Vind vakmensen in Renswoude

Op zoek naar vakmensen in Renswoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Renswoude

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95267 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snel geholpen, nog wat meer nagekeken en gerepareerd (lekkend membraan). Aanrader!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35193 reviews

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Roel heeft voor mij een 20 jaar oude haag verwijderd die ik er zelf nooit had uitgekregen. S,morgens begonnen en voor de middag was het weg. Hij moest in de middag nog zijn frees ophalen en heeft toen zonder morren nog wat stukken wortelstronken weg gezaagd die ik was tegen gekomen. Ik ben zeer tevreden en zou hem zo weer inhuren of aanbevelen aan vrienden/kennissen. Ook nog een leuke conversatie met hem gehad.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45163 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Keurig werk geleverd en alles volgens wens en afspraak.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85419 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Werd snel gebeld en de offerte was direct duidelijk. De reparatie werd op de afgesproken tijd uitgevoerd. Zeer naar tevredenheid. Alles doet t weer. Plek werd netjes achtergelaten.
 • J.W. Lokerse Dienstverlening
  J.W. Lokerse Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  J.W. Lokerse Dienstverlening is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Renswoude en omgeving. Bent u op zoek naar veranda, pergola, tuinhuis, overkapping, carport etc op maat? Of ander timmerwerk? Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Goed contact, goede prijs en prima werk afgeleverd
 • Ingenieursbureau Grooten B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews

  Rob's Klussenbus. Voor diverse renovatiewerkzaamheden aanbouw en reparaties. Aan uw woning, keuken, badkamer etc, lekkages en wat er al zo wat onderhoud van uw woning nodig is. Omdat wij een "dochter activiteit " zijn van Ingenieursbureau Grooten bv dijnzen wij niet terug voor ook de moeilijkere en grotere klussen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Reageert snel, leuk in t contact. Heeft hard gewerkt, ondanks de tegenslag van de dikke muur, voor het maken van een gat voor de afzuiging van de wasemkap.
 • B2C Multi-Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  Complete dak en zinkwerkzaamheden, met bijbehorende timmer, isoleer werkzaamheden met meer dan 33 jaar ervaring. We werken alleen met gecertificeerde A materialen 10 jaar garantie op materialen en werkzaamheden. Complete dakopbouw en of verbouwingen

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed contact, snel afgesproken en goed werk geleverd.
 • Versteeg Installatietechniek
  Versteeg Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Kan ik je helpen? Versteeg Installatietechniek is een modern en vakkundig installatiebedrijf uit Renswoude. Actief in onder andere de particuliere woningbouw, utiliteit, nieuwbouw en renovatie. Gespecialiseerd in de disciplines: Gas- en waterinstallaties Centrale verwarming Duurzame installaties Lood- zink- en dak-werk - *Geautoriseerd verwerker Firestone RubberCover Sanitair Onderhoud en service Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Ik ben zeer tevreden over Henri Versteeg. Adequaat, snel in reageren en duidelijke communicatie. Prettige man in contact en vakkundig in zijn werk. Absoluut een aanrader!
 • KING Composiet B.V.
  KING Composiet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  KING Composiet levert complete buitenvloeren. Inclusief materiaal, garantie én montage. Ga voor een karakteristieke buitenruimte die makkelijk is in onderhoud en zeer lange tijd mooi blijft. Onze vloeren worden in tegenstelling tot houten vloeren niet glad na regen en mogen gewoon met een hogedrukreiniger worden schoongemaakt. U krijgt bij ons een overzichtelijke offerte inclusief tekeningen. Kijk voor meer informatie op onze website en bekijk ook vooral ons portfolio op Werkspot.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Uistekend werk verricht komt afspraken goed na. Zeer tevreden.
 • Exaltobouw
  Exaltobouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews

  Zoekt u iemand voor uw timmerwerk? Veranda’s Overkapping Pergola Schuttting

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De communicatie met Exaltobouw was duidelijk. We hebben hen een tuinpoort laten plaatsen op een lastige plek. Inmiddels staat de poort er, stevig en waterpas.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt