Vind vakmensen in Elst

Op zoek naar vakmensen in Elst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Elst

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95232 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85125 reviews

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Aantal rolluiken hadden onderhoud en een schoonmaakbeurt nodig. Mike en collega leveren goed en vakkundig werk af. Top service heren!
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Nette, jonge ondernemer. Komt op tijd, weet precies wat hij moet doen. Levert prima werk.
 • Diekema montage
  Diekema montage
  Beoordeling: 4 van 545218 reviews

  Diekema montage, voor al uw klussen aan uw pijpleidingen in en rondom uw huis, uw sanitaire voorzieningen en radiatoren. Naar 16 jaar ervaring opgedaan te hebben, heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan opereren. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij grote spelers in de markt. Met name Liander, Vitens, van Gelder, van Vulpen, Hak en meerdere kleine bedrijven. Hier heb ik de benodigde opleidingen afgerond en een aantal bijbehorende certificaten behaald. Deze hou ik up to date. Onder mijn werkgebied vallen alle werkzaamheden wat te maken heeft met gas, water, centrale verwarming en riolering. Over de werkzaamheden die ik verricht geef ik garantie. Aangezien ik nu vrij van grote bedrijven opereer, bied ik een scherpe prijs aan die lager ligt dan gemiddeld. Ik hoef immers geen lasten aan kantoorfuncties e.d. af te dragen. De werkwijze waaraan ik vast hou is als volgt: ik kom vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen en geef u gratis advies over wat de mogelijkheden zijn met een doelgerichte ( klantgerichte) oplossing. Dit gepaard met een prijs die ik, in de meeste gevallen, gelijk kan aanbieden. Mocht de situatie te beoordelen zijn via foto's of video's dan gaat daar mijn voorkeur naar uit. Scheelt mij aanzienlijk veel tijd. Met name de kleinere klussen kan dit vaak via foto's. Toch indien dit niet mogelijk is of u aangeeft dit niet fijn te vinden kom ik uiteraard gewoon langs om te kijken. Blijf niet langer met uw uitdaging 'rondmalen' en twijfel niet om een telefoontje uit te wisselen om samen tot goede oplossing te komen! Ik ben volledig gecertificeerd voor alles, gas papieren zelfs voor de hoge druk dus en heb mijn zaken goed geregeld. Goed verzekerd. Zoals u kunt lezen in mijn reviews ziet u dat ik er niet op uit ben om u uit te kleden. Klant staat centraal, u krijg een eerlijk advies zoals ik dat ook graag zou willen. Tot u dienst! Vriendelijke groet, Jelle Diekema Diekema montage

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Erg blij met de snelle service van Diekema montage. Jelle en team hebben vandaag goed werk geleverd bij het vervangen van mijn riolering en het maken van een extra toilet aansluiting. De mannen hebben plezier in het werk en communiceren goed, zowel vooraf als tijdens de klus. Ze hebben mij goed advies gegeven en hebben het werk professioneel opgeleverd.
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.75152 reviews

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in bitumendaken, pannendaken, renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en het nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Zeer netjes gedaan en ook snel. Zeker aanrader
 • van den broek beveiliging
  van den broek beveiliging
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  van den Broek beveiliging voor al uw : - reperatie en vervanging van al uw hang en sluitwerk. Voorbeelden : Het vervagen van cilinders het infrezen van driepuntsluitingen - openen van deuren bij verlies van sleutels - beveiliging doormiddel van camera`s of alarmsysteem Door mijn 23 jaar ervaring in de beveiliging sta ik garant voor kwaliteit en service. Advies persoonlijk op maat.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Goed hoor
 • Broeren Dakwerken
  Broeren Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door middel van dakrenovatie verlengen we de levensduur van ieder dak. U bespaart kosten wanneer u op tijd uw dak laat renoveren en/ of isoleren. Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en hardnekkig. Scheuren in de overlappingen, hoeken en zinken randen leiden tot lekkages waarbij ernstige schade wordt aangericht wat leidt tot hoge kosten. Barsten in de bitumen betekent dat de dakbedekking op het einde van zijn levensduur is. ================================= Bitumen dakdekking is zeer eenvoudig te verwerken. De waterdichtheid is hoog. Het is duurzaam materiaal. Bitumen is uv-bestendig. Zeer bestendig tegen allerlei weersinvloeden. Het is een voordelige oplossing. De levensduur bedraagt zo’n 20 jaar. Detailwerk (hoeken en rondom) is mogelijk vanwege flexibiliteit. Zeer hoge temperatuurstabiliteit. Een zeer hoge weerstand tegen veroudering. Er is weinig onderhoud nodig. Het materiaal is geschikt voor recycling. Het is eenvoudig te overlagen in de verre toekomst. Voor meer info zie of neem gerust even telefonisch contact op: Broeren Dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Onze veranda is gisteren door Broeren Dakwerken voorzien van nieuw dakleer. Dit hebben ze vakkundig en volgens afspraak gedaan. Dit bedrijf kan ik aanbevelen.
 • GreenLine Installaties
  GreenLine Installaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  GreenLine Installaties is gespecialiseerd in adviseren, installeren en leveren van zonnepanelen, laadpalen en stroomvoorzieningen. We zijn ook gespecialiseerd in vloeren leggen, schilderen en veel meer. Heeft u een klus wij doen het graag voor u. Neem contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden. We ontnemen uw zorg, wij leveren kwaliteit en top service dat garanderen wij.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Vriendelijk en netjes en snel afgehandeld. Ook de nazorg was goed!
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75458 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hele aardige man die van aanpakken weet! De naam doe niet vermoeden wat ze doen maar hebben een passie voor het plaatsen van de balken. Heel netjes gewerkt en alles wordt netjes afgewerkt met platen. Tevens hielp hij ons aan een stucker die op korte termijn kon. Kleine extra puntje werd zo meegepakt en meegedacht en bepaalde handige oplossingen voor elektra. Aan te bevelen! Indien nodig zouden wij hem zo weer inhuren voor een klus.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt