Bij mij kunt u terecht voor de volgende opdrachten: - Renovaties - Badkamer verbouwingen - Metsel opdrachten - Timmer werkzaamheden - Aanbouw -Woningbouw Met vriendelijke groet, W. Krops

  Laatste review:
  Topbedrijf Voert zijn werk heel netjes uit en komt zijn afspraken na. Wij hebben onze badkamer laten renoveren en zijn zeer tevreden. Aanrader dus!!
 • Mellies Houtbouw
  Mellies Houtbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Dakdekker in 1e Exloërmond

  Mellies houtbouw is een jong ondernemend bedrijf met 10 jaar ervaring. Onze passie en creativiteit willen wij graag overbrengen en delen met u. Of het nu gaat om een robuuste overkapping of een bescheiden tuinhuis. Wij zorgen samen met u dat het totaal plaatje klopt. Er zijn een heleboel mogelijk heden in de houtbouw. Wij maken zoal van hout, een overkapping, kapschuur, garage, carport, veranda, tuinhuis of schutting. Als houtsoort kunt u kiezen uit vele soorten waaronder Lariks, Eiken, Douglas of Vuren. De binnen constructie word over het algemeen van vuren gemaakt. Wij doen dit ten aller tijden in overleg met u, er zijn vele mogelijkheden. Ook kunt u voor de andere houtsoorten kiezen.

  Laatste review:
  Heel tevreden, dat uit zich in het werk op zich, het eindresultaat en het meedenken en adviezen geven. is erg flexibel! mag zelfs terug komen voor een veranda bij ons

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in 1e Exloërmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 105 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in 1e Exloërmond

Populaire diensten

Andere vakmensen in 1e Exloërmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt