Cadeautips voor je huis

Bijgewerkt op

Je bent druk bezig met de Sinterklaas- en kerstinkopen, maar heb je ook aan je huis gedacht? Jij weet precies welk cadeau het verdient. Ontdek het in ons artikel de ideale cadeaus voor thuis.

Geef een groots cadeau

Geef je huis meer ruimte, zoals een aanbouw, opbouw of zolderverbouwing. Deze renovaties zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Gezien de krapte op woningmarkt zorgt een woninguitbreiding of renovatie ervoor dat mensen niet hoeven te verhuizen en toch meer ruimte hebben.

Veel vakmensen beginnen rond deze tijd van het jaar met het plannen van hun agenda voor 2023. Het is nu dus de perfecte tijd om een vakman te vinden via Werkspot.

Lees hier meer over:

verbouwen

Doe een beetje liefde cadeau

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Een likje verf of nieuw behang kunnen je huis al een compleet nieuwe look geven. Of wat dacht je van een nieuwe vloer of hexagon tegels om je huis te moderniseren?

Hetzelfde geldt voor de buitenkant, ook al zijn de temperaturen gedaald, sommigen bomen kan je beter in de winter snoeien. Begin nu met het plannen van klussen voor de late winter.

Lees hier meer over:

vloer

Een traditioneel cadeau

Het onderhouden van de cv-ketel is een must. Het is het geschenk voor een goed onderhouden huis. Ook met isoleren doe je je woning en jezelf groot plezier. In de winter voelt het lekker warm aan en in de zomer lekker koel. Bovendien is het goed voor je portemonnee!

Op Werkspot vind je een installatiebedrijf of isolatiebedrijf dat deze werkzaamheden voor je kan uitvoeren.

cv-ketel