Vind vakmensen in Ede

Op zoek naar vakmensen in Ede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Ede

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85157 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed advies en zeer vriendelijk
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Goed service, beleefd mensen, ze komen na wat is afgesproken
 • Smit CV-ketel service
  Smit CV-ketel service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews

  Begin 2023 heb ik de stap gemaakt om eigen baas te worden. Met meer dan 20 jaar ervaring met alle merken cv ketels, zoals onderhouden, storingen en vervangen van cv ketels, leidingwerk en ventilatie was de keuze eindelijk gemaakt. Ervaring met alle merken en vormen van cv ketels, lekkages, ventilatiesystemen, en bijna alle andere loodgieters en cv werkzaamheden. Heeft u een klus die u snel en vakkundig uitgevoerd wilt hebben? Neem dan direct contact op met Smit ketel service om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ps: Geen zonnen panelen en elektra werkzaamheden.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Smith CV_Ketel Service was een absoluut plezier om mee te werken. Was op tijd voor elke afspraak, was vriendelijk en behulpzaam bij het bespreken van het probleem en gaf ons een geweldige oplossing. Het werk werd volgens specificaties geleverd en hij werkte netjes. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen en zal in de toekomst weer van zijn diensten gebruikmaken.
 • Top Kozijn NC
  Top Kozijn NC
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  kan je helpen met je Kozijnspecialist klus in Ede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Garagedeur plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Snelle, duidelijke communicatie en duidelijke afspraken. Met Radu haal je een vakman in huis die waarmaakt wat hij je voorhoudt. Ik zou een tweede keer zonder twijfel weer met hem in zee gaan.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35171 reviews

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel heeft fantastisch werk verricht. Door ziekte kon ik mijn tuin niet meer onderhouden en het was een wildernis. Roel is twee dagen bezig geweest om orde te scheppen en mijn tuin op te knappen en dat heeft hij geweldig gedaan. Ik kreeg zelfs complimenten van mijn buren. Ik heb Roel gevraagd mijn tuin twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven.
 • Bliksem Elektrotechniek Ede
  Bliksem Elektrotechniek Ede
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  Alle elektrische werkzaamheden. 10 jaren ervaring.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Konrad is een echte vakman. Hij is vriendelijk, oplossingsgericht en vakkundig. Bij het inbouwen van onze nieuwe combi-magnetron heeft hij de slechte elektra van de originele keukenbouwer gefixt en het apparaat geplaatst. Aanrader!
 • Vallei Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Vastgoed & Tuin onderhoud. Ben je op zoek naar een Vloerspecialist? Dan kun je in Ede bij Vallei Dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met verwijderen van vloeren, laminaat leggen, klik pvc leggen, ondervloer plaatsen, plinten plaatsen,vloer egaliseren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Goede communicatie en netjes gewerkt
 • Allround woning en zonwering
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  verkoop onderhoud reparaties zonwering en rolluiken

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Heel goed
 • FN Bouw
  FN Bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews

  Schilderwerk . Latex spuiten, muren en plafonds verven/spuiten , trap verven/spuiten, kozijnen. Alles met de beste kwaliteit verf

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Komt zijn afspraken na en is makkelijk in contact. Kwaliteit minder, veel druipers. Vervolgens kwam hij wel terug om het te herstellen. Dat was zeer netjes.
 • Folmer loodgietersbedrijf
  Folmer loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95413 reviews

  Mijn naam is Richard Folmer en ben zzp-er in de installatietechniek. Heb 10 jaar ervaring in dit vak en ben dit jaar in januari 2018 voor mezelf begonnen. Mijn vakgebieden in de installatietechniek zijn toilet,water en gas installaties,riool,centrale verwarming,ventilatie.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, komt afspraken na en werkt netjes

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt