Vind hoveniers in Oud-Alblas

Op zoek naar hoveniers in Oud-Alblas? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Oud-Alblas, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 603 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Oud-Alblas

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95614 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Serkan communiceerde duidelijk, was snel beschikbaar en heeft tegen een heel net tarief keihard gewerkt en een mooi resultaat achtergelaten. Mijn tuin is weer winterklaar. Aanrader!
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  J.A. Stam dienstverlening

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Goeie dienstverleners! Hardwerkende mensen, top!
 • Van Eersel Timmerwerken
  Beoordeling: 3.9 van 53.9513 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Van Eersel timmerwerkenen onderhoud van u woning of bedrijf. voor binnen of buiten timmerwerk en tuin werk bomen en heggen/ struiken rooien en snoeien

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Van eersel kwam niet opdagen, dus hebben we nino van rijthoven genomen. Hij heeft het werk gedeeltelijk goed gedaan, we wachten nog op 2 bomen.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.6 van 54.65123 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Reageert snel en voert het goed uit. Laat de plaats waar gewerkt is ook netjes (bezemschoon) achter.
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65253 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Nette prijs, uitstekende uitvoering. Vriendelijke en behulpzaam. Veel gratis advies.
 • Graaf Hoveniers
  Graaf Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Graaf hoveniers is een allround hoveniersbedrijfje welke is opgericht door Joost van de Graaf uit Alblasserdam. Voor al uw tuinwerkzaamheden is Graaf hoveniers het juiste adres. Van aanleg tot onderhoud en het snoeien van een bomen of struiken. Of het nu om een kleine tuin, grote tuin of een bedrijfstuin gaat, u kunt op ons rekenen in zowel de aanleg als totaalonderhoud van uw tuin. Voor u beplanting kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Goede afspraak. Nette prijs. Fantastisch uitgevoerd.
 • Meerkerk Loon en Verhuur
  Meerkerk Loon en Verhuur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  * werkt door heel Zuid-Holland * 11 jaar ervaring in de tuin aanleg , van klein tot groot * leveren van beplanting +garantie incl.onderhoudt contract * aanbrengen beregenen installatie of robot grasmaaiers * Graaf werkzaamheden , Groot en klein , denk aan : tuin ophogen , tuin afgraven , bouw putten graven . Nieuw-bouw projecten , wij beschikken zelf over de machines . voor grote hoeveelheden zorgen wij voor een Pfas 04 verklaring . * hout constructie , denk aan schuttingen , overkappingen , vlonders * beschoeiingen en damwanden . Wij als Meerkerk loon&Verhuur zijn een jong groeiend bedrijf . We hebben zo voor iedere opdracht ons vak personeel voor u klaar staan ! omdat wij zo uiteen lopend kwa werk zijn hebben wij meerdere motto's die wij daad werkelijk na komen !!! * Waar anderen stoppen gaan wij verder * hoe meer jullie bieden , hoe goedkoper wij worden ! Voor meer ideeën check onze facebook of insta pagina voor meerdere foto`s pagina: Meerkerk Loon & Verhuur en onze website meerkerkloonenverhuur

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Wij hebben onze tuin laten beschoeien door dit bedrijf. Er werd in alle situaties meegedacht. De mannen hebben door weer en wind doorgewerkt en het resultaat is en mag er zijn. Er werd zeer zorgvuldig gewerkt en de mannen zijn erg vriendelijk. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
 • Hak boomverzorging
  Hak boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Hak Boomverzorging is een jong bedrijf met passie voor het vak. Hak Boomverzorging beschikt over het ETW-certificaat (European Tree Worker) en heeft ruime ervaring in het rooien en snoeien van bomen zodat u zeker bent van vereiste vakkundigheid voor uw klus. Om u het beste van dienst te kunnen zijn kom ik altijd graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kunt u er zeker van zijn dat er een gepaste offerte voor u gemaakt wordt.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer vriendelijke en professionele vakman. Werkt veilig, netjes en snel. Topper!
 • Piet van Drunen Tuinaanleg
  Piet van Drunen Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  Wij zijn een jong groeiend bedrijf en streven naar een goed eind resultaat. Als e achteraf toch iets niet naar wens is dan komen we bij u terug en lossen het in overleg met de klant op. U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg bestrating en schuttingen. Vraag geheel vrij blijvend een offerte op. Met vriendelijke groet Piet van Drunen

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Onze tuin ligt er weer keurig bij. Piet en zijn vader zijn betrouwbare, harde werkers. Hielden zich aan afspraken en waren fijn in de omgang. Superblij met het eindresultaat. Al met al zeer aan te bevelen!
 • IJzergroene Projecten
  IJzergroene Projecten
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Oud-Alblas

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Daarnaast hebben wij een boomstronkenfrees van 78 centimeter breed, waardoor we door nagenoeg elke (tuin)deur kunnen. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij de stronk uitfrezen. Doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd is de klus snel en soepel klaar tegen een scherp tarief. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Han IJzerman heeft onze berk gekapt. En alles afgevoerd en keurig schoongemaakt. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen.

Populaire lokale hoveniers in Oud-Alblas

Andere vakmensen in Oud-Alblas

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur