Vind schoonmaakbedrijven in Zuidlaren

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Zuidlaren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Zuidlaren

 • Service Dienst Groningen
  Service Dienst Groningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Wij zijn Service Dienst Groningen een bekend bedrijf in Groningen en omstreken. Wij staan bekend om onze uitstekende service en ons hoogwaardige vakmanschap richting onze klanten. Bent u opzoek naar een betrouwbare partij voor uw werkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Even een paar voorbeelden: - Heeft u een vloer die niet naar wens is in uw bedrijf of woonhuis en deze moet er op kort termijn uit? Wij halen de vloer(en) er uit en voeren dit voor u af. - Iemand in uw naaste kring is overleden of gaat verhuizen maar diegene ziet af van alles wat er in of om de woning bevindt? Wij kunnen de woning leeghalen, ontruimen, de spullen verhuizen of zelfs opslaan in onze opslag. - Heeft iemand graffiti gespoten op uw woning of bedrijfspand? Dit is natuurlijk niet mooi. Wij kunnen snel schakelen en de graffiti verwijderen. Wij hebben zelfs de nieuwste techniek. Dit is het verwijderen van graffiti met onze laser, dit is een stuk beter voor de natuur. Service Dienst Groningen werkt voor verschillende grote bedrijven in Groningen en omstreken, waaronder Nijestee en meerdere grote(re) bouwbedrijven. Even een paar werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren of waar u ons voor kunt benaderen: - Ontruiming(en). - Verhuizing(en) en opslag van goederen. - Afvoeren van al uw grofvuil, tuinafval en overig vuil. - Afvoeren van uw schroot, elektrische apparaten, fietsen en overige voertuigen. - Verschillende sloopwerkzaamheden in en om uw woning. Waaronder ook tuinen. - Gevelreiniging. - Verschillende hogedruk werkzaamheden, waaronder schoonspuiten van galerijen, vervuilde aanslag op uw terras of gevels. - Nabehandeling(en) van onze hogedruk werkzaamheden waaronder algendoder, impregneren en “anti-plas coating”. - Glasbewassing van uw woning of bedrijfspand. - Schoonmaken van goten, kunststof of trespa. - Kozijnen opnieuw coaten. - Vloeren verwijderen. - Oplevering schoonmaak van uw bedrijf of woning. PS: Indien uw gewenste werkzaamheden er niet tussen staan schroom dan niet om alsnog uw aanvraag bij ons neer te leggen. Wij hebben altijd opties. Kijk ons portfolio voor foto’s van recente projecten, tevens verwijs ik u graag door naar onze website voor overige informatie en mogelijk meer informatie m.b.t onze werkzaamheden. Hopelijk snel tot ziens.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Melvin dacht mee over de verschillende mogelijkheden om het dak te reinigen. Prima vakman en ik zou hem iedereen aanbevelen Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • Pro Cleaning Noord
  Pro Cleaning Noord
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Diensten: * Glasbewassing binnen en buiten * Kunststof/houtwerk/boeidelen/ trespa/windveren/dakkapel/ overkapping reiniging. * Zonnepaneel reiniging * Bouwoplevering * Woningontruiming en reiniging * Hogedruk reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prima uitgevoerd voor een redelijke prijs.
 • Slagmolen klussen
  Slagmolen klussen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Wilt u een passende offerte voor uw klus neem contact op met Slagmolen Klussen. Gevelreiniging / Impregneren Gevelherstel (aardbeving) Voegwerkzaamheden Metselwerk (-herstel) Loodslab vervangwerkzaamheden Dilatatievoeg (-herstel) Dakgoten Leiding werkzaamheden Heeft u een klus die niet in deze lijst is vermeld, geen probleem ik sta u graag te woord om uw werkzaamheden in overweging te nemen. Met vriendelijke groeten, Harco Slagmolen Slagmolen Klussen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Harco is een enthousiaste, hardwerkende professional met aandacht en liefde voor zijn vak. Een alles-kunner: het reinigen/opnieuw voegen en impregneren van de buitenmuur, het reinigen en impregneren van het dak, het vervangen van de dakgoten (incl. verlengen van het dak), allerlei andere klussen .... alles is hem toevertrouwd. Hij communiceert open en eerlijk en hanteert eerlijke prijzen. Hij is pro-actief, denkt mee en lost op.. Wij bevelen iedereen Harco aan.
 • Goed Goed Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Goed Goed Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaak klus in Hoogezand en compleet in het noorden. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Goed Goed Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Geweldig
 • Rk voegwerken
  Rk voegwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Voeg bedrijf het is belangrijk dat klant koning bij mij ik doe geval rienegen gevelrenovatie metselwerk al soorten voegen geval stralen en impregneren aardbevingen herstel dak riengen en reinigen van gevals en vocht bestrijding van kelder en muuren

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Roelof heeft bij ons mooi en netjes werk geleverd. Samen met zijn zonen. Ze hebben onze bungalow volledig voorzien van nieuwe voegen, alles is gezandstraalt en geimpregneerd. Roelof communcieert duidelijk over wanneer hij komt en houdt zich hier aan. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan. Mooie prijs, mooi werk en alles wordt netjes achter gelaten. Groet fam Drenth
 • SiZo Cleaning and More
  Beoordeling: 1 van 5153 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  SiZo Cleaning and More is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Hoogezand en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw woning en/of bedrijfspand. Wij doen bijna alles van A tot Z! Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen informeren met wie wij en wat wij zijn zodat we dan misschien een kennismakingsgesprek in kunnen plannen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het verkoopverhaal klonk goed, maar de huid werd verkocht nog voor de beer was geschoten. Ik kreeg mijn twijfels toen hetgeen besproken was op papier anders werd verwoord. Referenties zouden nog volgen, nooit meer iets vernomen. Gepaste voorzichtigheid is mijn bescheiden advies.
 • FixZoklus
  FixZoklus

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Vakbekwaam Klussenbedrijf voor in en rond uw huis of bedrijf, montage werkzaamheden, tuin klussen en uw adres voor binnenschilderwerk en buiten. Verhuizen? besteed uw montage klussen uit. Schoonmaken/cleaning/oplevering van uw woning. Cortenstalen toepassingen in de tuin. Specialist in terras overkappingen. Besproeiings systemen tuin. Bij Fixzoklus houden we alle protocollen en maatregelen in acht conform COVID-19, om de klus veilig bij u te realiseren. Prijsvoorstellen zijn altijd tranparant. Communicatie vinden wij erg belangrijk. Ons motto, wij werken het liefst aan langdurige klant relatie, want wij zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Peter Veger FixZoklus

 • Dienstverlening in schoonmaakwerkzaamheden N. van der Zee
  Dienstverlening in schoonmaakwerkzaamheden N. van der Zee

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Schoonmaak en reiniging van ramen, kozijnen, houtwerk, zonnepanelen en gevels. Zowel particulieren als bedrijven. Tot een hoogte van 14 meter. Osmose installatie (telescoop bewassing). Schoonmaakbedrijf Van der Zee (VDZschoonmaak) heeft 22 jaar ervaring in verscheidene branches.

 • Stukadoors- en afbouwbedrijf Vrieling
  Stukadoors- en afbouwbedrijf Vrieling
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Stukadoorsbedrijf Vrieling komt afgesproken afspraken na, werkt netjes en vakkundig. U kunt ten alle tijden voor vragen of mogelijkheden vrijblijvend contact opnemen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werk uitgevoerd zoals besproken, tevreden.
 • Muller montage
  Muller montage

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Zuidlaren

  Ik ben Tom Muller geboren en getogen in Zuidlaren. Woonachtig in Westlaren met mijn vrouw en 4 kinderen. Mullermontage doet alles wat maar met monteren te maken heeft. Ik bied de extra handen die nodig zijn bij een klus. Van tuinonderhoud tot garagedeuren monteren. Van zonnepanelen plaatsen tot wc vervangen. De helpende hand en voor al u kleine klussen in en om het huis.

4.3

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Zuidlaren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Zuidlaren

Andere vakmensen in Zuidlaren

Vind vakmensen bij jou in de buurt