Vind vakmensen in Baarn

Op zoek naar vakmensen in Baarn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Baarn

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Toilet gerepareerd. Aardige man en goede service!
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.95996 reviews

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Everard is professioneel en dacht ook mee hoe de klus het beste geklaard kon worden.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85399 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel en volgens afspraak.
 • Kors Elektrotechniek
  Kors Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Bakker en Kors Elektrotechniek is gevestigd in Baarn. Wij zijn als ondernemingen actief op het gebied van elektrotechniek, beveiligingsinstallaties en elektrotechnische inspecties volgens NEN 3140/ NEN3840. De inspectie bestaat uit: • Inspectie van de meterkast • Doormeten van de installatie • Opstellen van een inspectierapport met de gebreken. • Optie: controle van de verbruikende toestellen. Optie: reparatie van de gebreken Daarnaast verzorgen wij energiemetingen 24 UUR SERVICE DAG / AVOND / WEEKEND Wij zijn vakkundig met ruime ervaring in de elektrotechniek. Wij plaatsen nieuwe groepenkasten en verzorgen de uitbreiding van elektrische installaties van woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren, computerruimtes enz. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alarminstallaties, datanetwerken, intercomsystemen enz. Prijs/kwaliteitverhouding en klantgerichtheid vinden wij zeer belangrijk. Met vriendelijke groet, Cor Kors

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snelle reactie en hij belde eerst om te kijken of het telefonisch kon worden opgelost. Dat kon niet en toen kwam hij einde van de dag (zaterdag) langs en heeft het probleem verholpen. Top!
 • B37 projecten
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Daarnaast hebben we ook ervaring met elektra technische werkzaamheden aan boten en campers. Onze specialisatie’s zijn: Elektra, keukens en badkamers. Netjes geven we garantie en zijn we verzekerd. Tevens zijn we nen 1010 gecertificeerd voor Elektra werkzaamheden.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed werk geleverd
 • De Oostenrijker
  De Oostenrijker
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Met mijn lange ervaring kan ik alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij nieuwe of te renoveren badkamers van A t/Z te kunnen plannen en uitvoeren. Zo heb ik een zeer ruime ervaring in sloopwerkzaamheden, opbouw, de montage van plafonds, alle noodzakelijke loodgieter werkzaamheden, aanleg van elektra, timmerwerk, stucwerk en uiteraard al het tegelwerk. Kortom, ik zorg voor een goed eindproduct voor de klanten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wij hadden gewild dat we Franz heel veel klussen geleden al hadden gevonden. Hij is stipt in afspraken, goed en volledig in zijn communicatie, denkt mee, oplossingsgericht en levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je kunt Franz echt met een gerust hart voor je klus vragen.
 • Ara Installatiebedrijf
  Ara Installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews

  Ara installatiebedrijf uit Baarn voor centrale verwarming gas /water rioolliering en ventilatie.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Op zaterdagmiddag contact gezocht met specifiek onderdeel kapot. Bleken meer problemen te zijn. Uiteindelijk nieuwe cv geplaatst op donderdag erna. Nu genieten ….
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75146 reviews

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nou ja, er was interesse, daarna niets meer van gehoord. Vreemd
 • Fleur Blonk t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw
  Fleur Blonk t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Onze Klusvrouw is er voor de kleine klussen in huis die blijven liggen. Maar ook voor klussen om het huis op te frissen door middel van een nieuw kleurtje op de muur/deur en het kozijn, zowel voor binnen als voor buiten. Met de Onze Klusvrouw specialisatietrainingen worden we opgeleid door vakmensen. Bijvoorbeeld door Grohe, Geberit of Weber. Zodat we steeds meer geprofessionaliseerd worden. Behangen en schilderen zijn mijn specialismen. Vooral fotobehang, waarmee je gelijk een bijzondere sfeer in de kamer creëert. Door mijn HBO opleiding interieurstyling kan ik u helpen wanneer u vragen heeft over de keuze van kleur of inrichting. Dus heeft u een vraag over de juiste kleur op uw deur: bel Onze Klusvrouw Fleur!

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Fleur is deskundig; werkt netjes en denkt mee. Ik zou haar zeker aanraden!
 • EFE Bouwbedrijf
  EFE Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  EFE Bouwbedrijf kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Baarn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met EFE Bouwbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ze hebben snel en netjes gewerkt. Vond het wel duur maar had eigenlijk geen onderzoek naar prijzen gedaan want dit bedrijf was mij aangeraden door kennissen. Ben tevreden met de resultaten.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt