Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Renswoude

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95192 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Snelle service en goed contact.
 • Hardko B.V.
  Hardko B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in kunststof, aluminium kozijnen en zonwering. Zoal nieuwbouw als renovatie ,Welke we met veel zorg en kwaliteit uitvoeren. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, we werken met vaste onderaannemers (indien nodig) . Alles in eigenbeheer 1 aanspreekpunt. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte 0318-590826 of 06-21856017

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Prima uitgevoerd en erg flexibel mat plaatsen.
 • INAR Bouw
  INAR Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Goeden dag mijn naam is Arjan Verploegh ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de bouw als allround timmerman sinds maart 2018 als zelfstandige ik doe bijna alle voorkomende werkzaamheden in de bouw . Ik sta altijd open voor vragen en ideeën van de klant. Met vriendelijke groet Arjan Verploegh

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Arjan heeft een prachtige klus geklaard. Er moest een draagbalk en een onderliggend kozijn worden vervangen en dat heeft hij snel en netjes gedaan.
 • Frisse Zonwering
  Frisse Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Wij van Frisse Zonwering luisteren naar uw wensen en ideeën. We proberen een goed beeld te krijgen van waar en hoe u woont. Op basis daarvan selecteren we een ruim aanbod aan stalen en monsters in verschillende prijscategorieën. Daarmee bellen we bij u aan, om vervolgens aan de keukentafel en buiten uitgebreid de mogelijkheden te bespreken. Passender kunnen we ons aanbod niet maken. Dan is het uiteindelijk helemaal aan u om te kiezen welke frisse zonwering uw plaatje compleet maakt.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Prima. Nonsense benadering. Vlot geplaatst en goed bereikbaar
 • Henken Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Remco heeft in 1 dag op een rustige en bekwame manier de klus geklaard. Goed voorbereid en netjes gewerkt. Topper
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed werk geleverd met het vervangen van gebroken raamglas.
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Dion heeft netjes per telefoon aangegeven hoe hij te werk gaat en een offerte gemaakt. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De deur sluit weer goed af.
 • Kroon-afbouw
  Kroon-afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Woudenberg bij Kroon-afbouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Ik ben erg goed geholpen door Harmen. Hij kon de klus heel snel oppakken en heeft twee deuren voor mij gerepareerd die niet meer goed sloten. Hij werkt snel, netjes en is duidelijk in de communicatie.
 • Bouwbedrijf Van de Glind
  Bouwbedrijf Van de Glind
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Ik ben een timmerman met meer dan 17 jaar ervaring in het timmerwerk. Mijn specialiteiten liggen voornamelijk bij de kozijnenrenovatie. Heeft u een kozijn dat toe is aan vervanging? Of het nu een groot of klein kozijn is, ik vervang deze graag voor u. Neem gerust contact met mij op en dan bespreek ik graag met u de mogelijkheden.

 • Van Losenoord Glaszetter
  Van Losenoord Glaszetter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Kozijnspecialist in Renswoude

  Hallo ik ben Wilco van Losenoord en ben in maart 2015 als zzper aan de gang gegaan. Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met schilderen. Heb het vak van een oude rot in het vak geleerd.Die heeft mij 3jaar onder zijn hoede gehad en alles geleerd.Hiernaast plaats ik ook geregeld glas,andere passie van me. Naast schilderwerk plaats ik ook veel glas.Heb ruime 10jaar ervaring bij een glasbedrijf waar ik gewerkt heb. Laatste jaren plaats ik alleen nog glas omdat ik dat leuker vind om te doen. Van Losenoord Glaszetter.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Afspraak is afspraak. Werkt super netjes. Weet waar hij het over heeft en geeft hierin de juiste adviezen. Echt een aanrader.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Renswoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 701 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Renswoude

Populaire diensten

Andere vakmensen in Renswoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt