Vind Tuinarchitecten in Dieren

Op zoek naar Tuinarchitecten in Dieren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Dieren

 • Buro Bouwkunst B.V.
  Buro Bouwkunst B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Dieren

  Buro Bouwkunst B.V. Wij zijn een professioneel en dynamisch bedrijf. Uw bouwproject verzorgen wij van A tot Z. Vanaf ontwerp tot realisatie. Bouwen een kwestie van vertrouwen.

 • Alka Huis & Tuin
  Alka Huis & Tuin

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Dieren

  Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk werk in huis en tuin accessoires van hout tot metaal. U heeft een idee of we maken een afspraak en overleggen en wij maken het.

 • N Slangewal Dienstverlening
  N Slangewal Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Dieren

  Stratenmaker, en hoveniers bedrijf.

 • Vajo weg- en tuinaanleg
  Vajo weg- en tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Dieren

  Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat zich met passie inzet voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Door de inzet van goed opgeleide jongens weten wij elke klus met precisie te klaren. Wij nemen allerhande klussen aan welke ook maar iets met tuinen te maken hebben. hierin verstaan wij hoofdzakelijk; • Het opbreken, verwijderen en afvoeren van uw huidige tuininrichting • Het afgraven van tuinen • Het aanbrengen van vuil- en hemelwaterriolering • Het aanbrengen van ondergrondse elektriciteit • Het opbrengen van zand en grond • Het aanbrengen van bestratingen, kunstgras, graszoden en split • Het aanbrengen van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en overkappingen

  Laatste review:
  Deze mannen hebben in één dag mijn hele tuin opgeknapt, echt super harde werkers!
 • Odilia's Buitenzorg

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Dieren

  Mijn naam is Odilia Kraamwinkel en twee jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, Odilia's Buitenzorg. Ik werk al jaren in het groen en kreeg vaak de vraag van mensen of ik hun kon helpen in de tuin. Door een eigen bedrijf te beginnen, heb ik daar nu mijn werk van gemaakt. Ik kan u helpen met het aanleggen of onderhouden van uw tuin, maar kan ook een tuin/gedeelte van een tuin voor u ontwerpen. Naast mijn werk volg ik namelijk ook een opleiding tuinarchitectuur. Bij aanleg en onderhoud kunt u denken aan snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, maar ook borders aanleggen en (kleinere stukken) bestraten. Mijn werkgebied is voornamelijk in het Oosten van het land, rond Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Doetinchem, maar dankzij eigen vervoer ben ik hier wel flexibel in. Ook heb ik mijn eigen gereedschap wat overal mee naartoe kan. Mijn doel is vooral om mensen (weer) te laten genieten van en in hun tuin.

 • De tuinen van Wiecherink
  De tuinen van Wiecherink
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tuinarchitect in Dieren

  De tuinen van Wiecherink is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerp, aanleg en onderhouden van tuinen. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van verschillende materialen, te spelen met licht en donker en hoogte verschil in uw tuin aan te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van hout, steen en staal. en het spelen met licht door schaduw en verlichting in uw tuin. Door de juiste planten toe te passen creëren wij rust. Het hele proces nemen wij met uiterste passie en zorg met u door. We proberen het beste plan te maken dat bij u en uw huis past. Een tuin aanleggen is vaak stap 1. Een tuin onderhouden is van latere zorg. Echter is onderhoud minimaal zo belangrijk als de aanleg. hier assisteren wij graag bij. Van het snoeien van bomen en hagen tot het complete onderhoud. we komen graag langs om een passend onderhoudscontract te maken dat bij u past. Uiteraard komen wij als vakmannen met professioneel materiaal. En weet u van te voren waar u aan toe bent. Dus wilt u uw tuin echt goed aanpakken? Dan bent u bij De Tuinen Van Wiecherink aan het goede adres

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik kreeg snel reacties. De tuinen van Wiecherink nam telefonisch contact op. Had wegens uitval van een klus op zeer korte termijn ruimte. Met twee man is er twee dagen hard gewerkt om een verwilderende tuin weer toonbaar te maken. Niet goedkoop, maar wel vakkundig en bereid om zich in het zweet te werken. Plezierige mensen.
 • G. Wieggers
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Tuinarchitect in Dieren
  Laatste review:
  Stucen overige-
  Netjes en snel gedaan. Zeker aan te raden.
 • Klussenklaar
  Klussenklaar

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Dieren

  Allround klusbedrijf Service, kwaliteit en vakmanschap. -Bouw&montage -Tuin&straatwerk

 • Schroor groenbeheer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Dieren

  Schroor groenbeheer uit Rheden, Gelderland. Vooral werkzaam in het snoeien/verwijderen van bomen, zowel groot als klein. Afgestudeerd van de opleiding bos en natuurbeheer op MBO niveau 4 met bijbehorende certificaten, motorzaagcertificaten, bosmaaier, klimmen 1, VCA.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus perfect uitgevoerd, snelle reactie, in nauw overleg is de klus uitgevoerd, prijs <=> kwaliteit dik tevreden, rest materiaal opgeruimd en afgevoerd.
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Tuinarchitect in Dieren

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud, erf afscheidingen, kabels en leidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Matthijs heeft de opdracht goed uitgevoerd. Werkt netjes en denkt mee.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Dieren

Andere vakmensen in Dieren

Vind vakmensen bij jou in de buurt