Vind vakmensen in Wijchen

Op zoek naar vakmensen in Wijchen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Wijchen

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95232 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Smartaz
  Smartaz
  Beoordeling: 5 van 555105 reviews

  //Smartaz .nl// Elektricien,smart-home. Gespecialiseerd in (slimme) thermostaten. Google Nest,Tado,Honeywell etc. Google mij en bel me gerust! Geen voorrijdkosten en eerst een offerte.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Super snelle service en vakkundig uitgevoerd. Ook een gezellige vent om mee te praten.
 • iotict
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Erg goed. IOTICT kwam snel en verhielp de klus kundig!
 • Sloopsnel
  Sloopsnel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews

  Sloopsnel . nl is een jong en dynamisch bedrijf en hebben met succes al vele sloopprojecten uitgevoerd in de regio. U moet hierbij denken aan het strippen van badkamers, keukens en tuinen maar ook gehele woningen. Daarnaast gaan wij graag aan de slag met allerlei andere sloopklussen. Na het gedane werk, kan het opbouwen weer beginnen en is alles gereed voor de volgende professionals om aan de slag te gaan. Wij zijn geen rauwdouwers maar hebben oog voor uw bezittingen. Na het door ons gedane werk leveren wij alles bezemschoon op. Referenties zijn aanwezig.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marc heeft bij ons een afdakje aan de schuur gesloopt, dit naar volle tevredenheid. Hij reageerde snel, liet ‘s ochtends nog even weten dat hij onderweg was en hoe laat hij aan zou komen en kwam stipt op de afgesproken tijd. Hij voerde de klus snel, professioneel en heel netjes uit en komt aardig over. We bevelen hem zeker aan.
 • MvV tuin & ontwerp
  MvV tuin & ontwerp
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Ik ben een jonge startende ondernemer (28) die jarenlang bij verschillende hoveniersbedrijven heeft gewerkt de afgelopen 14jaar. Daar veel ervaring opgedaan. Bij iedere bedrijf heb ik de voor en nadelen mee genomen om zo een eigenstijl te ontwikkelen. Op 1 april 2023 de stap genomen om voor me eigen te beginnen. Werkzaam in het aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen. Ondertussen ben ik een opleiding tot tuin ontwerp gaan doen. Om meer ervaring in het ontwerp te krijgen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Rustige werker, communicatief, houdt zich aan afspraken.
 • R. Mateman Techniek & Advies
  R. Mateman Techniek & Advies
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Raymond Mateman Wij zijn een team van ervaren mannen, wij hebben ons gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van badkamers. Het leggen van vloer tegels van alle maten. Het monteren van gipsplaten, isolatie, tussen muren en alles wat erbij hoort.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  The experience with Arthur was simply great. We ended up contracting him to repare the shower floor, replace bathroom floor, install a broyeur toilet as well as the full renovation of our downstairs toilet. This was all done while we were on holiday for two weeks. Arthur would send us pictures and updates on the progress every single day. He also managed to do everything on time even though there were unexpected problems along the way (as it happens in every renovation). The quality of his work is very good, great finishing and attention to detail. I would 100% recommend.
 • Van Dinteren boomverzorging
  Van Dinteren boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Als je op zoek bent naar een boomverzorger in Wijchen, dan kan Van Dinteren boomverzorging je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Mijn bomen zijn op een deskundige en mooie manier gesnoeid en ik kreeg volop de kans om mee te kijken en te beslissen. Alles werd netjes achtergelaten. Ik ben zéér tevreden en ik blijf dit bedrijf inschakelen voor al mijn toekomstige snoeiwerkzaamheden.
 • Zonstar
  Zonstar
  Beoordeling: 5 van 555149 reviews

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zonstar is eerlijk en betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt. Ik zou Zonstar absoluut aanbevelen. Bedankt Ibrahim
 • (Groen) service PvT
  (Groen) service PvT
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Geachte, Mijn werk gebied is in een straal van 25km rond om wijchen, mocht het er net buiten vallen is dit geen enkel probleem dan kan er altijd een mauw aan gepast worden. Mijn werkzaamheden liggen in het groen onderhoud, lees het voorjaar onderhoud, snoeien in de zomermaanden en het winterklaar maken van uw tuin. Bemesting van uw gazon of borders kunnen wij voor u leveren, evenals nieuwe beplanting mocht dit nodig zijn. Het vellen van de kleinere bomen (tot 4 a 5 meter) kan ook uit gevoerd worden. Uiteraard mocht er een keer een ongelukje gebeuren ben ik goed verzekerd. Voor het onderhoud zijn er diverse materialen en gereedschappen tot mijn beschikking.

 • MZH Bouwbedrijf
  MZH Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Welkom Ik heb twintig jaar ervaring opgedaan met schilderen, laminaat leggen en behangen, keramische tegels zetten (hele huis), schuttingen bouwen en het bestraten van de tuin. De afspraken met klanten zijn het belangrijkste. In overleg met de klant maak ik alles af. Voor meer informatie kunt u mij bellen of een email sturen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een erg lieve en betrouwbare man is Zyad. Naast de gezellige gesprekken werkt hij erg hard, komt hij altijd zijn afspraken na en levert hij fantastisch vakwerk af! Wij zijn erg blij met het resultaat!

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt