Vind Tuinarchitecten in Zuidlaren

Op zoek naar Tuinarchitecten in Zuidlaren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Zuidlaren

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Battjes tuinonderhoud
  Battjes tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Pieter Battjes Uw hovenier voor al uw tuinonderhoud Battjes Tuinonderhoud is uw hovenier en tuinman uit Zuidlaren met persoonlijke aandacht. Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinrenovatie en meer uiteenlopende werkzaamheden voor uw tuin in Assen, Groningen, Haren, Zuidlaren en omstreken. Diensten: - Tuin onderhoud. - Het aanleggen van drainage in uw tuin. - Het maken en plaatsen van schuttingen. - Aanleggen van vijvers. - Het snoeien van alle soorten heggen en struiken. - Het maaien van alle soorten gazons. - Het aanleggen en onderhouden van uw tuinen. - Het leveren en aanbrengen van beplanting. - Het maken van een beplantingsplan.

  Laatste review:
  Pieter is een harde werker en denkt goed mee om de juiste oplossing te vinden. Hij heeft bij mij het terras in de achtertuin aangelegd, inclusief afwateringsgoot en stootbanden. Het ligt er allemaal netjes bij en ik ben er erg blij mee. Tussendoor gaf hij nog even wat gratis tips over hoe ik het beste de tuinplanten kon onderhouden en snoeien.
 • Haaksema tuin en huis

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Haaksema tuin en huis is er voor vele klussen in en om het huis. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud. Daarnaast ook voor klussen in en aan het huis.

 • Tuinman Johan
  Tuinman Johan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Ik ben tuinman Johan, 31 jaar oud, getrouwd en 3 kinderen. Op 10 november 2020 voor mezelf begonnen na een aantal jaar bij een grote hovenier te hebben gewerkt. (Deeltijd) Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de opleiding hovenier. Ik werk in de omgeving van Zuidlaren. Ik ben een enthousiaste leergierige hovenier die graag fysiek werk doet in de buitenlucht. Door goed te communiceren zijn klanten eigenlijk altijd tevreden. Ik vraag 45,00 euro per uur exclusief btw, en 23 cent per km. (Incl) Wilt u gebruik maken van mijn diensten, neem contact met mij op. Mvg Johan Instagram account: tuinman_johan

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Uitstekend
 • m.mellens
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Ik doe veel al: timmer werkzaamheden, kunstof kozijnen , binnen deuren, dakramen, hout skeletbouw. Vca

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel vervelende ervaring gehad, zou deze week komen moest voor donderdag gedaan worden zitten nu dus zonder uitgevoerde klus. Als het niet lukt geef dat dan netjes aan, geen probleem dan zoeken we een ander maar ga niet ineens niet meer reageren, zeer onprofessioneel.
 • Spekschate Hoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Hoveniers bedrijf die mee denkt met de klant Onderhoud van u tuin en aanleg van bestrating of schuttingen en tuinhuisjes/schuur. machines klein grondverzet.

 • D.O.K dienstverlening
  D.O.K dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Mijn naam is David Kok ik ben 22 jaar ik werk in de omgeving drenthe/groningen ik kom vrijblijvend langs voor een offerte of advies Werkzaamheden -bestrating -grondwerk -tuin aanleg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede communicatie, en opdracht naar tevredenheid uitgevoerd, fijn om mee samen te werken. Komt afspraken na en betrouwbaar.
 • Loonbedrijf G. van der Veen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Voor al uw klussen van tuin tot sloopwerkzaamheden, levering van zand grond enzovoort.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Dank voor de perfecte hulp met het grondverzet! Is super voor elkaar en communicatie is prettig. Ligt er top bij!
 • Thomas Groenwerk

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Graafmachinist en hovenier

 • HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Tuinarchitect in Zuidlaren

  Hallo, ik ben Teunis Homan in 2017 voor mezelf begonnen met eigen bedrijf genaamd HDG en ik woon in Gasteren. Mijn werkgebied is dan ook veelal in en rond deze plaats. Heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klussen in en om het huis, maar vooral straatwerk, maar ook het plaatsen van schuttingen is voor mij niet vreemd evenals het onderhoud van de tuin. Ook kleine klussen in huis is voor mij niet vreemd, denk daarbij aan monteren van meubels, iets ophangen maar ook electrische installaties kan ik doen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden met het resultaat! Vakman die goed meedenkt, flexibel is en een eerlijke prijs vraagt.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Zuidlaren, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Zuidlaren

Andere vakmensen in Zuidlaren

Vind vakmensen bij jou in de buurt