Vind sloopbedrijven in Stolwijk

Op zoek naar sloopbedrijven in Stolwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Stolwijk

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Werkt uitstekend en rap! Antwoord snel. Zeker een aanrader!!
 • Velocitate bouw en onderhoud
  Velocitate bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 555109 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Velocitate BV is een familiebedrijf waarin 2 generaties werkzaam zijn. Als wij een werk aannemen dan zorgen we er ook voor dat het goed komt, of we nu met 2 aan de klus moeten werken of met 8 mensen, het werk is op het afgesproken moment klaar. Als wij weg zijn is alles netjes opgeruimd en de opdrachtgever blij, daar staan we voor. We hebben een aantal verschillende disciplines die we erg leuk vinden om te doen, dit zijn: *DEMONTAGEWERKZAAMHEDEN / STRIPPEN WONING OF KANTOOR Keukens & badkamers netjes verwijderen en afvoeren. Schuurtjes, muren, vloeren, entresols verwijderen en afvoeren. Complete huizen/appartementen strippen. *ASBESTSANERING Daken van schuurtjes verwijderen, luchtdicht verpakken in speciale folie en verantwoord afvoeren. *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN Snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen. Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Bert en Bram waren prettig in de omgang en leverden vakwerk af. Langer gebleven om een achteraf lastiger dan verwachte klus toch af te ronden op dezelfde dag. Toppers!
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • KaLu Sloop en Asbestsanering
  KaLu Sloop en Asbestsanering
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Ben je op zoek naar een asbestverwijderaar? Dan kun je in Nieuwerkerk aan den IJssel bij KaLu Sloop & Asbestsanering terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Asbest verwijderen Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Project was het verwijderen van asbest uit schouw/schoorsteen. Snelle reactie. Kalu heeft het hele traject (aanvraag inventarisatie, sloop melding enz) op zich genomen. Zelfs toen de inventarisatie een fout bevatte (wat een flinke kostenpost opleverde) is dit door tussenkomst van Kalu rechtgezet. Vriendelijke en professionele mensen. Deze houding werd ook door de controlerende instanties gewaardeerd. Een realistische prijs. Uiteraard hoger dan die van 'beun' die het allemaal buiten de regels wilde doen. Maar ik heb nu een goed gevoel. Aanrader!
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima service. Klus goed uitgevoerd.
 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Keurig, professioneel, snel en vriendelijk!
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Snel en vakkundig uitgevoerd
 • Lange Krystian
  Lange Krystian
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Mijn naam is Krystian Sawicki. Ik heb een sloopbedrijf en verricht allerlei sloopwerkzaamheden in de regio’s Zuid-Holland/Noord-Brabant/Utrecht. Wij zijn sterk, efficiënt, eerlijk, en betrouwbaar en kunnen communiceren in het Pools, Engels, Nederlands en Grieks.

 • Vroegh Betonwerk
  Vroegh Betonwerk
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  Vroegh betonwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van staal constructies. tevens boren en zagen wij met diamant.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Fijne mannen die doen wat ze beloven en meedenken. Daarnaast communiceren ze snel en helder. Blij met het resultaat!
 • GO Reiniging
  GO Reiniging
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Sloopbedrijf in Stolwijk

  GO! Reiniging & Onderhoud is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2021 gevestigd is in Zuid- Holland met meer dan 5 jaar werkervaring. Wat Wij Doen: Schoonmaak Reingingswerkzaamheden Gevelrenovatie Kleine onderhoud klussen Om onze klanten tevreden te houden zorgen wij er voor dat wij onze afspraken nakomen en goede kwaliteit combineren met een uitstekende klantenservice. wij zijn er voor elke klus! www. GOreiniging .nl

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel contact, duidelijke afspraken en heeft het werk goed afgerond.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Stolwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 422 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Stolwijk

Andere vakmensen in Stolwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt