Vind vakmensen in Wageningen

Op zoek naar vakmensen in Wageningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Wageningen

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Nieuwe wasmachinekraan, keurig op tijd en netjes de kraan vernieuwd.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85127 reviews

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vriendelijke, nette medewerkers. Vakkundig, meedenkend. Werk goed afgeleverd. Aanrader.
 • Folmer loodgietersbedrijf
  Folmer loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95414 reviews

  Mijn naam is Richard Folmer en ben zzp-er in de installatietechniek. Heb 10 jaar ervaring in dit vak en ben dit jaar in januari 2018 voor mezelf begonnen. Mijn vakgebieden in de installatietechniek zijn toilet,water en gas installaties,riool,centrale verwarming,ventilatie.

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Vriendelijke, en kundige vakman. Geeft goed advies. Bij een volgende klus zou ik hem direct benaderen.
 • Bij Cristian
  Bij Cristian
  Beoordeling: 4.4 van 54.4549 reviews

  Bent u op zoek naar een professionele schilder of klusser? Zoek dan niet verder! Klusbedrijf ‘Bij Cristian’ levert kwaliteit, door onze vele jaren ervaring in diverse soorten klus- en schilderwerk. Wij werken o.a. in Wageningen, Bennekom, Ede, Rhenen en andere plaatsen in Gelderland, Utrecht en omgeving. Wij zijn er voor al uw schilder en kluswerk binnen en buitenshuis: van schilderwerk, isolatiewerkzaamheden, timmerwerk tot een complete renovatie. Ook voor overkappingen en veranda's bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren uitstekende service. We werken met de beste gereedschappen en gebruiken de beste materialen. We hanteren all-in prijzen, u weet dus precies waar u aan toe bent.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Komt afspraken na, werkt netjes en snel
 • D.J.R. Allround Bouw
  D.J.R. Allround Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  D.J.R. Allround Bouw is een nieuw vers bedrijf met meer de 25 jaar ervaring. Ik ben in 1998 begonnen met de opleiding in de bouw en heb bij verschillende aannemers en bouwbedrijven gewerkt. Ons werkgebied is 25 km rondom Wageningen waar het bedrijf ook is gevestigd. Wij doen alles wat met bouwen te maken heeft. Verbouwing,renovaties,grote maar ook kleine klussen rondom uw woning. Wij beschikken over het nodige verzekeringen zodat wij en ook u gerust uw klussen uit handen kan geven.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Deskundige vakman die inderdaad allround is. Communiceert duidelijk en houdt adequaat overzicht over het geheel. Prettig in de omgang.
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Duidelijke communicatie, kon de klus snel klaren volgens afspraak. Vriendelijke jongens een echte aanrader. Volgende keer huren wij deze jongens zeker weer in.
 • P.R. Braune
  P.R. Braune
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Peter Braune is een stukadoor gespecialiseerd in alle exclusieve wandafwerkingen voor een betaalbare prijs zoals : Tadelakt, Beton ciré, Frescolori, Pandomo, Leem, Italiaanse stucco's enz. Ik heb 25 jaar ervaring en alle vakmanschap in huis, graag geeft ik u advies over materiaal en kleur. Onder ( Projecten) hier op mijn Werkspot profiel een representatieve selectie foto's van enkele van de vele uitgevoerde projecten.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed contact, duidelijke afspraken over de prijs en net werk afgeleverd, top.
 • Direct Home Solutions
  Direct Home Solutions
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Direct Home Solutions: Allround Klusbedrijf, onderhoud & verbouw... stuken, schilderen, timmerwerk en meer... Kernwoorden: betrokken, betrouwbaar en bevlogen!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Boris heeft bij ons de muren en plafond op zolder afgewerkt. Alles netjes en mooi strak, voor een goede prijs. Hij is vriendelijk in zijn communicatie en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook als de klus uitloopt en hij langer bezig is maakt hij hier geen probleem van. Wij zouden Boris zeker aanraden bij vrienden en familie!
 • UltimaClima
  UltimaClima
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Klimaatbeheersing op maat!!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Doet wat er word beloofd komt z’n afspraken na is optijd en stopt pas nadat allen problemen zijn verholpen levert voor af besproken werk op zo als het verwacht word tegen een zeer nette concurrerende prijs bij een volgende cv/airco klus kom ik zeer zeker weer bij u terug Dank voor uw nette oplevering
 • Durabel klusbedrijf
  Durabel klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews

  Durabel klusbedrijf voor al uw installatie en onderhoud. Zowel grote als kleine klussen in heel Nederland. Ik reageer snel en kom nog sneller tot actie. @Durabel.klusbedrijf mijn Instagram

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Amir en zijn collega hebben keurig werk geleverd.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt