Vind schoonmaakbedrijven in Den Hout

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Den Hout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Den Hout

 • Rommens cleaning service
  Rommens cleaning service
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Rommens Cleaning Service is gespecialiseerd in schoonmaak van woningen en bedrijfspanden, reiniging zonnepanelen,dakpannen en dakgoten ,glazen wassen. Ook rolluiken en terrasoverkappingen!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goede ervaring met Rommens cleaning service. Duidelijk contact, snelle afspraak kunnen maken. En het resultaat is hartstikke schoon! Zeker voor herhaling vatbaar.
 • W ras onderhoud
  W ras onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Welkom wij van w-rasonderhoud zijn de juiste partner in het uitvoeren glasbewassing en schoonmaak in en om het huis.  Wat kunnen wij voor u betekenen, wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: - Glasbewassing - Algemene schoonmaak - Zonnepanelen reiniging - Dakgoot reiniging - Dakpannen reiniging - Dakkapel reiniging -Woningontruiming Bouwoplevering (oplevering schoonmaak, afvoeren, afval, vve, reiniging van tapijt en  bekleding)  woningontruimingen  Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden, wij zijn een bedrijf die onze afspraken met u altijd nakomt,  aanvragen worden snel opgepakt en binnen een korte tijdschema ingepland en gerealiseerd  Vca-vol gecertificeerd . Wij gaan voor veiligheid en kwaliteit U mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvende informatie. Voor me informatie zie onze website. W Rasonderhoud

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Wilco kwam kijken om goed in te schatten wat de werkzaamheden precies waren. Daarna konden we snel een afspraak maken. Ik ben blij! Een goede glazenwasser die keihard werkt en het echt netjes gedaan heeft. Tot de volgende keer Wilco!
 • B.e.n.c. cleaning
  B.e.n.c. cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  B.e.n.c. cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Oosterhout en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met B.e.n.c. cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Hele goede service!
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85144 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Netjes en in goed overleg mijn schoorsteen verwijderd. Fijne samenwerking en goed uitgevoerd.
 • Stolwerk schoonmaak diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Breda bij Stolwerk schoonmaak diensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Chantal heeft vandaag ons huis voor eerste keer schoongemaakt. Erg blij met het resultaat en fijn dat ze ons wekelijks kan gaan ondersteunen :-) Communicatie met Chantal verloopt ook erg goed! Aanrader dus!
 • Easy Cleaning
  Easy Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Welkom wij zijn Easy cleaning Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfspanden schoonmaak van woningen , onderwijsinstellingen, horecagelegenheden ,trappenhuizen , ontruimingen maar ook voor de eenmalige schoonmaak Waarom kiezen voor Easy cleaning Een scherpe prijs voor goede kwaliteit Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten zeer goed opgeleide medewerkers Geen vaste contracten wij doen alles in overleg Woning/bedrijf ontruiming Door diverse omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Wanneer iemand overlijdt , een verhuizing naar een seniorenwoning ,of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een ontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd. Inboedel ontruimen Vloer of tapijt verwijderen Seniorenverhuizing Woningontruiming na overlijden Bedrijfontruiming Oplevering voor woningbouwverenigingen - 24/7 dienst - maatschappelijk betrokken - duurzaam hergebruik - spoedontruiming - discreet , secuur , snel - kostenloze vrijblijvende offerte - goedkoopste in de regio !

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en professioneel.
 • Brabant cleaning service&onderhoud
  Brabant cleaning service&onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Zelfstandig en betrouwbaar en nergens vies van. Betalen als je tevreden bent.

  Laatste review:
  Reinigen zonwering of markies-
  Vriendelijk en goed geholpen!
 • Dilajla schoonmaakbedrijf
  Dilajla schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Dilajla schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Etten-Leur en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Dilajla schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vriendelijke dames. Een aantal uur ontzettend hard en netjes gewerkt om het volledige huis te poetsen. Zeker aan te raden!
 • Stanik schoonmaak

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Stanik schoonmaak kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Oosterhout en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Stanik schoonmaak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • VOF Wivon

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Den Hout

  Werkgebied straal van 50 km rondom oosterhout Oprichting 1976 Lid ASPB Werken voor woningbouw verenigingen , VVE,en particulieren Camera inspectie met Wöhler techniek. Verstoppingen verwijderen Mechanische ventilatie schoonmaken Vrijblijvende offerte

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Den Hout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Den Hout

Andere vakmensen in Den Hout

Vind vakmensen bij jou in de buurt