Vind glaszetters in Notter

Op zoek naar glaszetters in Notter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Notter

 • Van Wijk Glaszetter
  Van Wijk Glaszetter
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Glaszetter in Notter

  Hallo Allemaal, zeer ervaren jonge gemotiveerde glaszetter die net even het stapje extra zet. Snelle levertijd en goed en net werk. Van Wijk Glaszetter kan je helpen met je Glaszetter klus in Hengelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Wijk Glaszetter om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  De klus moet nog beginnen. Maar het voor werk verliep netjes en vlot. Goede prijs kwaliteit verhouding
 • GM Glasservice Rijssen
  GM Glasservice Rijssen
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Glaszetter in Notter

  GM Glasservice Rijssen houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Wij verzorgen de plaatsing van een ruim assortiment aan glassoorten voor de particulieren en bedrijven,

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Netjes geholpen, komen afspraken na
 • LK Bouwservice B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Glaszetter in Notter

  Wie toe is aan nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden, het gebruik van de juiste materialen en het correct nakomen van gemaakte afspraken. Als bouwgarant aannemer kunnen wij u die zekerheid bieden. Lk bouwservice bv

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Perfect Hoge plinten geplaatst in woonkamer en hal. Tuinkamer volgt in april.
 • JG Timmerwerken
  JG Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Notter

  JG timmerwerken is een allround bedrijf gespecialiseerd in vele facetten van de bouw. Zoals onderandere het nieuw en verbouw van uw woning, ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van douglas overkappingen. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bijzonder goed werk verricht. Secuur en prima afgewerkt. Aan te bevelen. Henk en Ineke Klein Ovink
 • Stegenga Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Notter

  Stegenga Timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Rijssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Binnen- of buitenluiken plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Stegenga Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Kemper montage
  Kemper montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Notter

  Plaatsen en vervangen van kozijnen ,ramen ,en deuren in kunststof Monteren van keraliet Kleine timmerwerken

  Laatste review:
  Thnx richard en sander!! Toppers zijn jullie!! Hard werken! En nog gezellig zijn ook!!
 • Bart Scholman
  Bart Scholman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Notter

  Bart Scholman De flexibiliteit in veelzijdig werk Van kleine renovaties en Herstel werkzaamheden, aanpassingen in en rondom uw woning. Vloer Coatings Egaliseren Details herstel Gevel reiniging Gevel herstel Dakgoot herstel Oplossingen bij lekkages Delataties en gevoelige delen bij lekkages sealen (waterdicht maken) Klein onderhoud Etc Wij zijn flexibel en kunnen snel ter plaatse komen voor een afspraak. Onze referenties kunt u inzien om de ervaringen te lezen van andere opdrachtgevers.

  Laatste review:
  Netjes en nauwkeurig in zijn werkzaamheden, zeer tevreden over Bart als vakman.
 • Arjan Vernooij Timmerwerken
  Arjan Vernooij Timmerwerken

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Notter

  Als je op zoek bent naar een allround Timmerman, dan kan Arjan Vernooij Timmerwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij raamkozijnen plaatsen, vervangen of repareren, deuren plaatsen of vervangen, meubels, kasten op maat... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • ten Berge Klus&Timmerwerken
  ten Berge Klus&Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Glaszetter in Notter

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Gerwin en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Ten Berge Klus&Timmerwerken. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: - Timmerwerkzaamheden - Diverse klussen in en rondom het huis Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Gerwin

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Prima gedaan, prima advies.
 • Zandvoort Allround Schilders en Afwerking
  Zandvoort Allround Schilders en Afwerking
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Notter

  Zandvoort Allround Schilders en Afwerkingsbedrijf is ruim 27 jaar actief in het schilderen , behangwerk, latexspuiten, glaszetten en alle andere voorkomende afwerking van uw woning gespecialiseerd. Wij werken door heel Nederland. Doordat wij samenwerken met een vaste kring van zelfstandige ondernemers is ook geen project te groot.

  Laatste review:
  prima schilder netjes en strak en helemaal niet duur

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Notter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Notter

Andere vakmensen in Notter

Vind vakmensen bij jou in de buurt