Vind Slotenmakers in Dieren

Op zoek naar Slotenmakers in Dieren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Dieren

 • Wienmark Producties
  Wienmark Producties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  Primair hou ik mij bezig met het bouwkundig beveiligen van uw woning door preventieadvies te geven en het aanbrengen van degelijk hang en sluitwerk met SKG keurmerk. Het plaatsen van driepuntsluitingen op voor- en achterdeur is iets wat ik vaak doe. Het afhangen van deuren is daar bijgekomen en wordt vaak gevraagd. Daarnaast beschik ik over een ruime werkplaats met moderne machines voor houtbewerking waar ik met andere meubelmakers allerlei meubelen op maat maak. Met diverse leveranciers kan ik de meeste materialen in uiteenlopende kleuren tegen consumentenprijs leveren. Meer over mijzelf: Na ruim 20 jaar bij de overheid te hebben gewerkt heb ik het roer een aantal jaren geleden volledig omgegooid voor mijn passie voor houtbewerking. Als je voor iedereen in je vrije tijd van alles bouwt en ontwerpt kun je er ook gewoon je werk van maken. Regelmatig komen klanten met een uitdaging en het is erg leuk om dan samen een oplossing te bedenken en zo tot mooie resultaten te komen. Ik werk doorgaans alleen en incidenteel met een partner, ik onderscheid me door mijn precieze werk, persoonlijke benadering, meedenken met de klant en inspelen op zijn/haar wensen. Klanten kennen mij als een sociale, betrouwbare partner die alleen tevreden over het resultaat is als het echt goed is. Ik reageer op opdrachtverzoeken als ik er enthousiast van wordt. Ik vraag u om ook alleen op mij te reageren als u dat ook bent geworden. Dit om onnodige kosten te voorkomen (de vakman betaalt voor elk daadwerkelijk contact op Werkspot). De tarieven onder de aanbieders lopen enorm uiteen. Ik vind dat je je prijsstelling altijd moet kunnen verantwoorden, maar ik ben geen prijsvechter. Ik werk met reële tarieven en kwaliteit heeft een prijs. Bent u op zoek naar de laagste prijs, dan zijn er vast alternatieven te vinden. Vind u kwaliteit, goed contact net zo belangrijk als een reële prijs, laten we dan in contact komen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Correct, vlot, vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • De erkende slotenmaker
  De erkende slotenmaker
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Slotenmaker in Dieren

  Erkende Slotenmaker Rheden is een Politie Keurmerk (PKVW) gediplomeerd beveiligingsbedrijf dat is gestart vanuit passie voor beveiligingstechniek en bedieningscomfort. Wij bieden u gedegen advies en ondersteuning zodat uw woning of bedrijfspand voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Naast hang- en sluitwerk op ramen en deuren, ontzorgen wij u ook in elektronische sloten, alarmsystemen, beveiligingscamera’s en brandalarmering. Door gebruik te maken van PKVW gecertificeerde producten, bent u verzekerd van optimale veiligheid en duurzaamheid. Wij zijn dé betrouwbare beveiligingspartner voor het vervangen van hang- en sluitwerk en het optimaal beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Kijk ook eens op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. Bas van Zadelhoff

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact duidelijke prijsafspraak. Prima uitgevoerd en alle afspraken nagekomen
 • van den broek beveiliging
  van den broek beveiliging
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  van den Broek beveiliging voor al uw : - reperatie en vervanging van al uw hang en sluitwerk. Voorbeelden : Het vervagen van cilinders het infrezen van driepuntsluitingen - openen van deuren bij verlies van sleutels - beveiliging doormiddel van camera`s of alarmsysteem Door mijn 23 jaar ervaring in de beveiliging sta ik garant voor kwaliteit en service. Advies persoonlijk op maat.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer deskundig. Komt afspraken na. Goede communicatie vooraf en in aanloop naar de klus. Aanrader.
 • F.M.A.G. Pleiffer Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Dieren

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist nodig in Dieren of omgeving? F.M.A.G. Pleiffer Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Finta Line
  Finta Line
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  FintaLine uit Dieren is een eenmanszaak gespecialiseerd in deuren afhangen, deur kozijnen monteren en diverse timmerwerken.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Net werk afgeleverd em vriendelijk geholpen. Prijs kwaliteit erg goed. Een aanrader!
 • Raoul Stevens multidiensten
  Raoul Stevens multidiensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  Wij leveren kwaliteitsdiensten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice! Voor bijna alle klussen rondom en in uw huis of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Van aanleggen van een extra stopcontact tot gehele of gedeeltelijke verbouwing of renovatie kunt u bij ons terecht. Zeker op het gebied van vooral goede en nuttige isolatie binnen in een bestaande Wooning kan ik u adviseren en uitvoeren. We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

  Laatste review:
  Zeer tevreden! Raoul is zeer gedreven en ervaren, komt met goede oplossingen en ideeën. Komt ook zijn afspraken altijd na, aanrader!
 • Schouten services
  Schouten services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Dieren

  Door de jaren heen heb ik naast mijn baan veel kluswerk gedaan. Inmiddels heb ik veel ervaring in- en om het huis op het gebied van schilderen, kitten en opknappen van goederen en woningen. Onlangs heb ik lampen en elektrische aansluitpunten verplaats zonder dat dit zichtbaar was. De klant vond het erg fijn dat ik de mogelijkheden van de klus aangaf maar de keuze van de aanpak altijd aan hem overliet. Dit gaf een fijn gevoel voor hem.

 • Göttgens Inbraakpreventie
  Göttgens Inbraakpreventie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  Gottgens inbraakpreventie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in sloten, alarmsystemen en camera’s. Wij repareren wanneer dat kan sloten en als het nodig is vervangen wij deze. Wij werken vanuit Dieren (Gelderland). Onze monteur heeft een TBV diploma wat inhoud dat deze bevoegd is om een alarminstallatie bij u op te nemen en te installeren. We zouden deze zelfs naar een alarmcentrale doorschakelen.

  Laatste review:
  Meneer Gottgens heeft de werkzaamheden netjes verricht. Hij neemt de tijd voor een duidelijke uitleg en heeft kennis van zaken.
 • Manusje van Alles
  Manusje van Alles
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  Mijn naam is René Tijssen en ik woon in Ellecom. Ik vind het van belang goede afspraken te maken, duidelijk te communiceren en ervoor te zorgen dat de het werk kwalitatief prima in orde is. Waarvoor je mij kunt benaderen? Eigenlijk voor allerlei zaken in huis en tuin. Ik doe timmerwerk, toilet- en badkamerrenovaties etc. Bij mijn werk heb je vrijwel al het werk in een hand. Veelzijdigheid is mijn specialiteit.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Heeft perfect werk geleverd. Beter dan de verwachting vooraf! Werk is van hoge kwaliteit met oog voor detail. Communicatie zeer goed en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!
 • TR Original
  TR Original
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Slotenmaker in Dieren

  Bent u opzoek naar een klussenbedrijf die het regeld van A tot Z dan ben je bij TR Original op het juiste adres. Wij staan klaar voor al u kluswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Klus bleek niet nodig. Wel voorrijkosten en werkspotkosten in rekening gebracht.

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Dieren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Dieren

Andere vakmensen in Dieren

Vind vakmensen bij jou in de buurt