Vind ontwerpers in Wilp

Op zoek naar ontwerpers in Wilp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Wilp

 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Een hele fijne samenwerking met Designed by Lans. Veel juridische kennis en een snelle service. We hebben de vergunningsaanvraag uit handen gegeven en dat is naast de bouwtekeningen ook echt een aanrader!
 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • Cleaning Service Voorst

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wilp

  Cleaning Service Voorst Reinigen van bestrating en tuinonderhoud. Reinigen van bestrating: oprit, tuinpad, muurtjes, poeren, borders met stapelstenen en/of grind, schuttingen, €2,85 per m2. De klus wordt ter plaatse opgemeten en wordt meteen een prijsopgave gedaan. Tuin onderhoud: grasmaaien, verticuteren, bemesten, onkruid verwijderen, heggen snoeien, blad ruimen, aanplanten van borders, aanleggen van sproeisystemen. Voor tuinonderhoud hanteer ik een uurloon van €42,- inclusief btw en gebruik gereedschap. Exclusief eventuele brandstof voor b.v. bladblazer. Exclusief materiaal gebruik b.v. meststoffen, anti-onkruid middelen. Werkgebied: tot 20 gereden km vanaf Bussloo, omgeving: Apeldoorn, Deventer, Zutphen, de stedendriehoek en alles wat er binnen valt. Geen voorrij kosten. Een beter milieu: Het gereedschap dat wordt gebruikt werkt op accu of 220 Volt, alleen de bladblazer niet maar daar wordt Aspen voor gebruikt dat minder schadelijk is en een schonere verbranding heeft. Werkdagen: Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 8:00 - 18:00 Maandag, Dinsdag, Woensdag niet, dit i.v.m. ander werk. Op die dagen wel telefonisch bereikbaar tussen 17:00 - 22:00

 • Klus-ID
  Klus-ID
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Mijn naam is Jeroen, ik ben eigenaar van Klus & Schilderbedrijf Klus-ID, van Idee tot Realisatie. U kunt bij mij terecht voor diverse opdrachten zoals: - Schilderwerk / Verfspuiten (met professionele verfspuit) - Kozijn(herstel)werk - Vloeren - Timmerwerk - Bouwen van pergola’s, vlonders, schuren, houthokken etc. - Traprenovatie - Glaszetten - Badkamerrenovaties - Dakdoorvoeren maken (voor bijv afzuiginstallatie) - Zolderrenovaties - Sloopwerkzaamheden - Vijver aanleg - Hoveniers werkzaamheden - Diverse klussen Wat klanten over mij zeggen (check mijn reviews): - Luistert goed naar wat ik wil als klant - Denkt mee met mijn vraag/probleem - Denkt in oplossingen (en niet in problemen) - Communiceert helder en duidelijk - Komt gemaakte afspraken na (zowel qua aanpak, communicatie, prijs als qua planning, of - als het echt niet kan - informeert hij mij als klant tijdig!) - Goede prijs/kwaliteitverhouding. Geen prutswerk, maar goed vakmanschap - Als hij iets niet kan zegt hij het, of komt met een voorstel hoe iets ook kan - Leuke vent met gezonde humor. Iemand die ik de sleutel van mijn woning toevertrouw. Graag kom ik met u in contact, om uw project of opdracht door te spreken en te kijken waar ik u kan helpen. Groet Jeroen, Klus-ID Wilp / Deventer

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klus-ID heeft ons voor ons de akoestischepanelen bevestigd aan het plafond. Na goed contact was er snel een afspraak gemaakt om het werk te bekijken. Waarna Jeroen met goede ideeën kwam om het uit te voeren, hierna hebben wij snel de keuze gemaakt voor Klus-ID. 2-3 weken laten is het werk naar tevredenheid uitgevoerd.
 • RM Bouwkundig Duurzaam
  RM Bouwkundig Duurzaam
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Ontwerper in Wilp

  Ik ben 52 jaar en vanaf mijn 18e werkzaam in de bouw, bij een aannemingsbedrijf heb ik mij opgewerkt van timmerman tot projectleider. En een aantal jaren geleden besloten om voor mijzelf te beginnen. Wij kunnen u geheel ontzorgen voor alle verbouwingen, van ontwerp, tekeningen tot oplevering. Wij staan voor kwaliteit en leveren uitsluitend A materialen. Tevens kunnen wij u een totaal pakket aanbieden waarin alle werkzaamheden meegenomen worden.

  Laatste review:
  Ik kan RM bouwkundig Duurzaam van harte aanbevelen. Excellente kwaliteit tegen een een prima prijs.
 • Koers Bouwkundig Buro
  Koers Bouwkundig Buro

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wilp

  Sinds 2021 gestart als bouwkundig advies en tekenburo en na 38 jaar actief in de bouw gewerkt te hebben zeer ervaren.

 • Brein Reclame V.O.F.
  Brein Reclame V.O.F.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wilp

  De-keukenwrappers is een onderdeel van Brein Reclame. Wij zijn je ideale partner als je een Keukenwrapper nodig hebt in Twello maar ook door heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het wrappen van Keukens, deuren, wanden en meubels. Ook je keukenblad en achterwand kunnen wij wrappen met interieurfolie. Wij zijn gecertificeerde interieurwrappers en werken uitsluitend met kwaliteits interieurfolie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Bouwadvies ing. J. Zagers

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wilp

  Zagers bouwadvies van bouwkundig ontwerp tot bouwaanvraag en van bouwtoezicht/begeleiding tot opleveringskeuring. Allround bouwkundige (1967) en sinds 2013 zelfstandige na 19 jaar in dienst te zijn geweest bij een middelgroot architectenbureau. Begonnen als tekenaar en doorgegroeid naar sr. projectleider kan ik alle disciplines aanbieden voor een concurrerende prijs, prijzen op basis van bestede uren maar indien goed vastgelegd ook als vaste prijs . Opererend in midden- en oost Nederland, schrikt niet voor een grote opdracht en vindt een kleine opdracht zeker niet te min. Samen met ons netwerk van specialisten komen we er uit.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Wilp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Wilp

Andere vakmensen in Wilp

Vind vakmensen bij jou in de buurt