Vind Installatiebedrijven in Hazerswoude-Dorp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Hazerswoude-Dorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Hazerswoude-Dorp

 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij weet wat hij doet. Hij werkt nauwkeurig. Hij communiceert goed en denkt met je mee over verschillende oplossingen. Ik zou hem zeker opnieuw inhuren!
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Dealt with 3 other plumbers who did not solve anything. Answered quickly, arrived quickly in the next few days, came back when it wasn’t possible to fix the leak during the rain. Overall very proactive and helpful.
 • Loodgieters bedrijf s.verhoef
  Loodgieters bedrijf s.verhoef
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Badkamer specialist? Dan kun je in Hazerswoude-Dorp bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Warmte isolatie, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  perfect work
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95183 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Top! Snelle reactie en kon op korte termijn langskomen voor onderhoud. Goed en naar tevredenheid uitgevoerd.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555169 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prettige communicatie, op tijd en zorgvuldige aanleg van een quoteer kraan.
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  prima werk, Dankje
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vakkundige, vriendelijke heren! Heldere communicatie zowel vooraf als tijdens de klus. Prijs en werkzaamheden worden van tevoren duidelijk afgesproken, zodat hier geen verwarring over kan ontstaan. Erg blij met het resultaat!
 • Correa Installaties
  Correa Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Een dynamisch en professioneel bedrijf met vakkundige installateurs en met meer dan 15 jaar ervaring in het vak! Correa installatie is onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk, installaties, aanleggen en onderhoud van centrale verwarming, waterleidingen en gasleidingen, riolering, ontstopping, Ook verzorgen wij de aanleg en installatie van sanitaire voorzieningen in de badkamer, het toilet en de keuken. Wij zijn experts in het opsporen van allerlei lekkages in huis. Zo kan Correa installaties u ook van dienst zijn bij het realiseren van een verbouwing of renovatie. Voor het vakkundig installeren, repareren en onderhouden staan wij voor u klaar! Heeft u een kleine klus of een grote opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies en/ of offertes. De werkgebied van Correa Installaties is Zoetermeer, Den haag, Rotterdam Leiden en omgeving

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  In a timely manner Giovanni arrived, connected, and installed 2 radiators in our apartment. Methodical, used high quality hardware, organized from beginning to the end. Kind, helpful, and happy to answer questions we had. I will definitely contact him for more projects. He is a top notch professional. We are very pleased to have hired him.
 • VLD Installaties
  VLD Installaties
  Beoordeling: 4.6 van 54.65101 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Hallo, ik ben gedieplomeerd montuur met 15 jaar ervaring. Voornamelijk doe ik ketel storingen en onderhoud van cv ketels, geisers, boilers en lucht installaties. Ik doe ook montage werkzaamheden zoals aansluiten CV en warmwater toestellen maar ook radiotoren, leidingen en verschillende kranen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en prettige communicatie. afspraak was snel gemaakt en probleem naar tevredenheid verholpen. zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • TPS Ventilatie
  TPS Ventilatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Installatiebedrijf in Hazerswoude-Dorp

  Welkom bij TPS Ventilatie, uw deskundige partner sinds 2009 in de installatie, het onderhoud en de reiniging van ventilatiesystemen en airconditioners. Wij bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw omgeving altijd fris, schoon en comfortabel is. Ons deskundige team maakt gebruik van geavanceerde technieken en de nieuwste technologieën om te zorgen voor efficiënte en effectieve oplossingen voor uw ventilatie- en airconditioningbehoeften. Bij TPS Ventilatie staan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Sinds onze oprichting in 2009 hebben wij talloze huishoudens en bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun luchtkwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we ook u kunnen helpen een perfect klimaat in uw woning of werk ruimte te creëren en te onderhouden.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  De klus liep goed. Alles zit erin . Dankjewel .

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Hazerswoude-Dorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2122 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Hazerswoude-Dorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hazerswoude-Dorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt