Vind schoonmaakbedrijven in Burgerveen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Burgerveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Burgerveen

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85431 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:

  Schoonmaak rolluiken -

  Keurige werkers. Alle rolluiken netjes schoongemaakt. Alles netjes achter gelaten. Ramen gezeemd. De heren hebben perfect werk geleverd.
 • Oostwouder Dienstverlening
  Oostwouder Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Gespecialiseerd in telescopische glasbewassing en gevelreiniging voor zowel bedrijf als particulier. Tevens kunt u onze dienstverlening benaderen voor schoonmaakdiensten van kantoorruimtes en net opgeleverde kantoorpanden. Alles in een straal van 50 km rondom Amsterdam.

  Laatste review:

  Glazenwassen -

  Er was een duidelijke communicatie vooraf en de ramen zijn mooi schoon. Dit wordt nu iedere maand gedaan.
 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, CN Cleaning. Tot in de puntjes.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Ik ben binnen een paar dagen geholpen door deze aardige heer. Ik kon heel snel een afspraak maken. En beide balkons van mij zijn heel goed schoongemaakt hij heeft zijn tijd genomen om alle hoekjes goed schoon te maken . Hij is Zeker een aanrader.
 • Ennuwel reiniging
  Ennuwel reiniging
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Graffiti verwijdering, gevel reiniging. Is gevel, terras, metalen onderdeel, houtwerk etc. niet schoon? En nu wel! Ennuwel reiniging is een netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale specialist maakt jouw object weer mooi! Onze specialisten staan voor u klaar voor specialistische én duurzame reiniging. We zijn niet alleen specialist in graffiti verwijdering en reinigen, maar ook in het duurzaam reinigen. Wij reinigen nagenoeg elk object, dit kunnen wij uitvoeren omdat wij gebruik maken van Laser cleaning, Soda stralen, Stoom reiniging en Hogedruk reiniging, Duurzaamheid We maken het niet alleen schoon, maar maken het ook duurzaam schoon! Wij maken geen gebruik van zware schoonmaakmiddelen maar van biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Bij alle werkzaamheden gebruiken we moderne machines en de nieuwste technieken. Wij maken uw object duurzaam mooi! Onze reiniging garantie We komen bij je langs of aan de hand van door jou aangeleverde materialen bepalen wij samen wat jij mooi vindt, want mooi is immers voor iedereen anders. Jong en Ambitieus Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf, waarbij door ons gezamenlijke netwerk van specialisten wij een jarenlange ervaring bundelen in het reinigen van gevels, terrassen, metalen onderdelen, houtwerk en nog veel meer.

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Mijn muur ziet er weer mooi uit. Snel, goede communicatie, vriendelijk en een eerlijke prijs.
 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.
 • KeronMatt
  Beoordeling: 1.2 van 51.251 review
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Wie zijn wij? Bij Keron&Matt garanderen wij een schone omgeving! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van de hardnekkigste vlekken op natuurlijke manier. Met een robuust team van jonge en energieke collega's met veel kennis en ervaring in schoonmaken en dienstverlening. Schoonmaken Diensten: -Huizen en vakantiehuizen, kantoren, scholen,winkels, HORECA, gymzalen etc. Oveige Diensten: -Schilderen en kleine klusjes/reparaties -Verhuizing -Tuineren etc.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Schoonmaakbedrijf zonder eigen stofzuiger, zegt genoeg. Prijs was hoger, maar in overleg iets minder, omdat het niet naar tevredenheid is uitgevoerd. Schoonmakers zijn best van goede wil, maar verstaan het vak (nog) niet.
 • CarpeTdiem
  CarpeTdiem
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Tapijt schoonmakers / stoffering Vloeren, stofferen, (auto)stoelen, banken, klussen etc. Glazenwasserij. het verrichten van kleine reparaties en renovaties. Kom in contact om alles te bespreken. Verhuizen en TRANSPORT

  Laatste review:

  Good clean service. And they also help to fix the garden. Eva and Tomas are nice helpful staff.
 • JST Schoonmaak- en Klussenbedrijf
  JST Schoonmaak- en Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Wij zijn een schoonmaak bedrijf die gespecialiseerd in professionele schoonmaak van pande en huizen in de regio Amsterdam en Amstelveen. Met meer dan 6 jaar bestaan, in die 6jaar hebben we een geschiedenis van tevreden klanten die we all jaren in samenwerking zijn.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Johannes is exceptional. The quality of the cleaning is super. Not a single thing that I wish he had done more. However he is expensive. If you can afford him, there is no one better than him. And if you get him at a discount, don't even think about it, go for him!!!
 • DKI Onderhoudsbedrijf
  DKI Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  Werkgebied randstad Schoonmaak Badkamer renovatie Tegelwerk Stucwerk

 • Remesa
  Remesa
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Burgerveen

  WE ZIJN NIEUW IN DE REINIGINGSINDUSTRIE EN WE ZIJN HEEL GEÏNTERESSEERD IN HET CREËREN VAN EEN NETWERK VAN TEVREDEN KLANTEN.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Good cleaning, nice guys!

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Burgerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 217 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Burgerveen

Andere vakmensen in Burgerveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur