Vind vakmensen in Oss

Op zoek naar vakmensen in Oss? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Oss

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75186 reviews

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goede afspraken kunnen maken over de uit te voeren klus voor een zeer schappelijke prijs. Komt alle afspraken goed na, klus zeer goed en kundig uitgevoerd. Adhv foto's het eindresultaat tot in detail kunnen bekijken. Kortom, zeer tevreden met de uitvoering!
 • Koot Behangwerken
  Koot Behangwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews

  Wij zijn een professioneel bedrijf dat uitsluitend is gespecialiseerd in behangwerken, voor elke sort behang kunt u bij ons terecht. Wij werken door heel Nederland en zijn vaak op korte termijn beschikbaar.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Een lastige klus maar super netjes uitgevoerd.
 • Klusbedrijf Dylan Daas
  Klusbedrijf Dylan Daas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews

  Wij zijn een klusbedrijf dat van alle markten thuis is, netjes is in omgang met de klant en vooral nauwkeurig en doelgericht. U zult al snel inzien dat u bij Klusbedrijf Dylan Daas aan hét juiste adres voor kleine en/of grote klussen bent!

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Goede communicatie, vakmanschap en snel geholpen! Dylan heeft een douchedeur geplaatst. Ik zou hem aanraden!
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews

  .

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Very honest and came very quick to do the maintenance.
 • R. van der Doelen vloeren
  R. van der Doelen vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews

  Gespecialiseerd in zand cement dek vloeren bij mij heeft u altijd 100% garantie op een goede vloer Ook voor het verwijderen van de bestaande/ouden vloer

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Snel beschikbaar en vloer ligt er mooi in. Communicatie verliep soepel.
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews

  aftimmeren

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Sham is eerst komen kijken en heeft op basis daarvan een prijs gemaakt. Uiteindelijk zijn ze met 3 man komen stuccen, waardoor alles zeer vlot verliep. In één dag hebben ze twee wanden gestuct. Ze werkten aardig netjes en secuur, en het is goed opgeleverd. Om het stucwerk behangklaar te maken, moeten we zelf nog even licht schuren, maar dat werd ook keurig aangegeven. Prima bedrijf, wij zijn tevreden.
 • Verhoeven Technische Installaties
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews

  Verhoeven Technische Installaties (VTI-OSS zie google, voor snel contact) , de vakman voor uw elektrotechnische installatie! Heeft u een defect aan uw elektrische installatie? Is uw meterkast aan vervanging toe? schakelaar, stopcontact of lamp kapot? extra stopcontact nodig? internetaansluiting verplaatsen? Wifi problemen? Het is allemaal mogelijk!!! ook voor de kleinere elektrotechnische werkzaamheden. Uiteraard worden er enkel A kwaliteit materialen gebruikt! Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard bied VTI garantie op de werkzaamheden!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Ik wilde mijn meterkast aangepast hebben zodat wij straks een 3 fase aansluiting kunnen krijgen. Contact verliep erg soepel en vlotjes en de uitvoering ging nog sneller. Dikke 5 sterren!
 • Adrian Elektro
  Adrian Elektro
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews

  - Elektrotechniek - VCA VOL - Werkgebied max tot 50 km vanuit Oss. - Ervaring in Woningbouw (nieuwbouw / renovatie / verbouw of aanbouw) en Utiliteitsbouw. Meterkasten moderniseren - Eerste monteur sterkstroom, diploma behaald in 2002. Hoe veilig is je meterkast? Graag kom ik met jou in contact om je te helpen met je probleem of je elektraklus.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  2 groepen geplaatst en elektro vanuit keuken apparaten aangesloten. Bij de groepen genoteerd wat wat is. Netjes achter gelaten en eea uitgelegd. Goede service.
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/ideeën tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Het ging bij mij om een volledige renovatie van 2 badkamers (back to back). Razin neemt de tijd om alles te maken zoals jij het wilt en geeft uit ervaring adviezen hoe iets beter/anders kan. Razin is altijd positief, op tijd en gaf altijd duidelijk aan wanneer hij later zou komen of even weg moest voor b.v. een storing bij een van zijn klanten. Beide badkamers werden perfect geinstalleerd en opgelevered in een iets ruimere tijd dan ingeschat maar dit was geen probleem omdat Razin klussen ruim inplant zodat een volgende klant niet teleurgesteld hoeft te worden. Ook extra onvoozine werkzaamheden/verrassingen worden gewoon uitgevoerd/verholpen. Razin is een allround vakman die in bijna alle markten thuis is, werk netjes, heel secuur (geen pruts werk), beschermd alles goed en ruimt daglijks alles keurig weer op. Samengevat: Positive instelling, betrouwbaar, professioneel, levert kwaliteit, komt afspraken na en is zeer innovatief. Prijs/kwaliteit is dik in orde. Farsam/Razin is een aanrader
 • Topdakwerken
  Topdakwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews

  Dit doen we Een nieuw dak maken, je oude dak renoveren, lekkages oplossen en onderhoud uitvoeren: Topdakwerken doet het allemaal. Als je een expert zoekt in bitumineuze en kunststofdaken, dan zit je bij ons goed. Maar je krijgt bij ons meer dan alleen een goed dak. Je krijgt advies over het dak dat het beste bij je wensen aansluit. En de zekerheid dat onze mensen netjes en veilig werken. Zo ben jij verzekerd van een dak dat aan je wensen voldoet en jarenlang goed blijft. Advies van ervaren experts Bij nieuwbouw of renovatie bekijken we eerst samen wat je wensen zijn voor het dak. Het kan gebeuren dat bepaalde eisen in een bestek niet de beste opties zijn. Dan ontvang je hier een vrijblijvend advies over. Ook bij renovatie van een bestaand dak, krijg je altijd een advies op maat. Daarbij denkt Topdakwerken mee over het toepassen van de nieuwste technieken. Plaatsen van bitumineuze en kunststofdaken Topdakwerken is expert in het maken van platte daken van bitumen en kunststof. Bij zowel nieuwbouw als renovatie gebruiken wij producten van hoge kwaliteit. Zo is Topdakwerken erkend verwerker van Wédéflex, Resitrix, Sika en Triflex. Onderhoud Elk dak heeft onderhoud nodig. Maar hoe vaak dat nodig is, hangt bijvoorbeeld af van hoe hoog of laag het dak is en of het pand in een bosrijke omgeving staat. Zodra je nieuwe dak af is, denken wij mee over het onderhoud. Meestal is dit één keer per jaar nodig. Soms vaker, soms minder vaak. Je kunt rekenen op ons advies. Topdakwerken Dakbedekkingen maakt gebruik van de Wédéscan. Hiermee meten we de conditie van het dak en stellen we een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op volgens de wettelijke norm NEN 2767. Lekkage oplossen Heb je een lekkage en stroomt het water door het dak? Dan komen we snel naar je toe om het op te lossen. Wij nemen dan snel contact met je op. Ook voor kleinere lekkages kun je rekenen op onze snelheid. Binnen 48 uur is je dak weer lekvrij. Energiedaken Zonnepanelen, een groen dak of daken die zonnewarmte overdragen aan de warmtepomp: er is veel mogelijk om je dak energiepositief te maken. Topdakwerken denkt met je mee over de mogelijkheden en maakt de juiste basis voor een duurzaam energiedak. Speciale daken Een dak hoeft geen loze ruimte te zijn. Zeker in de stad is het slim om een plat dak optimaal te benutten. Bijvoorbeeld als parkeerdek bovenop een groot bedrijfspand. Of als daktuin op je appartementencomplex. Ook voor deze speciale daken, kun je terecht bij Topdakwerken. Opdrachtgevers Topdakwerken werkt voor bedrijven en particulieren binnen en buiten Nederland. Denk aan: Bouwbedrijven Internationale bedrijven Overheden (gemeenten, ministeries, etc.) Particulieren Vastgoedbeheerders VvE’s Woningbouwcorporaties Zorginstellingen

  Laatste review:

  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen -

  Snelle service nette jongens!

Alle beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur