Vind hoveniers in Stolwijk

Op zoek naar hoveniers in Stolwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Stolwijk

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95797 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Serkan is een hele fijne en betrouwbare vent. Denk goed mee en doet zelfs extra werk uit eigen inzicht. Super fijn!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75124 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  2 man een spreekt 5 woorden Nederlands het waren bulgaren.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75533 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  op tijd, goed geprijsd en prima gewerkt
 • De Heer Verhuur
  De Heer Verhuur
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Wij zijn De Heer Verhuur Een klein bedrijf dat diverse werkzaamheden voor u in de tuin kan uitvoeren. Van bomen verzorgen tot het plaatsen van vlonders en beschoeiingen. Tevens kunnen wij voor u het grondwerk verzorgen. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van uw opdracht. Ook beschikken wij over divers eigen grondverzetmaterieel. Heeft u een relevante opdracht voor ons dan horen wij graag van u . Groet Arie. De Heer verhuur

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer goed werk afgeleverd; aanrader
 • Hans Timmers Straatwerk
  Hans Timmers Straatwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55171 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Voor al u bestrating , sierbestrating , tuinaanleg , tuinonderhoud . Moet u bij mij zijn niet duur. Doe als goed in overleg met de klant zo dat jullie te vreden zijn . doe dit werk al meer dan 10 jaar . Het is hard en zwaar werk maar wel mooi werk .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijke harde werker, komt afspraken na en communiceert prettig.
 • van Dam timmerwerken
  van Dam timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6572 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  de plaatsing en levering van de schutting is gewoon TOP.
 • Van bengelen
  Van bengelen
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Goede dag wij zijn vanbengelen uit Haastrecht. Wij beschikken over eigen minikranen, minishovel, rupsdumpers. Wij doen complete tuinaanleg,mini grondverzet in tuinen,maar inpandig sloopwerk.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Zeer vriendelijke mannen die goed en snel werk hebben geleverd. In een dag hebben ze de oude schelpen afgevoerd en nieuw grind gelegd. Ons zoontje vond het fantastisch om te kijken hoe ze aan het werk waren en mocht zelfs even helpen op de shovel.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85125 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tuin is mooi betegeld snel gedaan !😊 Mij is blij👍👍 Hele aardige man!!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Hovenier in Stolwijk
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professioneel, vriendelijk in de omgang en werkt erg netjes. Echt een aanrader !
 • Brugmans Dienstverlening
  Brugmans Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Stolwijk

  Brugmans Dienstverlening is gespecialiseerd op het gebied van boomverzorging, en groen en infra. In beide branches hebben we de afgelopen jaren mooie projecten mogen realiseren. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij precies inspringen op de wensen en behoeftes van de klant.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  We waren heel blij met de hulp van Brugmans. Prettig contact, de klus werd perfect uitgevoerd en alles werd netjes opgeruimd achtergelaten.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Stolwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1407 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Stolwijk

Andere vakmensen in Stolwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt