Vind hoveniers in Burgerveen

Kom in contact met geverifieerde hoveniers op Werkspot. Omschrijf je klus en vind hoveniers in Burgerveen.

Waar heb je hulp bij nodig?

Tuinonderhoud

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Burgerveen

 • VvA Hoveniers
  VvA Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  VvA Hoveniers te Aalsmeer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in tuin onderhoud Aanleg,bestratingen zaag en snoei werkzaamheden,Bomen weghalen, Bomen Keuren, Boomstronk verwijdering, gras en bermen maaien,schuttingen,onkruid beheersing, aanplant, leeghalen hele tuin. aanleveren van tuinmateeialen/grond /zand/tegels & Advies, Ook kunnen wij door onze klimtechnieken, zelfs uw kat uit de boom halen, uw drone terug halen, of andere werkzaamheden op hoogte uitvoeren, Wij staan in nauw contact met brandweer/dierenambulance als klimmer voor lastig bereikbare plaatsen waar geen hoogwerker of trap kan komen. Verder Alles in en om de tuin Onderhouds contracten Ook voor bedrijven het bijhouden van binnentuinen of grasvelden periodiek maaien of slootkanten Wij komen graag vrijblijvend kijken. Omdat niet alles van een foto is af te leiden, dit is bij ons kosteloos ! Ons motto: Uw tuin mooier dan die van de buren ? VvA Inhuren ! Maak kennis: Facebook/vvahoveniers Werkgebied Noord Holland, zuid Holland, Utrecht, Flevoland Verder werkgebied is in overleg,

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer vlotte communicatie, zelfde dag al langs geweest om boom te bekijken. VvA had al vooronderzoek gedaan ivm vergunningen. Op de uitvoeringsdag was VvA ruim op tijd en heeft de klus naar volle tevredenheid en wens geklaard. Afval werd compleet uit de tuin en van de straat verwijderd en meegenomen. Opvallend detail: veiligheid stond voorop, daar werd tijd en aandacht aan besteed.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95666 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer tevreden!
 • MK Tuinen & Schuttingen
  MK Tuinen & Schuttingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Mktuinen&schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met kwaliteits hout .Zodat u een nette schutting krijgt die met poort en al netjes word afgewerkt . Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 24 u heeft u offerte binnen

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Prima werk afgeleverd
 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85339 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Professioneel, doortastend en met hart voor zijn vak. Boom snel (zelfde dag nog) compleet verwijderd, en daarnaast ook nog duidelijke uitleg gegeven zodat ik ook nog het een en ander geleerd heb. Erg interessant. Zeker een aanrader, vakman waar je vrolijk van wordt!
 • Amerom Services
  Amerom Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Wij doen graaf en sloop werkzaamheden in en om uw tuin en huis. Wij kunnen de klus van A tot Z doen of een deel. Voor ons in niks te gek. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Julian en zijn collega’s hebben prima werk geleverd. Ik heb voor Amerom Services gekozen omdat in de offerte netjes alle gevraagde werkzaamheden werd vermeld. Julian heeft ook onvoorziene werkzaamheden (lekkage afwatering) gemeld en na overleg hersteld. Prima service en alles conform afspraak uitgevoerd. Tuinafval netjes langs de weg geplaatst, afgevoerd en plek schoon achter gelaten. Zeker aan te bevelen voor volgende klussen.
 • Mvtuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Mvtuinen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van complete tuinen, niets is ons te gek ( bestrating/overkappingen/schuttingen/vijvers/ Vlonders/beplanting/gras en kunstgras/verlichting). Het bedrijf bestaat al 9 jaar en service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Ons bedrijf is voornamelijk werkzaam in Noord en Zuid Holland.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Michel heeft zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. Hij komt zijn afspraken na! Fijn en netjes in contact! Wij zijn super tevreden!
 • DBIB
  DBIB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Vanuit mijn passie van werken met hout realiseer ik tuinkamers/overkappingen/pergola’s/vlonders alsmede ontwerp en realisatie/bestraten van uw tuin. Mijn toegevoegde waarde komt voort uit mijn opvatting dat je alleen samen een mooi project kunt maken.

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Dennis is tof. Hij is een harde werker, denkt met je mee (ook budgettechnisch) en doet soms wat extra (extra keer stort met snoeiafval is geen probleem). In de toekomst willen wij hem zeker weer benaderen voor andere klussen!
 • Onderhoudsbedrijf Vervloed
  Onderhoudsbedrijf Vervloed
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Ik ben Henk, een kleine zelfstandige ondernemer. Iemand die zowel kleine klussen als grote opdrachten uitvoert. Door mijn opgedane kennis, (werk)ervaring en vaardigheden ben ik breed inzetbaar om een opdracht vakbekwaam uit te voeren. Voor installatiewerkzaamheden zoals het aansluiten of verleggen van gas-, water- en elektra leidingen. Verbouwingen en schilderwerk. Wilt u een mooie en verzorgde tuin, maar heeft u niet de tijd of de juiste materialen om dit zelf te doen? Ik neem al het werk van u over. Ik doe het onderhoud veel kleine tuinen zoals het snoeien van struiken en bomen. Ik heb ik daarvoor snoeicursussen gevolgd. Mijn motto is: "Ik doe het goed of ik doe het niet"

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Henk is een allrounder, zeer professioneel, denkt met je mee en werkt super netjes. De tuin ziet er weer prima uit. Verder hebben we Henk gevraagd om nog andere klussen uit te voeren, die allemaal naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Wij raden Henk dan ook zeker aan!
 • True gardener vision
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in afrastering, beplanting en irrigatie

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Mooie schutting met poort geplaatst, snelle oplevering, goede communicatie, zeer net afgewerkt en achtergelaten en tegen een scherpe prijs
 • Hoveniers- & loonbedrijf John Peters
  Hoveniers- & loonbedrijf John Peters
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Hovenier in Burgerveen

  Hoveniers- en Loonbedrijf John Peters is een jong en dynamisch bedrijf, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staat. De jarenlange ervaring in de hovenierssector zorgt ervoor dat we voor elk probleem de juiste oplossing kunnen bieden. Wij bieden ouderwets handwerk en kwaliteit in de moderne snelle wereld voor ieder budget. Hoveniers- en Loonbedrijf John Peters is gevestigd in Rijsenhout, maar is in de brede omtrek werkzaam in het groen. Wij verzorgen tuinen voor zowel bedrijven als particulieren.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Heel vriendelijk en snel komen kijken. De offerte bleek echter zo hoog dat ik er geen gebruik van heb gemaakt.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Burgerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 729 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Burgerveen

Andere vakmensen in Burgerveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur