Vind vloerspecialisten in Weerselo

Op zoek naar vloerspecialisten in Weerselo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Weerselo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 139 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Weerselo

 • Parketrenovatie Twente

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews

  Wij van parketrenovatie twente zijn een klein bedrijf met groote waarden in afwerkingen en renovatie van parkevloeren.Ons bedrijf is nieuw op werkspot terwijl we al meer dan 10 jaar met veel ervaring en succes parketvloeren renoveren.Ons bedrijf is voortgekomen uit een samenwerkingsverband met top parket twente waar u dan ook de goede recensies kunt lezen op het internet.Parketrenovatie twente staat voor hoge kwaliteit afwerking van alle parketvloeren en met de juiste communicatie met de klant altijd als eindresultaat een mooie vloer als eindresultaat proberen te krijgen. Wij als parketrenovatie twente bieden u dan ook 5 jaar garantie op uw vloer omdat wij met de beste olien en lakken werken. Tevens brengen wij geen voorrijdkosten in rekening. Wij van parketrenovatie twente hopen u dan ook als klant te kunnen overtuigen van onze kwaliteiten. Mvg Kevin Lambers

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Erg tevreden met het eindresultaat. Goed geadviseerd met de kleur. Nadat er een paar keer geschuurd is, van grof naar fijn is er kleur opgezet. Daarna 2 keer afgelakt met matte Skylt lak. Per laklaag moest er wel 2 uur gewacht worden voordat de volgende laag erop gezet kon worden. Dus lange dag, maar met mooi resultaat. Kevin en Team bedankt voor de klus. Foto 1 = begin Foto 2 = eindresultaat
 • Van Wijk Vloeren

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews

  Welkom op het profiel van, van wijk vloeren Mijn naam is Andy van Wijk eigenaar van, van Wijk vloeren. Van Wijk Vloeren is een betrouwbaar en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van: laminaat vloeren zwevende parket vloeren vast verlijmde parket vloeren click pvc vloeren plaatsen van hoge plinten en plakplinten Naast het leggen kunnen we uw vloer ook aanvullen met de volgende materialen: Laminaat Parket Pvc hoge mdf plinten plakplinten deklatten ondervloeren primer lijm Wij geven standaard 1 jaar leggarantie op de door ons gelegde vloeren en wij leggen vloeren binnen een straal van 70km. Vanaf het advies voordat we beginnen tot en met de afwerking vinden wij kwaliteit van werken enorm belangrijk. En, zo begrijpen wij van onze vele klanten, wij werken met interessante tarieven. Neemt u ook eens een kijkje in het portfolio van de door ons gelegde vloeren. U kunt contact opnemen met ons via werkspot of Facebook. Met vriendelijke groet, Andy van Wijk

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ons laminaat lag er razendsnel in; Andy en collega (Joe?) konden binnen twee weken na het plaatsen van de klusvraag al komen leggen, en waren op de dag zelf ook in nog geen drie uurtjes helemaal klaar (45m2 laminaat inclusief plinten en plakplinten). Ze deden hun werk snel en vakkundig en waren vriendelijk en netjes. Ook topservice van de plinten die we bij hen afgelakt en wel bestelden, die zijn prachtig en kwamen er strak in. Kortom: vakwerk! Ik raad ze nu aan iedereen aan en weet wel wie ik vraag voor een eventuele volgende vloer.
 • PP Vloeren

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews

  Gevestigd in Enschede werkgebied binnen straal van 75km 12 jaar werkzaam in het vak en sinds begin 2021 als zzp-er Mijn specialisatie is het leggen van vloeren; Pvc Hout Laminaat Motief: visgraat, band en bies Egaliseren en opschuren van de vloer Plinten zowel plak als mdf Afkitten Schoonloopmat insnijden Hoek profiel plaatsen En nog veel meer Verzekering: aansprakelijkheidsverzekering bij beschadiging muur etc Ik werk alleen met professioneel gereedschap van makita en dewalt en dat zie je terug bij het eindresultaat

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Vakwerk! Laminaat ligt er goed en mooi in. Philip denkt goed mee in oplossingen. Erg blij met het eind resultaat.
 • BS vloeren specialist

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring met vloeren leggen .uiteindelijk eigen bedrijf. Wij leveren vakkundig en gegarandeerd werk met scherpe prijzen.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  BS vloeren heeft een laminaat vloer met Hongaarse punt gelegd voor ons. En met kit en plinten erg netjes afgewerkt. We zijn ontzettend tevreden met het afgeleverde resultaat en de snelle service van deze vriendelijke mannen. Een aanrader dus!
 • RJV Vloerbewerkingen

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 5 van 55530 reviews

  sterk in de bewerking van bestaande vloeren en het creëren van nieuwe vloeren. Met name applicatie van Gietvloeren Microcement vloeren en wanden. En Egaliseren. Het verwijderen van houten vloeren, tegels, tapijt en pvc. O.a. diamant schuren, frezen, vloerstrippen, polijsten, impregneren, reinigen, vloerverwarming dichtzetten, microcement leggen, betoncire vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, terrazzovloeren,

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  goed werk, vlot, prima volgens afspraak
 • Parketservice-Enschede

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Parketservice Enschede Is met meer dan 30 jaar ervaring als all round Parketeur een slimme keuze. Wij werken door heel Nederland voor bekende bedrijven. Wij zijn specialist in de volgende vloeren - tapis of bourgongne parket - patroonvloeren - renovatie van parket - onderhoud van parket en pvc - montage lamelparket of duoplank - montage pvc verlijmd of click - egaliseren van beton en houten vloeren - complete traprenovatie Parketservice-enschede werkt uitsluiten met de beste machine en stofvrij Voor onze parketvloeren werken we met de beste oliën en lakken Deze zijn allemaal gebaseerd op 2 componenten Deze is vele malen sterker dan de reguliere oliën die anderen gebruiken Voorbeeld Oliën op 2 componenten basis incl evt op kleur maken All in € 15,00 p/m2 incl btw Lakken 3 laags tevens ook 2 componenten In meerdere soorten - extra mat - mat - zijdehlqlans - hoogglans Dit alles met een volledige garantie op afwerking Wij hopend welkom te heten bij de vele tevreden klanten die u voor zijn gegaan Mvg parket service enschede

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Vakman Jan heeft me om te beginnen al veel geld bespaard door te zeggen dat de vloer niet geschuurd hoefde te worden, zoals ik dacht vanwege de vele vlekken, maar dat grondig schoonmaken en daarna opnieuw in het juiste product te zetten, voldoende was. En zo bleek ook. Nu heb ik weer een prachtige vloer in twee kamers en suite. En toen er door slepen met meubels vervolgens ahw gepolijste sporen ontstonden, heeft hij die ook nog opgeknapt. Mooie service achteraf! Ik raad Parketservice Enschede - Jan - van harte aan!
 • Bokabouwbedrijf

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  Wij zijn een nieuwbouwbedrijf, ons doel is om de klant tevreden te houden met onze diensten

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hebben bij ons de tegels aan de keukenmuur gezet, werk netjes. Wij zijn tevreden.
 • Klusdirect

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in de detail met u besproken, zo dat u niet voor verassingen komt te staan. Tevens geven wij 1 jaar garantie op al onze projecten. Onze opdrachten zijn verzekerd tot 2.5 miljoen euro. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Bouw/verbouwen Laminaat/parket. We kunnen ook met u mee denken aan u toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. We hebben de beschikking over professioneel matriaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Verder komt er nog bij kijken dat als u mij( ACCEPTEERT) betaal ik een bedrag aan (WERKSPOT). Wilt u daarmee rekening houden. ACCEPTEEREN ALEEN ALS U MIJ NODIG HEBT !!! We kijken er naar uit, om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf Met vriendelijke groet, Klusdirect.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede afspraken, snel uitgevoerd. Prima!
 • KlusflexPlus

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews

  KlusflexPlus is opgezet omdat veel mensen geen tijd hebben klussen uit te voeren, mensen minder handig zijn en zeker ook voor de oudere mensen die graag op hun eigen stekje willen blijven wonen maar niet alles zelf meer kunnen. Door veel ervaring en 2 rechterhanden ben ik in staat om aan veel wensen van klanten te voldoen, daarbij probeer ik eerlijk te zijn en maak graag duidelijke afspraken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klussen, dan kom ik graag met u in contact.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Het blijft spannend om zomaar iemand te laten komen voor een klus als het leggen van laminaat. In de eerste contacten werd al duidelijk dat Jan zijn werk serieus neemt en alles zorgvuldig wil voorbereiden en uitvoeren. Jan is duidelijk in de afspraken vooraf, ook aangaande de kosten. Hij verrast je niet met extra kosten na afloop. Vandaag is hij geweest en we zijn uitermate tevreden. Hij is prettig en soepel in de omgang en levert vakwerk af. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zullen hem zeker voor een volgende klus weer uitnodigen. Zeer aanbevelenswaardig en dus: graag tot nog eens!
 • MD Laminaat

  Vloerspecialist in Weerselo

  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews

  Een vloer die voelt als thuis. Een nieuwe vloer en gekozen voor laminaat of pvc? MD Laminaat komt uw vloer graag professioneel en vakkundig bij u leggen. Dit doen wij door geheel Nederland. Door vooraf helder met u te communiceren komt u niet voor verrassingen te staan. Afhankelijk van de situatie in uw woning, zoals bijv. de ondergrond, maar ook uw persoonlijke voorkeur, helpen wij u met het kiezen van de juiste vloer. Indien u de vloer wenst af te werken met (plak)plinten en profielen kunnen wij u ook van advies voorzien. Ook bekleden wij trappen met overzettreden en stootborden. Zelf hebben wij keuze uit 14 kleuren. Montagepartner van onder andere: GAMMA , Praxis en Karwei

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Top bedrijf! Vanaf het eerste contact tot en met na de uitvoering. Complimenten voor Melisa, Dwayne en de andere. Vooraf offerte ontvangen met een top prijs, de jongens waren netjes en duidelijk. Helaas hadden wij net iets te weinig laminaat besteld, door contacten van Dwayne toch een paar extra pakken kunnen regelen. Nadat de pvc en laminaat gelegd was hebben we speciaal weer contact opgenomen met MDLaminaat voor de plinten. Zeker een aanrader!

Populaire lokale vloerspecialisten in Weerselo

Andere vakmensen in Weerselo

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur