Vind Tuinarchitecten in Wilp

Op zoek naar Tuinarchitecten in Wilp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Wilp

 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Tuinarchitect in Wilp

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  STHY neemt de tijd voor je, luistert goed. Past ontwerp aan wanneer nodig.
  Kom in contact
 • Cleaning Service Voorst

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  Cleaning Service Voorst Reinigen van bestrating en tuinonderhoud. Reinigen van bestrating: oprit, tuinpad, muurtjes, poeren, borders met stapelstenen en/of grind, schuttingen, €2,85 per m2. De klus wordt ter plaatse opgemeten en wordt meteen een prijsopgave gedaan. Tuin onderhoud: grasmaaien, verticuteren, bemesten, onkruid verwijderen, heggen snoeien, blad ruimen, aanplanten van borders, aanleggen van sproeisystemen. Voor tuinonderhoud hanteer ik een uurloon van €42,- inclusief btw en gebruik gereedschap. Exclusief eventuele brandstof voor b.v. bladblazer. Exclusief materiaal gebruik b.v. meststoffen, anti-onkruid middelen. Werkgebied: tot 20 gereden km vanaf Bussloo, omgeving: Apeldoorn, Deventer, Zutphen, de stedendriehoek en alles wat er binnen valt. Geen voorrij kosten. Een beter milieu: Het gereedschap dat wordt gebruikt werkt op accu of 220 Volt, alleen de bladblazer niet maar daar wordt Aspen voor gebruikt dat minder schadelijk is en een schonere verbranding heeft. Werkdagen: Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 8:00 - 18:00 Maandag, Dinsdag, Woensdag niet, dit i.v.m. ander werk. Op die dagen wel telefonisch bereikbaar tussen 17:00 - 22:00

  Kom in contact
 • Klus-ID
  Klus-ID
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Tuinarchitect in Wilp

  Mijn naam is Jeroen, ik ben eigenaar van Klus & Schilderbedrijf Klus-ID, van Idee tot Realisatie. U kunt bij mij terecht voor diverse opdrachten zoals: - Schilderwerk / Verfspuiten (met professionele verfspuit) - Kozijn(herstel)werk - Vloeren - Timmerwerk - Bouwen van pergola’s, vlonders, schuren, houthokken etc. - Traprenovatie - Glaszetten - Badkamerrenovaties - Dakdoorvoeren maken (voor bijv afzuiginstallatie) - Zolderrenovaties - Sloopwerkzaamheden - Vijver aanleg - Hoveniers werkzaamheden - Diverse klussen Wat klanten over mij zeggen (check mijn reviews): - Luistert goed naar wat ik wil als klant - Denkt mee met mijn vraag/probleem - Denkt in oplossingen (en niet in problemen) - Communiceert helder en duidelijk - Komt gemaakte afspraken na (zowel qua aanpak, communicatie, prijs als qua planning, of - als het echt niet kan - informeert hij mij als klant tijdig!) - Goede prijs/kwaliteitverhouding. Geen prutswerk, maar goed vakmanschap - Als hij iets niet kan zegt hij het, of komt met een voorstel hoe iets ook kan - Leuke vent met gezonde humor. Iemand die ik de sleutel van mijn woning toevertrouw. Graag kom ik met u in contact, om uw project of opdracht door te spreken en te kijken waar ik u kan helpen. Groet Jeroen, Klus-ID Wilp / Deventer

  Laatste review:
  Waar andere vakmannen het niet aandurfden, ging Jeroen samen met ons de uitdaging aan met het houtrot in de achterpui. Hij dacht creatief mee, was eerlijk over wat wel en niet werkte, en zocht naar oplossingen in plaats van problemen. Dit was voor ons heel fijn omdat het geen standaardprobleem was, dus we hadden iemand nodig die van een uitdaging houdt. Alles gebeurde in overleg met ons, waardoor we echt betrokken waren bij het proces. Jeroen werkt erg secuur en wil altijd goed werk afleveren. Na een klusdag was alles altijd weer netjes opgeruimd. Ook niet onbelangrijk: we hadden super prettig contact en op de klusdagen was het altijd gezellig. Het voelde vertrouwd om hem bij ons in en om het huis aan het werk te laten gaan. Wij zouden Jeroen zeker weer benaderen voor een volgende klus! Bedankt!
  Kom in contact
 • D. G. O. Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig in Twello of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • JB Diensten
  JB Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Tuinarchitect in Wilp

  Geachte opdrachtgevers. Mijn naam is Jeroen Berenschot en ik ben een eenmanszaak. Allround in vanalles en nog wat. Grond en graafwerk tuinaanleg en meer. Nuchtere boeren afkomst en weet veel van aanpakken. Ik doe graag klussen in de omgeving en daarbij is communicatie en vertrouwen een belangrijk gegeven om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Eigen machines ter beschikking en vakervaren met straatwerk/graafwerk, kabels en leidingen, perceelbewerking landbouwmachines. Ook op agrarisch gebied veel ervaring. Neem gerust contact met me op. Ik sta graag voor u klaar. Voor meer informatie kan u mijn website bezoeken. Www.jbdiensten.nl

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jeroen heeft bij ons 6 kuub zand weg gehaald en als service nog wat oude graszoden meegenomen, Communicatie verliep ook prima! Jeroen bedankt.
  Kom in contact
 • TB grond en groen
  TB grond en groen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  Welkom bij TB Grond en Groen, uw toegewijde partner voor professioneel hovenierswerk en grondverzet. Bij TB Grond en Groen streven we ernaar om uw buitenruimte te transformeren tot een harmonieuze en prachtige omgeving. Of het nu gaat om het aanleggen van een weelderige tuin, het onderhouden van groenvoorzieningen of het uitvoeren van grondverzetprojecten, wij combineren vakmanschap met passie om aan al uw wensen te voldoen. Ontdek de mogelijkheden van een groenere en duurzamere buitenruimte met TB Grond en Groen.

  Kom in contact
 • Landbouwbedrijf W.J.M. Hobert en E.J. Hobert-Kolkman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  .

  Kom in contact
 • Paauwe Hoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  ~TUINEN OM MEE TE PRONKEN~ Door de inzet van pure passie haalt Paauwe Hoveniers het optimale uit uw tuin, buitenruimte of patio. Wij richten ons met name op het ontwerpen, beplanten en onderhouden van privé- en bedrijfstuinen. Wij streven ernaar elke buitenruimte om te vormen tot een plek van genot. Of het nu gaat om een rustige groene oase, een functionele en aantrekkelijke bedrijfstuin of excentriek design voor uw dakterras. Bij Paauwe Hoveniers vindt u deskundig advies en vakmanschap om uw tuin te laten aansluiten bij uw levensstijl.

  Kom in contact
 • Klussen met Klinkert
  Klussen met Klinkert

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wilp

  Ik ben André Regel en eigenaar van Bouw XL. Samen met mijn broer vorm ik het perfecte duo om uw bouwklussen uit te voeren. Sinds 2008 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Een greep uit onze projecten: ü Aanbouw van serres ü Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) ü Dakkapellen plaatsen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Kom in contact
 • Agrogroen
  Agrogroen
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Tuinarchitect in Wilp

  Als je op zoek bent naar een, Klusbedrijf, Hovenier, Dakdekker, Sloopbedrijf in Klarenbeek, Voorst, dan kan Agrogroen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Supergoed en strak resultaat. Schutting staat als een huis en straalt kwaliteit en liefde voor het vak uit. Hoe fijn is dat om naar buiten te kunnen kijken en te genieten van het vakwerk van Agrogroen.
  Kom in contact

4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Wilp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Wilp

Andere vakmensen in Wilp

Vind vakmensen bij jou in de buurt