Vind vakmensen in Scherpenzeel

Op zoek naar vakmensen in Scherpenzeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Scherpenzeel

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95258 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en vakkundig geholpen.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85417 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Werd snel gebeld en de offerte was direct duidelijk. De reparatie werd op de afgesproken tijd uitgevoerd. Zeer naar tevredenheid. Alles doet t weer. Plek werd netjes achtergelaten.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55162 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed resultaat geleverd! Tuin ligt er strak in. Het betrof een bestrating op een oprit welke afliep naar een garage welke zich onder het huis bevindt. Geen makkelijke klus, maar wel gefixt ! Raad hem zeker aan!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35192 reviews

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vandaag zou Roel komen kijken voor een klus, aan de hand van ons telefoontje, vroeg me nog of ik hem eventueel nog zou kunnen helpen met de klus en daar had ik mee ingestemd. dus heb ik hem een appje gestuurd hoelaat hij komt kijken en tot mij verbazing heeft hij het afgezien omdat hij niet voor buitenlanders wilt werken. Ik Ben ten eerste in Amsterdam geboren en getogen. Maar dat terzijde, dat zulke mensen nog bestaan is echt ziek voor worden. DUS VOOR DE BUITENLANDERS BEGIN HIER NIET AAN. En Roel ik wens je veel succes met je werk voor de NIET buitenlanders.
 • G. den Hartog Tuinen
  G. den Hartog Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Vakbekwaam hovenier Wij streven naar groen

 • Schildersbedrijf Elia
  Schildersbedrijf Elia
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Mijn bedrijf is een eenmanszaak voor schilderen binnen- en buitenhuis. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, in de provincie Gelderland. Het werkgebied bevindt zich daarom voornamelijk in de provincies Utrecht en Gelderland.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Fijne vriendelijke man, snelle communicatie. Net gewerkt voor een goede prijs. Door onverwachte, harde regen moest er een ander herstelt worden en dat kwam hij op zondagochtend doen. Het ziet er keurig (en kleurig!) uit nu.
 • Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Voornamelijk aanwezig in de regio van scherpenzeel en omstreke. Doet stukadoors werk. Harde werker, met oog voor precisie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie verliep uiterst prettig, de prijs is zeer redelijk, het geleverde werk is prima, alles wordt zeer goed afedekt en ook netjes opgerumd!
 • De Groenladder
  De Groenladder
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  Allround hoveniersbedrijf met sociaal gezicht De groenladder is een allround VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf dat over daadkracht en kennis beschikt. Het bedrijf pakt alle buitenklussen voortvarend aan. “Of het nu gaat om tuininrichting of -onderhoud, straatwerk, reiniging van gevels, goten of straatwerk.” Eigenaar Martin ten Dam heeft er bewust voor gekozen zijn bedrijf een groen en sociaal gezicht te geven. “Wij kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen. Ook hebben we bewust mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.” Wij hechten veel waarde aan het bieden van passend werk aan onze medewerkers. De Groenladder is een commerciële organisatie met een sociaal gezicht. Wij voeren werkzaamheden uit in de groenvoorziening en openbare ruimte. De groenladder voert opdrachten uit voor particulieren, zakelijke klanten als de overheid. Met een ondernemende en flexibele opstelling is het bedrijf in staat elk groenproject vakkundig uit te voeren. “Met onze vakkennis, ervaring en originaliteit zorgen we ervoor dat mensen jaar in jaar uit van hun tuin kunnen genieten. Advies, ontwerp, onderhoud, straatwerk of reiniging: wij pakken alles aan.” Ook milieuvriendelijk werken is een bewuste keuze. “In plaats van het gebruik van gif zoeken wij naar effectieve alternatieven zoals het föhnen en borstelen en koken van onkruid.” Op het terrein van reiniging staan de medewerkers van De groenladder voor uiteenlopende klussen klaar. “Naast het reinigen van gevels, goten en straten kunnen wij ook het tuinmeubilair weer gebruiksklaar maken.” Daarnaast helpen wij u graag bij het oplossen van vraagstukken over het onderhouden en doe werk in de openbare ruimte, bedrijfstuinen en particuliere tuinen. Hierbij kunnen wij putten uit meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden, aanleggen en renoveren van tuinen, groenvoorzieningen en andere buitenruimten.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Martin, de hovenier kwam op tijd, ging meteen aan het werk, pakte alles aan en toverde mijn verwaarloosde tuin in een paar uur tijd om tot een frisse voorjaarstuin. Daarnaast verliep de communicatie gemakkelijk en hartelijk. Ik ben dus heel erg tevreden en wil de Groenladder warm aanbevelen.
 • Strak Op Maat
  Strak Op Maat
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij bieden strak op maat meubelstoffering Of het nou gaat om een antiek erfstuk, een vintage meubel of het interieur van jouw klassieke auto. Bij STRAK OP MAAT ben jij op het juiste adres voor een meubelstoffering op maat. In onze meubelstoffeerderij in Hoogeveen en Hooghalen geven wij jouw meubels een tweede kans.

 • Klusbedrijf Jos van der Aart
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Klusbedrijf Jos van der Aart is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Scherpenzeel en omgeving.Ik ben op zoek naar klusjes van maximaal 1 dag. Ik ben gespecialiseerd in plinten plaatsen of vervangen, Vloeren leggen, laminaat of PVC, meubels (de)monteren, kunst of voorwerpen aan muur ophangen, leidingen om leggen, water of elektriciteit en nog veel meer diensten die ik als Klusbedrijf voor je kan uitvoeren. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima en punctuele uitvoering van de klus door een vriendelijke en correcte vakman. De volgende klus staat al genoteerd!

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt