Vind vakmensen in Woudenberg

Op zoek naar vakmensen in Woudenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Woudenberg

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95364 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Super aardige meneer die eerlijke prijzen hanteert, en netjes zijn afspraken nakomt!
  Kom in contact
 • DustBusterCleaning
  DustBusterCleaning
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews

  Opzoek naar een betrouwbare Glazenwasser in Woudenberg of omgeving?.Ik kan je helpen met alle klussen die een Glazenwasserij 🪟 voor je kan uitvoeren, Schoonmaak van dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaken van Zonnepanel 🧽 💦 ook en nog veel meer diensten. Zoals Tuin opruimen 🪴 🧹 enzovoort. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Mijn glazen zijn weer lekker helder en schoon en mijn zonnepanelen ook. Top!
  Kom in contact
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85461 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Op tijd, correct, alle materialen voorhanden, geen verborgen kosten. Werkplek netjes opgeleverd. Fijn contact.
  Kom in contact
 • KikShop
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Eenmansbedrijf uit Woudenberg. Zeer veelzijdige en handige klusser. Met name klussen in en om het huis. Geen vloeren leggen of stucadoren. Jarenlange professionele schilders ervaring, zowel binnen als buiten. Werkt netjes en gestructureerd. Schappelijke prijzen. Tevreden klanten.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Denkt mee, gaat netjes te werk
  Kom in contact
 • Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85250 reviews

  Professioneel bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen . Wij gaan niet voor de laagste prijs , maar staan voor kwaliteit en uitmuntende garantie . Transparante offertes en zeer goede nazorg hebben voor een 9.4 voor vakmanschap op werkspot gezorgd Met vriendelijke groet Willem Kolfschoten

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus top geklaard
  Kom in contact
 • G Timmer Verhuur & Timmerwerken
  G Timmer Verhuur & Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Voor meerdere doeleinden beschikbaar denk aan: - tegelwerk - veranda’s - binnen en buiten meubels - nieuw bouw - aanbouw / renovatie

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed verlopen, glas zit er netjes in. Wilde na de klus nog wat kleine aanpassingen om het wat meer in het geheel van het huis te krijgen en dat kwamen ze separaat ook nog oplossen. Kan ze van harte aanbevelen!
  Kom in contact
 • Water en sanitair Derrick
  Water en sanitair Derrick
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Netjes houden

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Keurig werk!
  Kom in contact
 • JvA Straat en Gevelwerk
  JvA Straat en Gevelwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Jva Straat en Gevelwerk ik ben recent voor mezelf begonnen na 5 jaar voor een bedrijf te hebben gewerkt. ik heb een diploma als metselaar. En doe voornamelijk huizen bouw en uitbouwen en eventuele lijmwerkzaamheden. En Tuin aanleg En nog veel meer! ik beschik over al het gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Jeroen en zijn team belogen en is een vakmanschap. Hij heeft strakke buiten muur gebouwd. Fundering wat eerdere metselaar niet goed had gedaan. Jeroen heeft de klus van de anderen moeten slopen en geweldig werk verricht. Denkt mee naar oplossingen. Hij heeft n.a.v. goed week extra opdrachten gekregen voor de tuin. Echt een fijne mens om mee samen te werken. Ga zo door Jeroen 👍👏👏👏
  Kom in contact
 • Geurs Klimaattechniek
  Geurs Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Geurs Klimaattechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Woudenberg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Geurs Klimaattechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  John is een professional die weet wat hij doet. Hij belt netjes, maakt een afspraak en het belangrijkste hij komt hem na en voert de opdracht gewoon goed en vakkundig uit. Zeker aan te raden. Hij heeft mijn airco geinstalleerd en deze werkt voorlopig gewoon goed.
  Kom in contact
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95136 reviews

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Heel tevreden over het resultaat. Dochter is er heel blij mee. Kwam snel langs om te kijken naar de klus en een prijs mee te geven. Denkt mee en geeft advies. Werkt snel en zorgvuldig. Liet alles zo schoon mogelijk achter.
  Kom in contact

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt