Vind ontwerpers in Notter

Op zoek naar ontwerpers in Notter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Notter

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Ontwerper in Notter

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Prima verlopen, snel en duidelijk antwoord gekregen. Kreeg wel direct ook antwoord en prijs die ik moest betalen zonder eerst overleg over kosten. Achteraf terug gelezen en dit kwam waarschijnlijk door mijn eigen onduidelijke vraagstelling.
 • WN Impressions
  WN Impressions
  Beoordeling: 3.6 van 53.651 review
  Ontwerper in Notter

  Wij zijn Nijhuis Bouwtechniek. Bij ons kunt u terecht voor bouwkundig tekenwerk. Denk hierbij aan aanbouwen, schuren en nieuwe woongebouwen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Het werk is overall goed uitgevoerd en ik ben tevreden met het eindresultaat. De keuze voor WN Impressions was gedaan op basis van goede prijs/kwaliteit verhouding. Al het contact ging via whatsapp of mail, zelf had ik verwacht ook te bellen of om een bezichtiging te hebben voor de exacte maten van de ruimtes. Hij reageerde wel altijd en snel. Tevreden over het werk en goede inspiraties doorgekregen.
 • DTC Designs
  DTC Designs

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Notter

  Welkom bij DTC Designs! Bij DTC Designs is onze missie om innovatieve, duurzame en gepersonaliseerde ontwerpoplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We zijn toegewijd aan een samenwerkingsverband met onze klanten, waarbij we hen door elke fase van hun ontwerp-, product- of projecttraject begeleiden. Met een focus op efficiëntie, creativiteit en oog voor detail, streven we ernaar om een verschil te maken in de wereld om ons heen door uw woon- of werkomgeving te verbeteren. Onze toewijding aan voortdurend leren en methodologieën stelt ons in staat om uitzonderlijke resultaten te behalen en tegelijkertijd een naadloze ervaring te bieden. Ik nodig u uit om onze portfolio te verkennen en de synergie van innovatie, duurzaamheid en klantgericht ontwerp in actie te zien. neem contact met ons op via d a a n . d t c @ g m a i l . c o m

 • Koggel interieur
  Koggel interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Notter

  Koggel Keukens & Interieur Nicolaus Ottostraat 3 7442 DV Nijverdal Wij laten uw wensen in vervulling gaan Koggel Keukens & Interieur is een onderneming die wensen van de klant in vervulling laat gaan. Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieurbouw. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines en technieken om uw interieur op een hoog niveau te kunnen ontwikkelen. Elk maatwerk product is voor ons uniek! WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN? - Keukens & keukenrenovaties - TV meubels - Badmeubels - Knieschotkasten - Kledingkasten - Bureau’s en tafels - Kamer en suite deuren - Maatwerkkasten - Aftimmerwerk - Balies - Totaalinterieur WAAROM KIEST U VOOR KOGGEL KEUKENS & INTERIEUR? - Wij adviseren op locatie - Uw wensen vertalen wij in een 3d ontwerp - Wij verzorgen uw totaal interieur van uw ruimte of woning - Wij leveren en monteren uw interieur op locatie

 • Bouwkundig Teken- en Adviesbureau DECAD
  Bouwkundig Teken- en Adviesbureau DECAD
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Notter

  Bouwkundig teken- en adviesbureau Decad is een klein maar meedenkend bureau gevestigd te Rijssen, de bouwstad van Nederland. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in ons vakgebied en zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de technische uitwerking en de constructies in de woningbouw. Kortom wij beheersen het traject van ontwerp tot en met de werktekeningen. Onze partners zijn architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Ons voornaamste doel is om in overleg met de opdrachtgever, degelijke en doordachte bouwplannen te realiseren. Verder willen we graag meedenken in de bouwmethodiek die onze opdrachtgever hanteert. Dus hebt u plannen voor nieuwbouw of verbouw, wij helpen u graag tot het verwezenlijken van deze plannen van idee tot de uitvoering. De werkzaamheden van Decad bestaan uit bouwkundig teken- en advieswerk. Dit betreft onder andere: - het digitaliseren van bestaande tekeningen. - het maken van schetsontwerpen - het maken van bestektekeningen - aanvraag bouwvergunning. - het maken van werktekeningen. - het maken van energieprestatie berekeningen. - het maken van daglichtberekeningen. - het maken van ventilatieberekeningen. constructieberekeningen en andere bouwgerelateerde berekeningen kunnen wij ook voor u verzorgen, deze laten wij echter altijd maken door een van onze vaste partners. Dick Esink.

  Laatste review:
  Ik werk nu al 7 jaar lang met Dick. Hij vraagt bouwvergunningen voor ons aan en tekent o.a. technische-, controle- en elementtekeningen voor ons. Wij zijn altijd zeer tevreden over de werkzaamheden van Dick. Het is iemand die veel ervaring en kennis heeft en verstand van zaken. Hij werkt zeer accuraat en ik heb hem in de 7 jaar dat ik met hem werk nog nooit betrapt op een fout. Dit vind ik heel knap. Het is gewoon een topvakman. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding heel goed en houdt hij zich aan de gemaakte afspraken. Ik kan hem aan mijn ouders adviseren en zou hem iedereen aanraden.
 • Kate Bakker
  Kate Bakker

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Notter

  Mijn kracht is dat ik de wensen van klanten goed kan visualiseren in een compleet 3D ontwerp zodat je goed kan zien hoe het eind resultaat van je uit te voeren project word. Hierdoor maak je beter keuzes waardoor je project geperfectioneerd word. Laat je dromen uitkomen... Kate is een betrokken persoon. Ik luister, heb plezier en koppel professionaliteit aan realiteit. Ik kijk goed naar individuele wensen en vertaal dit naar het ontwerp van uw dromen.

 • van Losser Interieur
  van Losser Interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Notter

  Advies - Ontwerp- 3D Visualisatie

 • De Timmerieje
  De Timmerieje
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Ontwerper in Notter

  De Timmerieje, stijlvol maatwerk. reeds 30 jaar ben ik in het vak van houtbewerken werkzaam. en 8 jaar geleden is de sprong gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. starten in de recessie en nog nimmer zonder werk gezeten is het bewijs van de kwaliteit die we willen en mogen leveren. Vanuit ons bedrijf helpen wij u naar een stijlvol interieur op maat voor u gemaakt. Onze kracht is maatwerk, op ambachtelijke wijze vervaardigd.

 Wonen geheel naar eigen wens, dat is genieten. De inrichting vertelt iets over uzelf. Het zorgt voor een omgeving waar uw eigen identiteit de boventoon voert. Het creëren van een persoonlijk interieur is niet altijd even eenvoudig. De Timmerieje kan u daarin advies geven en zo een interieur of meubelstuk op maat leveren. Vaak gaan we ook de samenwerking aan met een ervaren styliste om zo de gevraagde stijl te laten bewaken door een derde partij. Ons advies begint met goed luisteren en voldoende tijd besteden aan het bepalen van uw behoeftes, gewoontes en wensen en zo maken wij samen met u een interieur dat bij u past en wordt uw droombeeld gerealiseerd. Alles wat we samen ontwerpen wordt in een eigen werkplaats vervaardigd en zo vind bij elke bewerking eigenlijk opnieuw een kwaliteitscontrole plaats. Natuurlijk wordt mee werken gewaardeerd, zo kunt u er ook voor kiezen om onderdelen zelf aan te leveren of af te werken. Denk hier aan het leveren van knopjes en scharnieren die u ergens hebt gezien, of het zelf schilderen van uw kast of radiatorbekleding. het opleveren van de werkzaamheden. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd gaan we niet eerder weg dan dat u tevreden bent over uw aan ons gegeven opdracht. natuurlijk kan er altijd iets gaan werken of zetten, dan krijgen wij van u graag de gelegenheid om, in onderling overleg, dat weer te corrigeren. met vriendelijke groet, Wim Slagman De Timmerieje, stijlvol maatwerk Rijssen

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Prima
 • Olthuis Bouw & Advies
  Olthuis Bouw & Advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Notter

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Herman Olthuis. Olthuis Bouw & Advies is een jong bedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring in de werkvoorbereiding van particuliere woningen in de houtskeletbouw. Hierdoor heeft Olthuis Bouw & Advies een goed netwerk van professionals in de bouwwereld opgebouwd. Ook voor aanvragen van vergunningen kunt u terecht bij Olthuis Bouw & Advies . Werkzaamheden: - Nieuwbouw - Aanbouw - Verbouw - (Douglas) overkappingen Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Herman Olthuis

  Laatste review:
  Echte vakman waarmee zeer prettig te werken is.
 • Liberta bouwkundig tekenbureau
  Liberta bouwkundig tekenbureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Notter

  Van plan om een nieuw bouwproject te realiseren? Of het initiatief genomen om bouwkundige aanpassingen aan te brengen aan uw woning of bedrijfspand? Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, verbouw, aanbouw, uitbouw u hoeft het maar te bedenken en ik kan u voorzien van de benodigde bouwtekeningen! Maar wie ben jij dan is een vraag die mogelijk bu u zou kunnen opduiken? Mijn naam is Berkay, een gedreven en jong bouwkundige die werkzaam is bij een bouwmanagement bureau en daarnaast werkt aan een groeiend bouwkundig tekenbureau waarmee ik u kan ondersteunen met de realisatie van uw bouwkundige plan. Gezien mijn werkachtergrond heb ik allerlei verschillende soorten bouwprojecten mogen ervaren en verzorgen, van particuliere woningen tot aan grote industriële panden en betrokken geweest in verschillende fases binnen het bouwtraject Werkzaamheden: Aanvragen bouwvergunningen (omgevingsvergunning) Bouwkundige adviezen m.b.t. uw (ver)bouwplannen Toetsing regelgeving Schetsontwerpen (nieuw- en/of verbouw) Bouwkundige tekeningen in alle fases Verkoop, verhuur en splitsingstekeningen Licht- en ventilatie berekeningen 3D visualisaties ... op zoek naar wat anders? Alles is bespreekbaar! Bij interesse of eventuele vragen stuur gerust een bericht naar: info@libertabouw.n

  Laatste review:
  Voor de extra verdieping die we hebben laten bouwen op onze woning hadden we dringend een tekenaar nodig die in kon springen en die ons van de benodigde tekeningen kon voorzien voor de vergunningsaanvraag Deze jongeman heeft dat feilloos gedaan en bovendien ook uitstekend geadviseerd later in het bouwtraject. Eerstvolgende verbouwing, bebouwing weten we waar we gaan aankloppen petje af!

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Notter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Notter

Andere vakmensen in Notter

Vind vakmensen bij jou in de buurt