Vind hoveniers in Woerdense Verlaat

Op zoek naar hoveniers in Woerdense Verlaat? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Woerdense Verlaat

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95809 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Harde werker. Snel en goed.
 • J. Konst Services
  J. Konst Services
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  J. Konst Services is vooral werkzaam in de boomverzorging. Ik ben zelf zzp'er en neem een divers pallet aan klussen aan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep goed ondanks hij 2x niet kon op de afgesproken tijd inverband file.. Kan gebeuren vonden wij niet erg. Binnen 3dagen ik hij nog een keer geweest en is de boom verwijderd. Is echt een aanrader
 • CONTREI omgevingsmanagement
  CONTREI omgevingsmanagement
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Goedendag, mijn naam is Cornel en ben een echt buitenmens en beleef veel plezier in de tuin. Ik ben praktisch en zet dankzij mijn ervaring en kennis een mooi resultaat neer. De afgelopen jaren heb ik als hovenier en tuinontwerper gewerkt. Alle vaardigheden die ik tijdens deze periode heb opgedaan, neem ik graag mee naar uw project!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Cornel houdt zich aan de afspraken en doet wat van hem verwacht wordt.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • HOOG EN BOOM
  HOOG EN BOOM
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Welkom bij HOOG EN BOOM Boomverzorging, Uw toegewijde partner voor boomverzorging van topkwaliteit! Ons ervaren team van boomverzorgers staat klaar om al uw kappen en snoeien van bomen uit te voeren, met precisie en zorg voor het milieu. Diensten die wij bieden: Professioneel Kappen: Van kleine tot grote bomen, wij zorgen voor veilige en efficiënte kapwerkzaamheden. We hebben het juiste gereedschap en de expertise om bomen op een gecontroleerde manier te verwijderen. Deskundig Snoeien: Om de gezondheid en de esthetiek van uw bomen te bevorderen, bieden wij deskundig snoeien aan. Of het nu gaat om het vormgeven van de kroon, het verwijderen van dode takken of het dunner maken van de boom, wij zorgen voor een optimale groei. Boomveiligheidscontroles: Veiligheid staat bij ons voorop. We voeren grondige inspecties uit om de gezondheid en stabiliteit van uw bomen te beoordelen, en bieden advies over eventuele noodzakelijke maatregelen. Waarom voor ons kiezen: Professionele Service: Ons team bestaat uit gecertificeerde boomverzorgers met jarenlange ervaring in het vak. Veiligheid Voorop: Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het werk veilig wordt uitgevoerd, zonder schade aan eigendommen. Milieubewust: We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken. Na het kappen ruimen we alles netjes op en zorgen we voor milieuvriendelijke afvoer van het groenafval. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw boomverzorgingsbehoeften! EUROPEAN TREE WORKER

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  We konden snel goede afspraken maken. De uitvoering was snel, veilig en netjes. We zijn zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat. Een echte aanrader
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75544 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • SlimhuisenTuin.nl
  SlimhuisenTuin.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Wij zijn SlimHuisenTuin een adviesbureau- en installateur die opgeleid zijn door Gardena® (smart) bewatering en maai systemen . Onze experts helpen je graag bij een op maat gemaakt advies, verzorgen de benodigde materialen, regelen wanneer nodig de installatie en helpen je bij het in gebruik nemen. Wij geven advies via onze verschillende advies mogelijkheden waarvoor u betaald. Besluit u ons het advies op te volgen dan kunt u het advies een deel terug te verdienen met de korting die wij geven op het materiaal. Verder ondersteunen wij u 7 dagen per week als u zelf installeert of wij kunnen het voor u doen. Kortom wij adviseren u graag en kunnen veel uit handen nemen.

  Laatste review:
  Tuin irrigatie-
  Absolute toppers !
 • Dorrestijn buiteninrichting & dienstverlening
  Dorrestijn buiteninrichting & dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3564 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Op het land en op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers weten het: op Dorrestijn kun je bouwen. Onze mensen denken mee, nemen verantwoordelijkheid en zijn echte teamspelers. Deskundig en betrokken leveren zij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van bestratingen, grondwerken en waterbouwwerken. Dorrestijn speelt proactief in op de vraag van de opdrachtgever. In alle opzichten kunnen we aan uw eisen voldoen. We stellen een team samen dat helemaal is afgestemd op uw project. Een team dat het project voortvarend aanpakt en u volledig ontzorgt. Wij hebben de specialiste. We leveren het project volgens afspraak op: veilig, op tijd, binnen het budget en met de vereiste kwaliteit. U kunt ervan op aan. Opdrachtgevers zien ons als een betrokken partner en aanbieder van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij zien deze opdrachtgevers en onze medewerkers als een bepalende succesfactor voor de continuïteit van de onderneming. Het traject is van begin tot eind helder. In alle fasen communiceren wij open en direct met u.  Transparantie en zekerheid: ook dat zijn voordelen van samenwerken met Dorrestijn. Beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers en bruggen worden door ons vakkundig uitgevoerd. Op kleine en grote projecten. We realiseren met behulp van onze eigen vakmensen en ons eigen materieel veel verschillende groen-, grond- straat en waterwerken, beschikken over jarenlange ervaring en tonen dit met trots. Tevens kunnen wij op uw verzoek FSC ® -gecertificeerde producten leveren.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wat een vreselijk bedrijf is dit. Valt echt geen goede afspraken mee te maken. Komen keer op keer afspraken niet na en maken fout of fout.
 • Johan Meijer Timmerbedrijf
  Johan Meijer Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Johan Meijer Timmerbedrijf is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in: - Klein timmerwerken ( maatwerk schuren en overkappingen) etc. - tuinaanleg. - het maken van vlonders schuttingen en overkappingen. Ik heb mijn diploma gehaald voor timmerman en daar ben ik ook als bedrijf mee begonnen. Na een aantal jaar heb ik me vleugels uitgespreid en heb ik me ook gespecialiseerd in tuinaanleg en het maken van vlonders overkappingen en schuttingen. Ik ben woonachtig in Mijdrecht. Nu probeer ik mijn klantenkring te vergroten door middel van werkspot. We hopen op veel mooie klussen en goede en fijne samenwerking! Met vriendelijke groet, Johan Meijer

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Johan heeft twee vlonder geplaatst. Hij werkt snel en netjes. Vakkundige man die houdt van zijn vak.
 • Turbo Elektro Apau
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Woerdense Verlaat

  Leggen van elektriciteits en telecommunicatiekabels.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Fabian is vakkundige en denkt met je mee. Top!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Woerdense Verlaat, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1742 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Woerdense Verlaat

Andere vakmensen in Woerdense Verlaat

Vind vakmensen bij jou in de buurt