Vind Installatiebedrijven in Moerkapelle

Op zoek naar Installatiebedrijven in Moerkapelle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Moerkapelle

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85177 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goeie snelle service
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  review over kraan kruipkelder is per ongeluk naar verkeerde loodgieter gestuurd. werkzaamheden is door een ander uitgevoerd.
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555118 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  🔥 SPECIAL MAY OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Kitten-
  Op tijd, zeer vriendelijk en werkt correct. Gaf ook advies.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95198 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Ferdi is een duidelijke vriendelijke vakman.Ferdi was iets te laat bij mij thuis voor de klus omdat zijn vorige klus wat was uitlopen maar belde netjes even dat hij later was . De werkzaamheden bestonden uit een cv ketel onderhoud geven en controleren op defecten . Ferdi legt netjes uit wat hij allemaal doet en uitvoert aan de ketel en waarom het zo belangrijk is voor behoud en storingsvrije ketel . Ferdi werkt netjes en ruimt alles ook weer op verder wordt er netjes rapport opgemaakt van de uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van een checklist komt er netjes een keuri ga aticke op de ketel nadat ook alle metingen zuurstof koolmonoxide enz inorde zijn. eer prettige ervaring met monteur Ferdi echt een vakman vraag he volgens jaar weer voor onderhoud aan mijn cv ketel.
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Aardige mensen Alleen hebben ze de klus niet afgemaakt omdat ze niet door de fundering heen kwamen zouden nog terug komen alleen hebben ze niets meer laten horen Beetje jammer
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95264 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was een aardige man en heeft het naar mijn zin gedaan
 • Loodgietersbedrijf Smith
  Loodgietersbedrijf Smith
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Loodgietersbedrijf Smith is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Benthuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren, Sanitair plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prettig en makkelijk in contact en goed werk geleverd.
 • Kitbedrijf Been
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Badkamer specialist? Dan kun je in Gouda bij Kitbedrijf Been terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Douche of bad reparatie, Kitten en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Kitten-
  Goede communicatie, goede prijs en gewoon goed werk geleverd. Helemaal top.
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Installatiebedrijf in Moerkapelle

  • Let op! Alle voorgestelde prijzen zijn excl btw. Prijsindicaties: • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen & afdoppen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • puin/meubels afvoeren v.a €60 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk en professioneel geholpen en alles conform afspraak. Bedankt!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Moerkapelle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3799 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Moerkapelle

Populaire diensten

Andere vakmensen in Moerkapelle

Vind vakmensen bij jou in de buurt