Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Bredevoort

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • AWS Stukadoorsbedrijf
  AWS Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Wij zijn een professioneel en betrouwbaar stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig stucwerk. Onze jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche heeft ons geholpen om een grondige kennis op te bouwen over alle aspecten van het stucwerk, zodat wij in staat zijn om elk project op een professionele en efficiënte manier aan te pakken

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Mooi strak werk. Komt afspraken netjes na.
 • Stucadoorsbedrijf Soltani
  Stucadoorsbedrijf Soltani
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Ik ben een fris startend stucadoorsbedrijf genaamd: stucadoors bedrijf Soltani gestart. Ik ben 10 jaar in dienst geweest bij verschillende stucadoorbedrijven. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van stuccen. Geen muur of plafond is hetzelfde, dus hierdoor ben ik bekend met verschillende mogelijkheden om oneffenheden of schade weg te werken. Ik kan mijzelf nu absoluut een specialist noemen in het stuccen van muren en plafonds. Van elke muur kan ik iets moois maken, zodat het na uw wens is.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In korte tijd hebben de heren een mooi stuk stucwerk afgeleverd. Erg netjes en zeer secuur. Erg blij mee !
 • Roy's Bouwservice Winterswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  ik ben een zzper ik doe straatwerk en ook schuttingen zetten. doe ook veel betonwerk. als er iets niet goed is komt met goed overleg weer goed. houtwerk in de tuin is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het ging prima goede afspraken netjes op tijd
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
 • Allround Klussenbedrijf Skoko
  Allround Klussenbedrijf Skoko
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Bespaar u tijd en geld met Allround Klusbedrijf Skoko. Ik ben een eenmans bedrijf dat goed werk levert op elk vakgebied. Niet praten maar doen is mijn motto, dus werk leveren zoals is afgesproken. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Advies en eerste afspraak zijn uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. ook geef ik garantie voor een langere termijn.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Keurig werk geleverd, snel en voor een goede prijs, een zeer prettig persoon om mee te overleggen en samen te werken. Aanrader.
 • NEDIM@
  NEDIM@
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in de afbouw met meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons staan uw wensen centraal en worden die en de mogelijkheden eerst besproken. Wat wij voor u kunnen betekenen: - traditioneel schilderwerk - spuitwerk - traditioneel stucwerk - pleisterwerk - gipsplaten afwerken - renovlies behangen - glasweefsel behangen - en nog veel meer. Meer info kunt u vinden op onze website schilderspuitstucwerk. Bedankt voor het bekijken van onze profiel. Vergeet ons niet te liken op Facebook! Graag zien wij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In eerste instantie waren we erg tevreden over het uitgevoerde werk. Door uitval van een andere Stucadoor ( ziekte ) zijn we met Nedim verder gegaan. Helaas kwam Nedim na vervolg vorige opdracht diverse afspraken die gemaakt werden niet na, en gingen de prijzen plotseling het dak door. Ramen van 6 vierkante meter, 3 paar deuren werden achteraf gewoon doorberekend omdat hij eromheen zou moeten stucen. Van hoeklijnen is geen sprake. Ook zonder factuur waren dit dure meters. De snelheid was idd niet hoog maar het werk wat er gedaan was in de woonkamer was netjes. Het vervolg werk ( slaapkamer ) laat erg te wensen over. Na kenbaar gemaakt te hebben te stoppen met de samenwerking omdat we er niet van opgaan kunnen en we onenigheid hebben over de meters dus de prijs met of zonder factuur kan Nedim het niet laten een dreigement te uiten op de app. Verder kan deze man wel stucen. Maar je moet ook goed de portemonnee trekken.
 • Jetten Service en Dienstverlening
  Jetten Service en Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metselaar in Bredevoort

 • DM bouw- advies en begeleiding
  DM bouw- advies en begeleiding
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Ik ben DM Bouw in maart 2019 begonnen. Wij richten op ons op verbouwingen van bestaande panden. Met jarenlange ervaring als projectleider in de afbouw zijn wij hier goed in. Op dit moment heeft DM bouw 2 eigen vakmannen en spring ik soms ook nog bij. Daarnaast werk ik met vaste partijen en Zzpers die hun vak verstaan.

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Daan heeft deze klus prima geklaard. Hij levert keurig werk en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Een aanrader!
 • T.Jansen metselwerken
  T.Jansen metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Bredevoort

  Ben je op zoek naar een Metselaar? Dan kun je in silvolde bij T.Jansen metselwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Aanbouw of opbouw plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Vakman 1e klas

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Bredevoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 245 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Bredevoort

Andere vakmensen in Bredevoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt