Vind vakmensen in Barneveld

Op zoek naar vakmensen in Barneveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Barneveld

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95305 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima ervaring. Snelle en duidelijke communicatie. Weet waar hij het over heeft en heeft onze kraan en sifon prima gemaakt.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85438 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prettig en goed geholpen met kraan
 • DM Schildersbedrijf
  DM Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews

  DM de oprichter van DM schildersbedrijf en DM Glasvezelbehanger heeft al meer dan 28 jaar ervaring in onderhoud, renovatie- & behangwerk. Wij leveren prima schilder- & behangwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie. De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij ons al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Goed en snel een afspraak gemaakt en het werk netjes verzorgd. Zeer tevreden
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle, vriendelijke communicatie. Prima prijs, duidelijke offerte. Klus snel geklaard!
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed werk geleverd met het vervangen van gebroken raamglas.
 • OKE Techniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6559 reviews

  Elektromonteur

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ondernemer kon eerder komen dan gepland. Heeft e.e.a. bekeken maar kon niet ter plaatse oplossen. Ging wel bellen om te bekijken of het onderdeel geleverd kon worden. Dat lukte niet. Afspraak was dat zou worden besteld en later in de week plaatsen. Bleek dat ondernemer actief (zonder dat ik het wist) aan het zoeken is geweest en later op de dag onderdeel alsnog geïnstalleerd!
 • TvE dienstverlening
  TvE dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Hallo ben Theo van Essen uit Barneveld. Kan je helpen met alle klussen die een Vloerlegger, voor je kan uitvoeren, zoals Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, /PVC vloer leggen, Plinten plaatsen of vervangen. Schuren en oliën of lakken van uw houten vloer en nog veel meer diensten. Ook verkoop van lamelparket, PVC, en Laminaat. Verder kan ik uw helpen met andere klussen in huis en rondom huis. Neem contact met mijn op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Met vriendelijke groet, Theo van Essen Tve dienstverlening uit Barneveld

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Wat een vakman! Theo heeft perfect werk geleverd. Voorafgaand goede stalen aangeleverd en meegedacht. Alle afspraken keurig nagekomen. We kunnen hem alleen maar aanbevelen!
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Vakmensen, super communicatie, snel schakelen en vakwerk geleverd! Heel blij met het resultaat!
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Top
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Michael is een prima professional. In korte tijd een prunus met omvang 93 cm gekapt, én de stobbe weggefreesd, een andere prunus bijgesnoeid, een acaciastobbe weggefreesd, materiaal afgevoerd en opgeruimd. Hij werkt met uitstekende machines, was prima op tijd en houdt zich aan zijn afspraken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanbevolen. Email en telefoonnummer opgeslagen voor een eventuele volgende klus.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt