Vind vloerspecialisten in Den Hout

Op zoek naar vloerspecialisten in Den Hout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Den Hout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 425 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Den Hout

 • Goedschuren & GoedPVC

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.5 van 54.55198 reviews

  Welkom op het profiel van Goedschuren & Goedpvc Wij kunnen qua onderhoud en renovatie op vloeren gebied alles voor u betekenen. Onze Services Goedschuren - Schuren - Onderhoud - Leggen - Renoveren - Vloerinspectie Onze Services Goedpvc -Egaliceren van vloeren -Leggen van div pvc vloeren -Leveren van div merken pvc -Plaatsen van div rand afwerking -Schade Expetice Tevens in onze webshop verkrijgbaar : - Onderhoudsproducten - Olien en lakken - Plinten en profielen Onze ervaring en kennis van 20 jaar geeft voor elk probleem een oplossing. De kosten van een renovatie of het leggen van een vloer zijn afhankelijk van uw wensen en het vloeroppervlak. Kwalitatief onderhoud is veelal maatwerk. Graag komen we bij u langs om een passende offerte uit te brengen. Wij werken via een kostenloos bezoek. Tevens kunnen we u bijstaan van nieuwe vloeren en bieden we ook een breed assortiment producten aan zoals onderhoudsmiddelen, hout, duo-plank, pvc, laminaat. etc. Voor vragen kan u vrijblijvend contact met ons opnemen via Werkspot. Onze dienstverlening en service is 24/7 Ik ben een gecontroleerde vakman. Werkspot heeft mij uitgebreid gecontroleerd, o.a. op aansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Heel tevreden over het team van Goedschuren & GoedPVC. Duidelijke communicatie en komen afspraken na. Wij zouden deze club aan iedereen aanraden.
 • Van der Lee Vloerenbedrijf B.V.

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.7 van 54.75172 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van - Cementdekvloeren, vezel versterkt. incl het vlinderen van de vloer - Beton storten en afwerken (vlinderen) - 2 componenten coating vloeren - Egaliseren 48 jaar ervaring wij bieden ook totaal pakketten aan. vloer isoleren ( schuimbeton) - vloerverwarming - cementdekvloer incl. kunststofvezels

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Bert heeft super netjes werk afgeleverd. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden. Hij is vooraf komen kijken en was netjes op tijd. Tevens werkt hij zeer net en secuur (wat wij erg belangrijk vinden). Tevens heeft hij de vloerverwarming geregeld wat een echt een zeer goed bedrijf was. Wij zijn dus super tevreden! Bedankt Bert
 • Parketbedrijf Arslan

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  U kunt ons met spoed bereiken op onderstaand whatsappnr Nul zes, twee een, zes een, vijf vijf, drie drie Wilt u ook laminaat/pvc gelegd hebben in uw woning? Wij leggen uw vloer veelal in 1 dag! Na het leggen laten we alles netjes achter. Onze prijzen: Vanaf €8 p.m2

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Heel tevreden over het werk dat is verricht, communicatie ging vlot er werd duidelijk gecommuniceerd en advies gegeven. Laminaat is goed gelegd zoals wij het wilden en het was binnen 1 dag gezet wat heel fijn was.
 • Huus Vloeren

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Ga niet met deze partij in zee!! Niet 1 ster waard. Anderhalve maand geleden al een afspraak gemaakt om 20 juni te starten met egaliseren en vervolgens pvc verlijmen. We zijn bezig met een grote verbouwing, wat een strakke planning vergt. De avond van tevoren kreeg ik een appje van Emiel dat ik teveel eisen had met plinten in verstek zagen en ik stelde een aantal vragen. Plinten in verstek doet hij niet…?? Ik had het niet eens hoeven vragen, dat zou een standaard moeten zijn. Hij zei dat hij er een heel slecht gevoel bij had en dat hij niet ging komen. De “baas” nog gebeld en voicemail ingesproken welke werknemer er dan ging komen, maar allebei niet te bereiken. Zo zo slecht. Nu in de problemen gekomen met de vervolgklussen en dus ook met de verhuizing…. Echt niet aan beginnen deze partij!!!
 • Niek Haarlink Maintenance

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Niek Haarlink is een vakkundig en gedreven vakman voor het leggen van je laminaat-, parket- of houten vloer. Gestart in 2019 zijn er inmiddels een 30 vloeren gelegd bij particulieren en bedrijven met een oppervlak tot 300 vierkante meter. Vanaf 19 maart gevestigd in Den Hout maar met een werkgebied tot een 50 kilometer er om heen en in het bezit van alle essentiële gereedschappen die nodig zijn voor het leggen van de perfecte vloer.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  𝐍𝐢𝐞𝐤 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫𝐭𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐠𝐝, 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐨𝐦, 𝐙𝐞𝐞𝐫 𝐭𝐞𝐯𝐫𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐍𝐢𝐞𝐤. 𝐙𝐞𝐤𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐫𝐚𝐟𝐞𝐫!!
 • Joey’s Floors

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Niet tevreden. Via werkspot gaf hij me een lage prijs om me aan te trekken, daarna via de telefoon toen ik belde gaf hij me een andere (hogere prijs). Toen ik hem herinnerde aan de prijs van de werkspot leek hij niet blij. Op de dag van uitvoering van het werk vroeg hij me een kleur te kiezen uit de 3 meest gekozen kleuren. Toen ik de 2e meest gekozen koos, zei hij dat hij het niet heeft. Toen probeerde hij een kleur die niet goed uitpakt op mijn vloer, en was niet blij toen ik een andere kleur wilde kiezen om goed te worden op mijn vloer. Nadat het werk is gedaan en na het ontvangen van geld heeft hij mijn berichten op whatsapp en werkspot nooit beantwoord.
 • Klusbedrijf H.E.

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... Klusbedrijf-HE @hotmail com

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Onze ervaring met Klusbedrijf H.E. was uitstekend van begin tot eind! Hafedh heeft meegedacht en zag wat er allemaal moest gebeuren. Zo heeft hij niet alleen de vloer verwijderd maar ook andere sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Hij bleef goed in contact ook tijdens het slopen. We zijn zeer te spreken hierover. Hij is pas weggegaan toen de klus klaar was en heeft ons niet laten zitten met half sloopwerk om later nog af te maken. Wij zijn blij en zouden hem zeker aanraden! Een harde eerlijke werker.
 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.6 van 54.65249 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Top werk geleverd. Goede communicatie en klus snel afgerond
 • B&V Sloopwerken

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  B&V SLOOPWERKEN Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tegels plavuizen dekvloeren betonvloeren keukens badkamers laminaat vloeren tapijten verwijderen en alle voorkomende sloopwerkzaamheden

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Alles naar tevredenheid uitgevoerd
 • Raymuur Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Den Hout

  Beoordeling: 4.7 van 54.75123 reviews

  Ik ben zelfstandige ondernemer met 11 jaar ervaring. Tevreden klanten en mooie eindresultaat bij mij voorop. Om mijn klanten tevreden te houden luister ik naar wat ze willen, maar ik geef ook advies hoe het beter kan. Ik werk heel netjes, laat geen rotzooi achter. Ik ben flexibel met werktijden, dus kan ook als het nodig is in het weekend werken. Ik geef 5 jaar garantie op mijn werk. Voor al uw vragen m.b.t. uw klus mag u mij altijd mailen, ik zal altijd reageren. Kortom, wilt u een goed geklaarde klus met mooie eindresultaat, dan sta ik tot uw dienst! - Tegelwerk - Kitwerk - Leg laminaat Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Heeft heel netjes getegeld en was vriendelijk. Alleen zou jij nog een laatste dorpel komen leggen die niet op voorraad was, en dat is nooit meer gebeurd.

Populaire lokale vloerspecialisten in Den Hout

Andere vakmensen in Den Hout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur