Vind Tuinmannen in Renswoude

Op zoek naar Tuinmannen in Renswoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Renswoude

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35216 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.6 van 54.65133 reviews
  Tuinman in Renswoude

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.9522 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  .
 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel goed en snel uitgevoerd. Incl het vrezen van de wortel. Ook betaalbaar. Erg tevreden.
 • Hoveniersbedrijf Eemland
  Hoveniersbedrijf Eemland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Hoveniersbedrijf Eemland kan je helpen met je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Specialiteiten zijn: Gazon aanleggen, vervangen en renoveren Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Eemland om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Snelle en duidelijke communicatie! Alles mooi en netjes opgeleverd. Snel en keurig werk! Volgende keer weer
 • Van De Kleut Hoveniers
  Van De Kleut Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Goedendag, Mijn naam is Bart van de Kleut ben al 13 jaar werkzaan als hovenier. In 2017 heb ik mijn opleiding werken in de groene ruimte mbo niv. 3 afgerond. Mijn bedrijfs motto is om tuinen groener te maken. Ik werk veel met planten en groene verantwoorde materialen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  super vriendelijk! Netjes, over 3 weken gaat de echte klus opstart.
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en ook op vervolgvragen. Komt afspraken na, resultaat conform verwachting.
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Michael is een prima professional. In korte tijd een prunus met omvang 93 cm gekapt, én de stobbe weggefreesd, een andere prunus bijgesnoeid, een acaciastobbe weggefreesd, materiaal afgevoerd en opgeruimd. Hij werkt met uitstekende machines, was prima op tijd en houdt zich aan zijn afspraken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanbevolen. Email en telefoonnummer opgeslagen voor een eventuele volgende klus.
 • Modder schoenen
  Modder schoenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Renswoude

  Op zoek naar hulp bij het maken van een tuinontwerp of naar iemand die het onderhoud van jouw tuin uit handen kan nemen? Neem contact met ons op of lees hier eerst even verder. Tuinonderhoud Met veel enthousiasme verzorgen wij tuinonderhoud zoals: * onderhoud aan vaste planten * aanplant * verwijderen van onkruid * snoeien van heggen, struiken en kleinere bomen * vernieuwen van verouderde borders Laat ons weten wat er moet gebeuren dan bespreken wij snel de mogelijkheden. We geven ook graag advies voor een onderhoudsarme tuin, waar wel volop groen en kleur in te vinden is. Tuinontwerp Bij Modderschoenen kan je terecht voor een persoonlijk tuinontwerp. Wij nemen de tijd voor het doornemen van jouw wensen zodat we samen de perfecte tuin kunnen ontwerpen. Een tuin waar je jaren van kunt genieten. Of het nou om een grote of een kleine tuin gaat, wij vinden altijd een manier om er een mooie, fijne plek van te maken die helemaal bij jou past. Op verzoek werken we daarbij met zo veel mogelijk groen en bloeiende planten, zodat de tuin er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook lokale insecten zoals bijen, vlinders en ook vogels en andere dieren ondersteunt. Een groene tuin met ruimte voor natuur en volop kleur is zeker ook mogelijk als je een onderhoudsarme tuin wenst. Tuinrenovatie & beplanting Is de indeling van jouw tuin helemaal naar wens, maar is de beplanting verouderd of nog niet aanwezig? Dan maken we graag samen met jou een plan voor het aanleggen van nieuwe beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend werk, een echte aanrader. We waren erg blij met het werk van Zoë. Ze reageerde snel op onze berichten, kwam op tijd, werkte keihard en behaalde met onze (vorige) tuin uitstekende resultaten. Nu wij verhuizen naar een nieuw huis, zullen wij zeker weer van haar diensten gebruik maken.
 • van Hemert Hoveniers
  van Hemert Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Renswoude

  van Hemert Hoveniers is u Hovenier in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over tuinaanleg en tuinonderhoud te beantwoorden. van het plaatsen van een schutting, het snoeien van uw haag of bijvoorbeeld een nieuw gazon bij Van Hemert Hoveniers bent u aan het goede adres. Neem direct contact met ons op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super! Heel prettig in communicatie en heel mooi werk geleverd. Alles volgens de afspraak. Top!

4.6

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Renswoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 308 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Renswoude

Andere vakmensen in Renswoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt