Vind klusbedrijven in Renswoude

Op zoek naar klusbedrijven in Renswoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Renswoude

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85157 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed advies en zeer vriendelijk
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85371 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fijne service, prettig contact, goede nazorg. Aanrader.
 • Exaltobouw
  Exaltobouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Zoekt u iemand voor uw timmerwerk? Veranda’s Overkapping Pergola Schuttting

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De communicatie met Exaltobouw was duidelijk. We hebben hen een tuinpoort laten plaatsen op een lastige plek. Inmiddels staat de poort er, stevig en waterpas.
 • Klusbedrijf Jacob Poetsma
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Klusbedrijf Jacob Poetsma kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Ederveen en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over veel verschillende klussen in en om het huis te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf Jacob Poetsma om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Uurtarief is € 35,00 netto

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Eerlijke duidelijke man tot nu toe. Ga ervan uit dat zijn werkzaamheden ook goed zullen zijn. Communicatie een 10.
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Fast, helpful. Sorted issue quickly and explained clearly what needed to be done.
 • Klusbedrijf Jos van der Aart
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Klusbedrijf Jos van der Aart is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Scherpenzeel en omgeving.Ik ben op zoek naar klusjes van maximaal 1 dag. Ik ben gespecialiseerd in plinten plaatsen of vervangen, Vloeren leggen, laminaat of PVC, meubels (de)monteren, kunst of voorwerpen aan muur ophangen, leidingen om leggen, water of elektriciteit en nog veel meer diensten die ik als Klusbedrijf voor je kan uitvoeren. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima en punctuele uitvoering van de klus door een vriendelijke en correcte vakman. De volgende klus staat al genoteerd!
 • Klusbedrijf Rullens
  Klusbedrijf Rullens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Klusbedrijf Rullens, Gespecialiseerd in het professioneel monteren van raambekleding en zonwering. Met garantie voor kwaliteit! Heeft u hulp nodig bij het monteren, inmeten of wenst u advies Met betrekking tot raambekleding en binnenzonwering. Dan bent u bij Klusbedrijf Rullens op het beste adres. Naast het monteren van uw raambekleding en zonwering met uiterste zorg. Staan wij ook paraat voor andere klussen in en rondom het huis. Denk hierbij aan: Ophangen van lampen, spiegels, wandplanken, lijsten, Badkamer en wc accessoires monteren, Inmeten, Tv Meubels monteren, Kasten in elkaar zetten, En Algemeen boorwerk. Werkzaam in Almere, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en omstreken. Wij komen graag met u in contact! Klusbedrijf Rullens.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Job perfectly done. Very Friendly . He came to install my curtains but something was missing due to which he have to come again. But he didnt charged me for the same.
 • INAR Bouw
  INAR Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Goeden dag mijn naam is Arjan Verploegh ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de bouw als allround timmerman sinds maart 2018 als zelfstandige ik doe bijna alle voorkomende werkzaamheden in de bouw . Ik sta altijd open voor vragen en ideeën van de klant. Met vriendelijke groet Arjan Verploegh

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Fijn en vriendelijk in de omgang, denkt mee, hersteld waar nodig.
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman, mooi bestraat en denkt goed mee! Zeer tevreden!
 • techniek op maat
  techniek op maat
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Klusbedrijf in Renswoude

  Techniek op Maat heeft als werkgebied 25km rondom Lunteren en staat klaar voor al uw (Electro) technische wensen. Als voormalig Nuon en Eneco medewerker in de functie Senior Technicus heb ik in de afgelopen 20 jaar veelzijdige kennis op gedaan van verschillende systemen en technieken. Voor alle diensten die ik aanbied ben ik voor gediplomeerd. De werkzaamheden worden vaktechnische goed uitgevoerd en volledig volgens de gestelde regelgeving vanuit de overheid. Als opdrachtgever vind u kosten en baten belangrijk, daarom geef ik adviezen die technische goed bij uw wensen passen en voer de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Mijn diploma`s en certificaten: *Diversie Communicatie technieken, zoals internet ,ethernet, cai, telefonie verbinden, smart Solutions. *Elektrotechniek *Centrale verwarmingssystemen *Loodgieter *Brandmeldsystemen *Gasdetectie systemen *Meet &regel techniek *PLC techniek *Waterkwaliteitsmetingen *Emissie metingen *Ultrasone *Clamp on metingen * CV keur theorie * VCA VOL Op mijn website kunt u mijn diploma's terug vinden. Met vriendelijke groet Dave van den Berg

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dave is naast zijn vakkundigheid ook een zeer aardige man die heel betrokken is en veel moeite steekt in het oplossen van alle issues. Dank je wel Dave! Zou ik nog iemand nodig hebben voor klusjes zal ik zeker weer bij je aankloppen!

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Renswoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1032 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Renswoude

Andere vakmensen in Renswoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt