Vind tegelzetters in Weerselo

Op zoek naar tegelzetters in Weerselo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Weerselo

 • Lensink Tegelwerk
  Lensink Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  Tegelzetter

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snel en prettig contact. Een echte vakman, die mooi werk levert, en erg netjes werkt. Een echte aanrader wat ons betreft. Bedankt Robin!!
 • DTF Bouw
  DTF Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  DTF Bouw is een dynamische, flexibel bedrijf die vakkundig, professioneel en netjes werk aflevert zodat we na een klus de klant tevreden achterlaten met een mooie nieuwe badkamer, keuken of wc.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tomas werkt snel en het resultaat is prachtig!
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7579 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Flexibel bedrijf, passen zich makkelijk aan aan jouw planning. Vier man met 2 bussen met aanhangers stonden op de afgesproken dag en tijd voor de deur. Ze werken supersnel en erg netjes. De vloer over de vloerverwarmingsbuizen lag er in no-time retestrak in. Bedankt Henk!
 • MHA Tegelzetter
  MHA Tegelzetter
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  Hallo, Mijn naam is Michiel, woonachtig in Raalte. Ik heb 8 jaar ervaring als tegelzetter, ik ben gespecialiseerd in badkamers, keukens en wc's met alle soorten en maten tegels. Ik werk met het merk Coba. Ik heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hij heeft bij begin toen hij kwam kijken goede ideeën gegeven hoe een kleine badkamer groot kan lijken. Door dat hij het in wildverband heeft geregeld lijkt de badkamer veel groter dan het is. Hij leverde top werk af en weet wat hij doet en komt professioneel over en zeker ook heel vriendelijk. Deze raad ik aan iedereen aan
 • TCP Twente
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Weerselo

  TCP Twente kan je helpen met je Tegelzetter klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met TCP Twente om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Top tegelzetter, ik kan Chris aan iedereen die een tegelvloer wil laten leggen van harte aanraden. Een aantal pluspunten opgesomd: 1.) Zeer servicegericht 2.) Goede en duidelijke communicatie 3.) Denkt graag mee om tot het mooiste eindresultaat te komen 4.) Kwalitatief hoogwaardig werk 5.) Scherpe prijs Kortom, een vakman.
 • Vennegoor Bouw
  Vennegoor Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Jos Vennegoor. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik ben een allround vakman die van allerlei soorten opdrachten uitvoert zoals badkamers renovaties, timmerwerk, renovatiewerk en tegels zetten. Daarnaast heb ik de beschikbaarheid over meerdere andere ZZP'ers in mijn netwerk die indien nodig mij kunnen helpen bij het uitvoeren van de klus. Normaliter werk ik alleen, maar indien nodig kan ik hulp verzorgen. Recente projecten waar ik mee bezig ben geweest zijn - badkamer renovatie - oude schuur restaureren - vloerverwarming leggen Mvg. Jos Vennegoor

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Uitstekend. Zeer tevreden over Jos ! Voorziet problemen en tackelt deze op voorhand, denkt mee en is een echte vakman op ieder gebiedt, van tegelzetten tot sanitair.. Accuraat , snel, netjes, meedenkend, hard werkend en vriendelijk ! Vakmensen hebben na het zien van zijn werk als zeer goed ervaren ! Geen twijfel, gewoon doen.
 • Tonnema Installatie en Klusservice
  Tonnema Installatie en Klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  meer dan 30 jaar ervaring in badkamer renovatie en wc renovatie cv ketels complete verwarming installatie en ander kluswerk. Installatie en klusservice

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Fijne meedenkende vakman, de badkamer ziet er keurig uit!
 • Dutch tile work
  Dutch tile work
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Weerselo

  Dutch Tile Work, Een jong bedrijf met veel werkervaring. Voor luxe badkamers en visgraat keukenwanden heb ik de oplossing! Ook gespecialiseerd in grote woonkamervloeren. Ik ben werkzaam in de regio van Nijverdal. Werkzaamheden die ik verricht: - Betegelen van Vloeren en Wanden. - Betegelbare constructies bouwen van Wedi en Ytong (spatwanden/douchemuren en wc ombouwen). - Een eerlijk advies bieden en samen tot een passende oplossing komen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Was op de afgesproken tijd aanwezig, heeft keurig werk geleverd en alles schoon achtergelaten. We zijn heel tevreden met het resultaat.
 • Niti Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Weerselo

  Wij realiseren samen met u uw ideale verbouwing , renovatie en onderhoud.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Wij zijn erg tevreden met de renovatie van onze dakkapel en raden Nitibouw beslist aan. Niti weet waar hij het over heeft, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. De klus kon ook nog binnen korte tijd plaatsvinden!
 • Installatiebedrijf Bliksem

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Weerselo

  Installatiebedrijf Bliksem kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien, Tegelzetter klus in Oldenzaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Installatiebedrijf Bliksem om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Weerselo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 63 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Weerselo

Andere vakmensen in Weerselo

Vind vakmensen bij jou in de buurt