Vind vakmensen in Veghel

Op zoek naar vakmensen in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Veghel

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55584 reviews

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Erg aardige en goede vakman , aanrader dit bedrijf !
 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, beveiliging, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren-
  Probleem goed en snel opgelost. Hij had ook nog bruikbare tips
 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen - Airco’s en Warmtepompen (F gassen categorie 1 certificaat in bezit)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en ze konden me vrij snel helpen! Enorm aardig, kundig en behulpzaam. Naast de lekkende kraan had ik ook een probleem met mijn cv ketel/ thermostaat. Ook dat hebben ze opgelost. Zal Enis weer contacten als ik met een probleem zit, erg tevreden :)
 • Thoonen tuinen
  Thoonen tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Thoonen tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Veghel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Thoonen tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Er moesten twee bomen verwijderd worden. Opdracht prima uitgevoerd, een lastige klus, want er groeide overal hedera omheen. Tuinafval netjes opgeruimd. We zijn super tevreden 👍
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima jong bedrijf, worden zeer goed ondersteund door derde (leverancier) hard werkende jonge jongens met ambitie! Communicatie mag wat beter maar ze komen afspraken na
 • CPF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews

  Cpf technical services te veghel is al meer dan 40 jaar actief in de electro en kantoor randapparatuur. Werkzaam in de regio 's Hertogenbosch. Gespecialiseerd in het plaatsen van groepenkasten, opheffen van kortsluiting, Bijmaken van elektrische aansluitingen, netwerkbekabeling, kleine verbouwingen zoals keuken en badkamer.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Ik werd meteen gebeld nadatik de opdracht had geplaatst. Een paar dagen daarna is alles netjes geplaatst. Daarbij werd ook rekening gehouden dat de leidingen niet zichtbaar zijn. Ik ben erg tevreden!
 • Installatiebedrijf Monde
  Installatiebedrijf Monde
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  installaties zijn onze specialiteit. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare uitvoering van het werk. Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen bij uw installatie- en reparatiewerkzaamheden. Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen en te zorgen voor een duurzaam resultaat. Bij Installatiebedrijf Monde bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Werkzaamheden die Installatiebedrijf Monde o.a. Uitvoert zijn: Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer Centrale verwarming Warmtepompen keukenvoorbereiding het opsporen en verhelpen van lekkages water aanvoer en riolering Elektrische installatie aanpassingen installeren vloerverwarming aansluiten witgoed

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed geholpen door Rens. Mooi werk geleverd. Erg prettig om mee samen te werken
 • Douglasbouw.nl
  Douglasbouw.nl
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Douglasbouw-nl is een bouwbedrijf in het plaatsen van op maat gemaakte veranda's en overkappingen. Samen met mijn collega's hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van overkappingen, veranda's, vlonders en aanverwante bouwwerken. We kopen ons hout vooral lokaal in en bij enkele zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Al het gebruikte hout en rabatdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een aantal opties die we kunnen aanbrengen in uw veranda of overkapping zijn : lichtstraten, diverse soorten deuren, glazen schuifwanden, shutterschermen, ramen etc. We gebruiken mooie robuuste staanders en liggers van 15 en 20cm dikte en kwalitatief betere en dikkere rabatdelen dan gebruikelijk. Montageservice Besteld u liever online een overkapping of veranda, of wilt u het materiaal zelf inkopen? Wij monteren dit graag voor u. Wij hanteren hiervoor een uurloon van € 49,- incl. BTW per persoon per uur. Voorrijkosten per werkdag, afstand gemeten vanaf postcode: 5469NM: 0-20 kilometer : € 0,- 21-50 kilometer : €29,- 51-80 Kilometer : €49,- We hopen ons snel aan u te mogen bewijzen door van onze diensten gebruik te maken. Wij beloven u dan een 100% inzet en u een mooi douglas houten product te leveren. Douglasbouw kan u doorgaans al binnen 24-48 uur een vrijblijvende en scherpe offerte versturen. Ook kunnen we een opnamebezoek plannen op de te bouwen locatie. Aan de hand van onze portfolio nemen we door middel van diverse voorbeelden alles met u door, waarbij er diverse opties mogelijk zijn. met vriendelijke groet, Edwin Nauman Douglasbouw, Erp

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Top aanbouw geplaatst alles volgens afspraak
 • Aannemersbedrijf De Dintel
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist in Veghel, dan kan Aannemersbedrijf De Dintel je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Baris Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Veghel of omgeving? Baris Services kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Er ligt een afspraak omtrent de werkzaamheden, Hr Baris is een aardige man en we hebben veel vertrouwen in de zaak

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt