Vind vloerspecialisten in Zuidlaren

Op zoek naar vloerspecialisten in Zuidlaren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Zuidlaren

  • Rick Mulder
    Rick Mulder
    Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Ik heb altijd wel een plekje op korte termijn in mijn agenda.. Heb je een Vloerspecialist nodig in Noord-Nederland? ik kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, hoge plinten, klikpvc en meer! Neem gerust contact met mij op of bekijk de reviews die andere klanten mij al gaven! ***** (5sterren)

    Laatste review:
    Laminaat leggen-
    Heldere communicatie, werkt netjes en snel. Daarnaast ook nog eens erg vriendelijk.
  • Tsiamitis Eurotile
    Beoordeling: 5 van 55527 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

    Laatste review:
    Wand- of vloertegels zetten-
    Geweldig resultaat! De klus was sneller klaar dan van tevoren besproken, alleen maar omdat Tsiamitis enorm hard heeft gewerkt. Enorm tevreden.
  • HDG Homan Dienstverlening Gasteren
    HDG Homan Dienstverlening Gasteren
    Beoordeling: 5 van 55536 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Hallo, ik ben Teunis Homan in 2017 voor mezelf begonnen met eigen bedrijf genaamd HDG en ik woon in Gasteren. Mijn werkgebied is dan ook veelal in en rond deze plaats. Heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klussen in en om het huis, maar vooral straatwerk, maar ook het plaatsen van schuttingen is voor mij niet vreemd evenals het onderhoud van de tuin. Ook kleine klussen in huis is voor mij niet vreemd, denk daarbij aan monteren van meubels, iets ophangen maar ook electrische installaties kan ik doen.

    Laatste review:
    Hek of schutting repareren of onderhouden-
    Keurige communicatie, snel en netjes werk afgeleverd. De schutting is weer stevig.
  • VdVeen bestrating
    VdVeen bestrating
    Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    VdVeen bestrating & tuin

    Laatste review:
    Bestrating aanleggen-
    Sjoerd is erg attent en denkt met de klant mee. Is altijd op tijd en pleegt overleg wanneer nodig. De klus is snel en correct uitgevoerd.
  • Vario Bestratingen
    Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Laatste review:
    Bestrating aanleggen-
    Donny komt zijn afspraken na en werkt fijn door. Is plezier in zijn communicatie en de straat ligt er netjes in. Zou hem zeker nogmaals vragen
  • HAB Vloeren
    Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    HAB Vloeren is een nieuw laminaat legbedrijf dat ontstaan is uit hobby. De afgelopen 20 jaar heb ik familie, vrienden en collega's geholpen met het leggen van laminaat vloeren. Het was en is nog steeds een hobby om mensen te helpen met dingen waar ik verstand van heb. Laminaat leggen is daar 1 van. Ik vind het fijn als ik een ander kan helpen met het leggen van een laminaat vloer.

    Laatste review:
    Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
    Harrie heeft vorige week de vloer gelegd in mijn toekomstige appartement. Door een wijziging in de planning was het voor mij fijn als de vloer wat later gelegd zou worden, dan dat we eigenlijk hadden afgesproken. Harrie was hier flexibel in. Tijdens de uitvoering van de klus was ik zelf niet aanwezig in de woning. Harrie stuurde me een update met foto’s en hield me op de hoogte van de vorderingen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt Harrie :)
  • 123Montage B.V.
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Heb je een Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter nodig in Groningen of omgeving? 123Montage B.V. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnen schilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

    Laatste review:
    Balkon (ver)bouwen-
    123 montage en BMG Montage hebben me geholpen om mijn balkon af te sluiten voor me katten, ze hebben geweldig werk geleverd, waren meedenkend met oplossingen en heel vriendelijk.. Kan ze aan iedereen aanraden, ben onwijs blij met het resultaat
  • Berends Bestrating
    Berends Bestrating
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    welkom wij zijn een straatmakers bedrijf dat voor kwaliteit en vakmanschap gaat! Voor tuin terras en oprit zit u bij ons goed voor zowel grote klussen als kleine klussen kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor al uw straatwerk riolering en adviezen. Ik zelf heb 12 jaar ervaring in de straatmakers wereld jong en flexibel! Kort om bij ons zit u goed.

    Laatste review:
    Bestrating aanleggen-
    Wij zijn uitermate tevreden met het werk dat Michel Berends bij ons heeft uitgevoerd. Hij heeft heeft bij ons een terras aangelegd met oud gebakken dikformaat klinkers. Tevens heeft hij een beukenhaag verwijderd en alle voorbereidende grondwerkzaamheden uitgevoerd. Michel werkt zeer secuur en stopt niet voordat alles perfect is afgerond. Michel is kundig, flexibel en vriendelijk in omgang. Een dikke aanrader voor iedereen die een terras wil laten aanleggen.
  • AK Sloop & Klusbedrijf
    AK Sloop & Klusbedrijf
    Beoordeling: 5 van 5554 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Ben je op zoek naar een sloper of heeft u kluswerk zoals stucwerk tegelwerk timmerwerk, dan kun je in Assen bij AK Sloop & Klusbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met algemeen sloopwerk, maar ook voor het verwijderen van gelijmd laminaat tapijt vinyl of tegelwerk. Als klusbedrijf voeren we klussen uit zoals dekvloer leggen egaliseren en afwerken met laminaat of tegelwerk. Voor timmerwerk van complete cinewalls kunt ook bij ons terecht. Ook voor complete badkamer renovatie staan wij voor u klaar. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Alle werkdagen van 08.00 tot 17.30 beschikbaar, avond/weekend en spoed klussen op afspraak.

    Laatste review:
    Vloer verwijderen-
    Uitstekende communicatie, prima werk, goed advies en zeer netjes te werk gegaan. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bouwservice Schoonbeek
    Bouwservice Schoonbeek
    Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
    Vloerspecialist in Zuidlaren

    Ik ben André Schoonbeek. van Bouwservice Schoonbeek en ben ruim 20 jaar actief in de bouwsector, in de breedste zin van het woord. U kunt bij mij terecht voor: -Nieuwbouw. -Verbouw. -Onderhoud. -Renovatie. Ik sta voor kwaliteit en vakmanschap.

    Laatste review:
    Binnenmuur metselen-
    Snelle service met mooi resultaat

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Zuidlaren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 230 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Zuidlaren

Andere vakmensen in Zuidlaren

Vind vakmensen bij jou in de buurt