Cadeautips voor je huis

Bijgewerkt op

Met de feestdagen voor de deur zijn we druk bezig met Sinterklaas- en kerstinkopen, maar heb je ook aan je huis gedacht? Wij geven je een aantal cadeautips zodat je precies weet welk cadeau jouw huis verdient.

Een smaakvol cadeau

Een mooie keuken is niet alleen een fijne plek waar je heerlijk kan koken, we komen ook graag samen in de keuken tijdens een feestje om te genieten van hapjes en drankjes. Maar is jouw keuken klaar voor bezoek?

Of je nu je keukenblad wilt upgraden naar iets stijlvollers of je keukenkastjes helemaal wilt veranderen, een keukenmonteur op Werkspot helpt je bij het creëren van jouw droomkeuken.

Lees hier meer over:

Vind een keukenmonteur

Geef een groots cadeau

Geef je huis meer ruimte, zoals een aanbouw, opbouw of zolderverbouwing. Deze renovaties zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Gezien de krapte op woningmarkt zorgt een woninguitbreiding of renovatie ervoor dat mensen niet hoeven te verhuizen en toch meer ruimte hebben.

Veel vakmensen beginnen rond deze tijd van het jaar met het plannen van hun agenda voor 2024. Het is nu dus de perfecte tijd om een vakman te vinden via Werkspot.

Lees hier meer over:

Vind een aannemer

Doe een beetje liefde cadeau

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Een likje verf of nieuw behang kunnen je huis al een compleet nieuwe look geven. Of wat dacht je van een nieuwe vloer of hexagon tegels om je huis te moderniseren?

Hetzelfde geldt voor de buitenkant, ook al zijn de temperaturen gedaald, sommigen bomen kan je beter in de winter snoeien. Begin nu met het plannen van klussen voor de late winter.

Lees hier meer over:

Vind een schilder

Een traditioneel cadeau

Het onderhouden van de cv-ketel is een must. Het is het geschenk voor een goed onderhouden huis. Ook met isoleren doe je je woning en jezelf groot plezier. In de winter voelt het lekker warm aan en in de zomer koel. Plus, het is goed voor het milieu én je portemonnee!

Op Werkspot vind je een installatiebedrijf of isolatiebedrijf dat deze werkzaamheden voor je kan uitvoeren.

Vind een isolatiebedrijf