Vind hoveniers in Bredevoort

Op zoek naar hoveniers in Bredevoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bredevoort

 • Boomspecialist Larch
  Boomspecialist Larch
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Hi! Ik ben Daniel en ik ben al meerdere jaren werkzaam als boomverzorger. Voorheen bij een erkend boomverzorgingsbedrijf en sinds kort ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Als gepassioneerde boomverzorger breng ik bomen en de mens samen. Naast snoei- en kapwerkzaamheden, deel ik daarom ook graag advies over wat je kunt doen om je boom zo goed mogelijk te verzorgen zodat je boom er gezond en sterk uitziet. Ik kan je helpen met: -Snoeien en kappen van bomen -Rooien van bos -Snoeiwerkzaamheden tuin -Advies -Bodemverbetering -Wortels frezen Neem gerust contact op en hopelijk kan ik je binnenkort helpen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus is prima uitgevoerd. Heel tevreden!
 • Jordy Elferink
  Jordy Elferink
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Jordy Elferink tuin & licht grondwerk is een klein maar veelzijdig hoveniersbedrijf in het achterhoekse Aalten, die tevens licht grondwerk aanbied. Nieuwschierig wat dit bedrijf u nog meer kan bieden? Bezoek de website www .jordyelferink . Nl Hierop vind u alle gegevens om ons te bereiken

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk geleverd Komt zijn afspraak na Wij zijn super tevreden tevreden
 • WM groenservice
  WM groenservice
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Hoi, leuk dat je mijn profiel van WM Groenservice bezoekt! Ik ben Willem-Jan Meijer, en als specialist in landschapsbeheer, tuinonderhoud en boomverzorging help ik jou graag bij het creëren en behouden van een prachtige, gezonde buitenruimte. Of je nu een grote tuin of een kleine tuin hebt, ik ben er voor jou. Ik begrijp de uitdagingen waarmee je te maken hebt, bij het onderhouden van jouw tuin. Graag bied ik mijn hoogwaardige diensten aan om je daarbij te helpen. Van groot tuinonderhoud tot boomverzorging en alles daar tussenin, ik zorg ervoor dat jouw buitenruimte er geweldig uitziet en goed onderhouden is. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie over mijn diensten en om te zien hoe ik jou kan helpen bij het onderhouden van jouw tuin, groot of klein. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte, dus neem gerust contact met mij op. Laten we samen werken aan een prachtige buitenruimte waar je van kunt genieten!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle uitvoering en denkt goed mee. Zeer tevreden met het resultaat.
 • Boompje-om
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Bredevoort

  kan je helpen met je Hovenier klus in Aalten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Aanrader! Keurig werk geleverd!
 • Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Enschede, Hengelo en Groenlo. Sinds een half jaar zelfstandig, op divers plaatsen ervaring opgedaan. Aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook zagen van bomen, dunnen van een houtwal. Levering van beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ben zeer tevreden hebben goed werk geleverd
 • Roy's Bouwservice Winterswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  ik ben een zzper ik doe straatwerk en ook schuttingen zetten. doe ook veel betonwerk. als er iets niet goed is komt met goed overleg weer goed. houtwerk in de tuin is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het ging prima goede afspraken netjes op tijd
 • Brummelstroete Tuinaanleg Onderhoud Bestrating
  Brummelstroete Tuinaanleg Onderhoud Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Welkom op mijn Werkspotprofiel. Mijn naam is Ronald te Brummelstroete. Hovenieren is van jongs af aan mijn passie. Na ruim 20 jaar voor andere bedrijven gewerkt te hebben,ben ik sinds 10 jaar voor mijzelf begonnen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan maakt het mogelijk om voor u een tuin op maat te creéren. Daarom kunt u bij mij voor alle werkzaamheden in de tuin terecht. Van tuinaanleg, onderhoud, sierbestrating. Minikraan,grondwerk.zaag en snoeiwerk. In overleg met u probeer ik uw tuin zo in te richten dat u er optimaal van kunt genieten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op via Werkspot. Met Vriendelijke groet, Brummelstroete tuinaanleg onderhoud bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Bestrating vakkundig gelegd.
 • Erik Winkelhorst Tuinonderhoud
  Erik Winkelhorst Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Erik winkelhorst Tuinonderhoud, Vakman op het gebied van tuinonderhoud/tuinrenovatie. 37 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In het begin liep alles soepel. Het werk werd heel netjes en goed uitgevoerd. De communicatie is helaas de afgelopen paar maanden niet prettig meer. Op berichten wordt helaas niet gereageerd.
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus uitstekend afgehandeld zoals afgesproken
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Hovenier in Bredevoort

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afwerking van het geheel kan beter

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bredevoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 134 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bredevoort

Andere vakmensen in Bredevoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt